Previziuni pentru 26 august 2015

Astăzi Mercur, în ziua pe care o guvernează, formează sextil cu Saturn, sextil care are un efect foarte intens asupra noastră, căci ne învaţă să comunicăm, să cerem, să primim dar şi să oferim. El ne reglează tensiunile profunde ale acestei săptămâni, în sensul că ne îndreaptă energia spre ceea ce este necesar, eficient şi concret.

Apoi acest aspect ne ordonează ideile, ne aşează gândurile, şi ne linişteşte mintea extrem de agitată în ultima perioada. Mercur va ieşi mâine din domiciliu aşa că influenţa lui în aceste două zile este remarcabilă, căci ne determină să ne implicăm şi în acţiuni prin care pot avea loc descărcări karmice. De aceea este important să ne notăm orice simţim sau auzim, orice gând care ne apare, căci au un rol în viaţa noastră.

Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi, suntem sub influenţa puternică a conjuncţiei Soare Jupiter de mâine, aşa că este necesar să fim prezenţi şi lucizi.. Trebuie să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de un nou ciclu deschis de această conjuncţie. Trebuie să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim. Este perioada în care trebuie să ne exprimăm şi să ne manifestăm în aşa fel încât să fim pe placul celor din jur, pentru a fi mai eficienţi şi coerenţi. În mod special astăzi din cauza sextilului de care aminteam anterior, este un alt moment de relaxare şi împăcare cu noi înşine, în care putem căuta şi sfaturile bine intenţionate ale altora pentru proiectele noastre viitoare. Vom avea ocazia să ne limpezim idealurile şi să găsim argumente în sprijinul proiectelor noastre viitoare.

În plus Luna din Capricorn este în conjuncţie cu Pluton şi cuadratură cu Uranus, ceea ce provoacă numeroase descărcări din inconştient. Avem multă intuiţie, acţionăm inspirat de numeroase ori chiar original şi putem percepe extreme de uşor mesajele pe care le primim de la îngerii noştri păzitori.

Avem abilitatea de a rezolva probleme  dificile cu multă uşurinţă mai ales dacă avem încredere că Dumnezeu nu ne scoate în cale o problemă ce nu poate fi rezolvată şi în plus, cu această atitudine, este posibil să găsim cele mai potrivite soluţii la problemele pe care le avem. De fapt sextilul Lună Chiron, tocmai despre asta ne vorbeşte astăzi.

Este bine  să fim calmi, să nu reacţionăm brusc în faţa unor situaţii neprevăzute, dar mai ales să încercăm să rezolvăm amiabil toate problemele care apar.

Este interesant să citiţi simbolurile gradelor sabiene de astăzi, mesajele lor sunt extrem de sugestive!

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Am de ales între ”a abandona” și ” a lupta”. Incerc să rezist și să văd că lucrurile se petrec așa cum vreau eu. Devin mai disciplinat, încep lucrurile, câte unul pe rând, având grijă să termin ceea ce am început. Fiind mai responsabil dobândesc mai multă libertate și eforturile mele sunt recompensate. Reîncep să fac proiecte, să visez, să îmi creez viața așa cum vreau eu, respectând ceea ce sunt. Nu mai am nevoie de aprobarea celorlalți. Ii las să trăiască și îmi acord dreptul și spațiul necesar pentru a mă împlini. Nu mă despart de sarcinile pe care le car după mine decât pentru a le conștientiza. Sunt eu însumi, pur și simplu.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  3 FECIOARĂ

Niciodată nu eşti singur, şi întotdeauna ţi se oferă o soluţie, dar trebuie s-o recunoşti şi s-o aplici tu însuţi. În orice moment al vieţii, avem de ales, şi alegerea aceasta nu este niciodată una care să ne sperie. Orice situaţie are mai multe soluţii, şi putem alege soluţia care ni se pare cea mai bună. Consecinţele vor fi întotdeauna pe măsura alegerii. Iar când nu ştim ce să alegem, atunci este bine să ascultăm ce ne spune inima. Şi, mai ales, când am ales ceva, să acceptăm că alegerea aceasta este cel mai bun lucru de făcut.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 29 FECIOARĂ

UN OM DOBÂNDIND O CUNOAŞTERE SECRETĂ DIN MANUSCRISUL VECHI PE CARE-L CITEŞTE

Înţelepciunea străveche este la îndemâna tuturor, dar puţini ştiu să o descifreze. Ca să citeşti cărţi vechi, trebuie să cunoşti limbi de demult. Ca să descifrezi tainele vieţii tale de acum, trebuie să cunoşti limba sufletului tău. Oricât de multe cărţi savante ai citi, adevărul de care ai nevoie este înscris de multă vreme în inima ta. Învaţă să o asculţi în tăcere…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top