Previziuni pentru 28 august 2015

Astăzi Mercur este în conjuncţie cu Lilith şi cu Nodul Nord, fără ca cele două să fie conjuncte între ele, ceea ce este din start foarte important, căci Mercur generează caile prin care cele două puncte virtuale legate de Lună să intre în contact, ele, de altfel neavând nici un fel de legătură.

Este ca şi cum se face un fel de arc, de punte, prin care avem luciditatea de a ne înţelege destinul, capacitatea de a vedea ce anume din atitudinile noastre, amplificate în mod cotidian, ne împiedică să ne urmăm Calea. Mercur poate genera şi descărcări, ca cele în gaze, necesare pentru a ne linişti mintea şi sufletul. O acţiune neaşteptată şi concomitentă, ceea ce ne poate da serios de gândit. În acest sens Mercur este foarte activ, şi ne determină să înţelegem extrem de rapid informaţiile care ne parvin din exterior.

Rar trece o zi în viaţa noastră fără să trăim temeri înăuntru sau în afară, fără îngrijorări, fără spaime şi fără griji. Aceste puteri întunecate au pervertit în aşa măsură fiecare aspect al lumii noastre, încât nu putem scăpa niciodată de ele pe deplin. Acest lucru este posibil dacă nu aparţinem acestor puteri, dacă nu ne construim sălaşul printre ele, ci alegem să avem drept locuinţă casa dragostei. Această alegere nu se face o dată pentru totdeauna, ci trăind o viaţă spirituală, rugându-ne neîncetat şi respirând astfel respiraţia lui Dumnezeu. Datorită vieţii spirituale noi ne mutăm încet-încet din casa fricii în casa dragostei. Viaţa spirituală ne face conştienţi de faptul că adevărata noastră casă nu este cea a fricii, în care domnesc puterile urii şi ale violenţei, ci casa dragostei, în care sălăşluieşte Dumnezeu.

Marte este în trigon cu Vesta şi ne ajută să fim noi înşine cu mare uşurinţă, deschişi spre a recepţiona şi a acţiona în cel mai potrivit sens.

Este important să analizăm ceea ce nu ne iese şi să fim mai puţin încordaţi. Este la fel de important să ne îndreptăm cu încredere gândurile către îndeplinirea scopului propus. Sentimentele de mâhnire şi singurătate pot fi frecvente, de aceea este important să fim deschişi pentru a studia lucruri noi sau pentru a ne ocupa de aflarea tainelor necunoscutului.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Atunci când acţionezi cu iubire şi spui cuvinte pline de iubire, Spritul sălăşuieşte în tine şi se trezeşte în ceilalţi. În astfel de momente relalitatea fizică numai pare atât de densă ca înainte. Când iubirea este prezentă, trupul şi lumea sunt pătrunse de lumină, binele devine posibil şi este preamărit. Lumea pe care o vezi când iubirea este prezentă în inima ta, nu este aceiaşi lume pe care o vezi, atunci când eşti preocupat de necesităţile ego-ului tău. Paul Ferrini
Să nu uităm că acolo unde există iubire, nu există iarnă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  5 FECIOARĂ

UN OM DEVENIND CONŞTIENT DE SPIRITELE NATURII ŞI DE ENERGIILE SPIRITUALE, INVIZIBILE DE OBICEI

Realitatea include lucruri, fiinţe şi energii nevăzute. Dacă uiţi acest lucru, te condamni să trăieşti în iluzia unei realităţi limitate la ceea ce se poate vedea, auzi şi pipăi. Putem să construim orice schemă logică, orice filtru realist prin care să percepem şi să interpretăm realitatea, dar asta ne va lăsa să vedem numai ceea ce poate trece prin acest filtru. Însă mintea şi intuiţia noastră simte că este mult mai mult decât atât.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 16 LEU

SOARE STRĂLUCITOR, IMEDIAT DUPĂ O FURTUNĂ

După orice furtună, apare şi Soarele. În timpul oricărei furtuni a vieţii tale, aminteşte-ţi că este ceva trecător, un moment de încercare care te obligă să faci ceea ce depinde de tine, dar nu este menit să te streseze, ci să te mobilizeze pentru a rezolva acele lucruri care se cer rezolvate imperios. Dacă ştii să rezolvi corect şi la timp problemele, furtunile pot fi evitate.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top