Previziuni pentru 29 august 2015

Tot timpul, dar astăzi cu precădere, din cauza momentului de Lună Plină despre care puteţi citi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-plina-din-28-august-2015, avem tendinţa să judecăm ce este bun si ce este rău. Tot timpul suntem aşezaţi pe scaunul unui judecător, iar acest fapt ne face să fim serioşi şi lipsiţi uneori de umor.
Exista unele lucruri mărunte, care, daca le judecăm, par stupide, prosteşti, însă, în realitate, ele îndeplinesc un rol esenţial. La fel tot ce ne înconjură sau ni se întâmplă are rolul său. Meditaţi la toate aceste, nu le judecaţi, şi atunci putem fi mai liberi şi fericiţi.
Se va putea constata o încordare, o tensiune datorată în mare parte ataşamentului pe care-l avem faţă de propriile noastre idei, ceea ce ne face să renunţăm cu greu la mentalităţile noastre, să fim duri şi chiar lipsiţi de tact în relaţiile cu cei din jur. Simţul critic, suspiciunea sunt  la ordinea zilei, fiind puţin probabil să putem face paşi înainte în derularea contractelor pe care le avem sau în stabilirea unor noi contacte. Este un moment în care va trebui să învăţăm lecţia acceptării şi colaborării, chiar dacă acest lucru se va întâmpla datorită unor evenimente mai dure.

Este o tendinţă de libertate, aflată deocamdată la stadiul de dorinţă, în fiecare dintre noi. Aceasta însă nu o vom putea obţine decât dacă înţelegem exact legile universului şi ne armonizăm cu el. Este vorba despre cuvinte ca vibraţii, altruism, astrologie, sistem planetar, libertatea spiritului, prin eliberarea de teamă. Ele sunt un fel de cuvinte cheie ale acestei perioade.

Să nu uităm că atunci când simţim că facem un lucru util, ne umplem de o energie care uneori ne împinge să pretindem de la alţii mai mult decât ni se poate oferi. Dar asta înseamnă deja că am acceptat dependenţa noastră de cei de la care cerem.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Este important să se caute mereu echilibrul, în orice situaţie. Vom descoperi că există întodeauna echilibru când întreprindem ceva sub îndrumarea lui Dumnezeu. De aceea trebuie să-i permitem vieţii să se releveze, fără ca noi să încercăm să forţăm ceva, pentru că atunci nimic nu poate merge rău şi nimic nu poate fi în contratimp. Aceasta nu înseamnă ca noi să stăm fără să facem nimic, aşteptând ca totul să cadă în poală. Trebuie să fim veseli, activi, să ne păstrăm conştiinţa înălţată, trebuie să ne aşteptăm la ce este mai bun; trebuie să avem credinţa că totul este , foarte, foarte bine.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  6 FECIOARĂ

UN CARUSEL CU CĂLUŞEI DE BÂLCI

Totul se desfăşoară în cicluri care se repetă, dar depinde de tine ca fiecare repetare să fie mai frumoasă. Dacă repeţi aceleaşi erori, repetările devin de-a dreptul chinuitoare, şi la fel viaţa ta. Nu trebuie să te laşi păcălit de jocul ameţitor al iluziilor care se perindă prin faţa ochilor tăi. Caută să priveşti în locul care dă stabilitate vieţii tale, şi să-ţi construieşti echilibrul lăuntric bazat pe valori care nu sunt afectate de roata vieţii.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 29 SCORPION

O INDIANCĂ PLEDÂND ÎN FAŢA ŞEFULUI DE TRIB PENTRU VIAŢA COPIILOR EI

Trebuie să ai curajul să-ţi susţii ideile şi principiile, chiar şi în faţa celei mai înalte autorităţi, în acele momente în care ele sunt puse la îndoială. Dacă nu poţi face asta, înseamnă că tu însuţi te îndoieşti de ele, şi atunci este limpede că trebuie să le perfecţionezi, să le îmbunătăţeşti sau chiar să le schimbi radical. Dar de cele mai multe ori investim energie sufletească numai în lucrurile cu adevărat valoroase, şi atunci merită să le susţinem cu tărie pentru a le ajuta să crească în viaţa noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top