Previziuni pentru 11 septembrie 2015

Astăzi vom avea oportunităţi pentru a acţiona în sensul rezolvării favorabile a ideilor şi planurilor noastre, trigonul dintre Lună şi Uranus ne va ajuta să ne exprimăm temerile,  dar cu o tendinţă spre critică şi discuţii contradictorii. Putem conta însă că  şi Venus şi Uranus vor ajuta în final, prin trigonul pe care-l formează, la  găsirea unor soluţii constructive, dacă la bază există sentimente serioase, pentru că suntem mult mai deschişi să iertăm şi să acceptăm scuzele.

Trebuie să înţelegem că fiecare om are locul şi rolul său în viaţă. Dacă şi-l găseşte şi îl respectă, atunci el va fi respectat şi căutat de cei din jurul său, şi nu va mai avea nevoie să se zbată ca să-şi câştige traiul sau ca să-şi caute locul şi sensul în viaţă. Iar pentru a-şi găsi rolul şi locul, omul trebuie să-şi asculte inima, să se îndrepte spre lucrarea pentru care are chemare, să nu se lase deviat din drumul său de lucruri cu valoare trecătoare, îndoielnică. Fericit este cel care îşi trăieşte viaţa oferind oamenilor ceea ce poate el să ofere mai bun.

Astăzi putem simţi că trecutul ne ajunge din urmă, şi ne arată celorlalţi într-o lumină diferită de ceea ce se poate vedea în prezent. Acesta poate fi un semnal că mai există încă probleme de rezolvat, legate de acel trecut, sau că în acel trecut există resurse încă nevalorificate. Mulţi oameni păstrează din trecut doar amintirile urâte şi resentimente faţă de ce a fost mai greu, dar aceasta nu îi ajută prea mult în prezent, ci dimpotrivă, mai mult le face rău. Experienţa acumulată în viaţă trebuie folosită pentru a ne face viaţa mai frumoasă, iar abilitatea de a folosi în mod pozitiv experienţa anilor trecuţi mai este numită şi „înţelepciune”.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Este bine să nu încercăm să ne justificăm judecăţile sau prejudecăţile, nu există nimic nobil sau justificabil în ele. Fiecare percepţie a inegalităţii necesită îndreptare şi iertare. Nu există excepţii. De aceea energia puternică pe care o resimţim în aceste zile este bine să o canalizăm pentru a realiza lucruri frumoase, a ierta şi a îndrepta lucrurile greşite.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  19 FECIOARĂ

UN CONCURS DE ÎNOT

Cu toate trăirile şi emoţiile fiecărei zile, de obicei ne ducem viaţa cam la fel. Culoarele noastre de acţiune sunt destul de strict marcate, ţinta este mereu aceeaşi, efortul trebuie să fie constant. Şi totuşi, mult mai plăcut este să te scalzi liber in mare!…

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS –  15 LEU

UN ALAI GRANDIOS ÎNAINTÂND PE O STRADĂ PLINĂ DE LUME

Sărbătorile publice sunt prilejuri cu care societatea îşi consolidează valorile şi îşi exprimă intenţiile de a urma o anumită direcţie în evoluţia sa. Unii le pot confunda cu prilejuri pentru a dobândi popularitate, dar popularitatea individuală este ceva trecător, în timp ce valorile sociale sunt mult mai persistente.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top