Previziuni pentru 17 septembrie 2015

De când nu am mai scris pe site, pentru că se pare că timpul meu s-a restrâns în ultima perioadă, influxurile planetare lucrează la nivel foarte fin şi subtil în fiinţa noastră, determinându-ne să înţelegem lucruri pe care nu le acceptam, să acţionăm fără teama de a ne pierde stabilitatea sau locul călduţ pe care îl avem. Este greu de acţionat organizat în această perioadă, de fapt aceasta fiind şi cea mai mare provocare, căci este important să învăţăm să lăsăm să vină spre noi ce avem nevoie. Aşadar trebuie să ne gândim cât de mult ne implicăm în propria noastră viaţă, sau la cât facem lucrurile să se întâmple… Probabil că ne vom gândi destul de des că suntem doar o persoană, dar să nu uităm că sunt anumite persoane în viaţa noastră pentru care noi suntem toată lumea. Aici este important să analizăm sincronicitatea care sfidează permanent logica, legându-ne prin fire misterioase de persoane complet necunoscute, care ne influenţează viaţa esenţial. Trebuie doar să fim atenţi pentru a descoperi toate acestea.

Mercur intră în mişcarea aparent retrogradă de astăzi, el ne determină să lucrăm corect în echipă, să înţelegem felul natural de a face acest lucru, cel mai indicat fiind să privim ceea ce se întâmplă acum ca un joc educativ. Cu toate acestea, regulile jocului pe care l-am generat trebuie respectate, altfel înseamnă că jucăm un alt joc, şi chiar dacă îl câştigăm, în realitate am obţinut altceva decât ne aşteptam, şi apare tristeţea sau nemulţumirea. Înşelându-i pe alţii în joc, de fapt ne înşelăm pe noi înşine, şi la un moment dat vom ajunge să nu mai ştim care sunt adevăratele reguli şi obiective. Atunci nimeni nu va mai dori să joace cu noi, şi astfel vom reuşi să rămânem singuri, adică în afara oricărui joc.

Jupiter şi Neptun se află în opoziţie, este un aspect rar, despre care voi scrie un articol separat, teoretic el având o frecvenţă cuprinsă între 12 – 13 ani. Vom avea tendinţa de a exagera, prin gânduri sau vorbe, de a evada din faţa obstacolelor, refugiindu-ne în activităţi intelectuale sau călătorind. Dar nu uitaţi că cel mai simplu mod de a ne mulţumi pe noi înşine este acela de a face ceva pentru cei din jur. Cuvintele :”pot să fac ceva pentru tine?” trebuie să fie pe buzele noastre cât mai des cu putinţă.

Traducând această stare, de fapt, ca sa să acorzi atenţie unei persoane sau unei situaţii, trebuie să fii prezent pentru tine însuţi, pentru cealaltă persoană, cât şi pentru situaţia respectivă. Ca să fii prezent, nu poţi avea un program numai al tău.

Dacă te aştepţi la ceva de la tine însuţi, de la altul sau de la o situ­aţie în general, nu poţi fi pe deplin atent în acel moment. Capacitatea de a fi atent depinde de faptul că avem sau nu o minte deschisă, o minte li­beră de judecăţi şi de aşteptări.

La fel de important este să avem o inimă deschisă, ceea ce necesită compasiune pentru tine însuţi şi pentru alţii, cât şi iertare pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut. A avea o inimă deschisă înseamnă a-i aborda pe alţii ca pe nişte egali şi a căuta condiţii propice comunicării pentru ca să ajungeţi la apropiere şi comuniune.

Uşa către iubire se deschide şi se închide în măsura în care ne des­chidem şi ne închidem mintea şi inima.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Este bine să încercaţi să meditaţi la încercările pe care le trăiţi în ultima vreme. În primul rând învăţaţi să mulţumiţi cerului chiar şi pentru întâmplările neplăcute, căci este cea mai bună cale de a vă transforma. Dacă veţi spune:” Doamne îţi mulţumesc , trebuie să fie un motiv pentru care mi se întâmplă, am ceva de învăţat. Nu sunt perfect şi am făcut câteva greşeli”, vă veţi simţi mai bine, şi detaşaţi puteţi analiza, înţelege şi corecta.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  25 FECIOARĂ

UN STEAG COBORÂT ÎN BERNĂ ÎN FAŢA UNEI CLĂDIRI PUBLICE

Exista momente când trebuie comemorat trecutul pentru a se aduce un tribut celor dispăruţi. Dar astfel de momente nu trebuie să devina festivaluri ale durerii, şi nici pretexte de răzbunare. Cel mai bun omagiu care poate fi adus celor plecaţi dintre noi este să ne continuăm viaţa în pace, făcând-o mai bună decât era la plecarea lor. Ei n-ar vrea nici să ne vadă suferind, şi nici făcându-i pe alţii să sufere în numele suferinţei lor, fiindcă nici o suferinţă din lume nu le mai poate aduce o bucurie.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER –  8 FECIOARĂ

O FATĂ IA PRIMA EI LECŢIE DE DANS

Intră cu curaj în experienţele noi. Învaţă din situaţiile inedite şi ai încredere în puterea ta de a progresa, chiar dacă începutul pare dificil. Aptitudinile tale native merită să fie şlefuite, şi nu trebuie să te descurajezi dacă nu ajungi din prima încercare la performanţele dorite. Ceea ce admiri sincer la alţii, vei dobândi tu însuţi, dar este nevoie de răbdare şi consecvenţă.

ASPECTELE ZILEI

Jupiter în semnul Fecioarei în opoziţie cu Neptun în mişcare aparent retrogradă în semnul Peştilor

Acest aspect s-a mai format în 3 iunie 2003, doar că Neptun se afla în cădere în semnul Vărsătorului, iar Jupiter în semnul Leului în trigonocraţie. Acum Neptun este puternic, în domiciliu, iar Jupiter se află în cădere în semnul Peştilor. Acest aspect ne vorbeşte despre înlocuirea legilor de funcţionare pe Pământ, despre felul în care fiecare dintre noi ar trebui să-şi ordoneze informaţia şi cunoaşterea. Despre selectivitatea şi analiza bazată pe criterii reale, spirituale, nu pe interese materiale. Este un aspect foarte puternic şi profund, el ne va influenţa pe o perioadă de cel puţin 6 luni.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top