Previziuni pentru 18 septembrie 2015

Astăzi Saturn trece pentru aproximativ 2 ani şi jumătate în semnul Săgetătorului, de unde va avea o influenţă extrem de importantă asupra sistemului social, aducând modificări de concepte şi legi. O lecţie importantă pe care o aduce acest tranzit a lui Saturn constă în aceea că puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

Mai multe despre felul în care ne va influenţa – voi scrie un articol separat – oricum el va aduce un echilibru acolo unde au fost excese, ceea ce spus aşa, pare oarecum superficial.

Apoi astăzi avem sextilul crescător Soare Lună care aduce multă dorinţă de a ne organiza şi a ne ordona aspectele importante şi serioase ale existenţei dar şi un trigon Soare Ceres care ne dă eficienţă, productivitate şi reuşite în toate domeniile. Practic avem o Piramidă de Foc, formată din Venus, Pallas şi Uranus, care ne determină să acţionăm în scopul împlinirii personale, din punct de vedere spiritual, aducând în calea noastră toate oportunităţile şi ofertele de care avem nevoie. Problema este să le observăm şi acceptăm, căci suntem mult prea preocupaţi de fleacuri, de detalii care nu ne reprezintă interesele, de viaţa altora sau de ceea ce fac cei din jur.

Pe de altă parte este o zi cu multe tensiuni interioare, dacă au rămas treburi neîncepute să ne concentrăm asupra lor pentru a asigura fluxul pe care ni l-am propus. Direcţionarea gândurilor trebuie să fie neapărat pozitivă, pentru că ele vor lucra asupra evenimentelor ulterioare. Pot avea loc foarte multe evenimente care analizate cu atenţie pot deschide ulterior un nou capitol al cunoaşterii de sine.

Putem îmbina armonios intuiţia şi comunicarea pentru a rezolva problemele presante. Avem forţa necesară să reuşim să transformam lucrurile în favoarea noastră.

În aceste zile ne este testată voinţa, perseverenţa şi corecta dirijare a energiei fizice, corect dirijate vom putea obţine succese datorate voinţei. În plus dacă vom reuşi să folosim metode noi de exprimare, imaginaţia şi originalitatea fiind de bază în aceste zile, în acest fel vom avea posibilitatea de a deschide noi proiecte sau afaceri sau de a rezolva favorabil situaţiile confuze. Munca ne va aduce rezultate deosebite şi trebuie să fim preocupaţi de ea.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Fă pur şi simplu doar ceea ce îţi face maximă plăcere ţie şi celor din jurul tau. Fă ceva care să înalţe în tine un cântec şi să creeze un ritm al celebrării în jurul tău. O astfel de viaţă o numesc religioasă. Ea nu se bazează pe principii, pe disciplină şi nici pe legi. Ea se rezumă la o singură idee: aceea de a-ţi trăi viaţa în mod inteligent.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  26 FECIOARĂ

UN BĂIAT CU O CĂDELNIŢĂ SLUJEŞTE LÂNGĂ PREOT LA ALTAR

Orice lucru, oricât ar părea de mărunt, are importanţa lui în armonia vieţii. Nu neglija gesturile mărunte, treburile de rutină, activităţile aparent minore. Dacă ar fi inutile, nu le-ai mai face. Dacă tu însuţi ai fi inutil, n-ai mai exista. Dar orice om îşi are locul şi rolul său în angrenajul vieţii, şi depinde numai de tine să dai tot ce ai mai bun în locul în care eşti, să fii tot ce poţi fi mai bun.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS –  17 LEU

UN COR BISERICESC DE VOLUNTARI FACE UN EVENIMENT DINTR-O REPETIŢIE

Întâlnirile cu cei care au preocupări şi idealuri similare pot fi adevărate momente de comuniune prin activitate. Multe probleme îşi găsesc rezolvarea prin consultări reciproce şi prin acţiune concertată a unui grup mare de oameni. Asemenea momente merită să fie valorificate din plin.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top