Previziuni pentru 21 septembrie 2015

Ziua începe cu Luna fără direcţie, perioadă care se va întinde până la ora 15.30, când Luna, de altfel şi guvernatoarea zilei, va trece în semnul Capricornului, unde se află în exil. De aceea această parte a zilei, ne determină să fim mult mai interiorizaţi, mai închişi faţă de lumea exterioară, şi foarte preocupaţi de problemele personale. Pe de altă parte este şi Primul Pătrar, un moment în care înţelegem importanţa unor acţiuni şi prioritatea lor, putând selecta cu mare uşurinţă ceea ce este cu adevărat important pentru fiecare dintre noi în această perioadă. Altfel ideile, informaţiile şi tot ceea ce ajunge la noi în această zi, ar trebui selectat cu mare grijă dar mai ales reţinut, sau măcar contorizată informaţia.

Spre deosebire de zilele anterioare, acum se poate spune că suntem un picuţ mai relaxaţi, mai adunaţi către propriile interese şi idealuri. Din acest motiv cred că este important să analizăm serios şi profund ce avem nevoie, căci acum se pot face marile alegeri dar şi marile şi profundele schimbări interioare. Este momentul în care trebuie să renunţăm la acele lucruri care nu ne mai sunt necesare, ele împiedicându-ne să mergem mai departe, fiind ca un fel de povară sau bagaj în plus.

Poate este bine să conştientizăm că lucrurile care ni se întâmplă au loc deoarece aşa le-am gândit. Vom tinde să ne preocupăm de acele situaţii pe care simţim că le putem pierde, încercând să ne apropiem de acei oameni care simţim că se îndepărtează de noi. Cel mai bine este ca acum să stăm deoparte să lăsăm lucrurile să se întâmple pentru a le înţelege.

Este momentul în care trebuie să înţelegem că renunţarea la un vechi ataşament lasă locul unuia nou să se manifeste.

O nouă atitudine, o îndepărtare de centru, o detaşare, nu numai că deschide şi netezeşte un nou drum spre viitor, dar chiar ni-l arată.

Este momentul când trebuie să înţelegem, să învăţăm, să profităm de experienţa acumulată. Efortul înţelegerii ne determină să adoptăm atitudinea potrivită. Probabil că nu vom înţelege în întregime evenimentele pe care le trăim decât odată cu intrarea într-un nou ciclu lunar, acum fiind necesară pentru a şti cu ce ne confruntăm înainte de a face ceva. Când înţelegem ni se va deschide o nouă uşă, o nouă perspectivă, că practice ni se cere înţelegerea unui adevăr simplu, că totul are la bază principiul renaşterii.

Este o perioadă în care sunt foarte multe confruntări karmice, pe care aşa trebuie să le privim şi să le acceptăm. Acest lucru se poate face cel mai simplu discutând ceea ce ni se întâmplă, exteriorizându-ne, în nici un caz opunând rezistenţă, făcând schimbările care ni se cer prin evenimentele care apar. Avem nevoie de multă obiectivitate dar şi de abandonare, încă odată, acum imperioasă, mai ales dacă nu am făcut-o acum 3 luni.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Un om cu adevarat matur are o serie de calitati care sunt mai degraba stranii. In primul rând, el nu mai este o persoana, el nu mai este un ego. Este prezent, insa nu in calitate de persoana. In al doilea rând, el seamana cu un copil; este simplu, este inocent. Sustin deci ca o persoana matura este inzestrata cu o serie de calitati foarte stranii, pentru ca notiunea de „maturitate” este de obicei asociata cu experienta, cu vârsta. Persoana cu adevarat matura poate fi batrâna din punct de vedere biologic; din punct de vedere spiritual insa, ea va fi la fel de inocenta ca un copil. Maturitatea sa nu e o simpla experienta dobândita de-a lungul vietii; atunci ea nu ar mai fi ca un copil, nu ar mai fi o prezenta. Maturitatea nu are nimic de-a face cu experienta de viata. Ea este legata de calatoria interioara, de experientele interioare. (OSHO)

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  28 FECIOARĂ

UN BĂRBAT CHEL CARE A PRELUAT PUTEREA

Când nimeni nu-si asuma responsabilitatea, toţi sunt vinovaţi. Uneori, când toţi ezită sau sunt în confuzie, cineva trebuie să preia iniţiativa şi să coordoneze lucrurile. Dar puterea este un lucru care trebuie tratat cu multă atenţie, fiindcă ea poate genera consecinţe dezastruoase dacă se foloseşte greşit. Oricum, chiar dacă altcineva este la conducere, fiecare om este responsabil pentru ceea ce are el însuşi de făcut. Dacă fiecare îşi face datoria la locul său, totul merge bine.

GRADUL SABIAN AL LUNII –  26 SĂGETĂTOR

UN PURTATOR DE DRAPEL INTR-O BATALIE

Uneori trebuie sa fii purtatorul unui indemn la actiune, sau al unui simbol capabil sa-i mobilizeze pe ceilalti. Ideal este ca acest simbol sa fie si unul in care crezi din tot sufletul, in caz contrar risti sa fii doar un instrument pus fortat in slujba unei cauze care de fapt nu te atrage prea mult. Cu cat idealul tau este mai inalt, cu atat energia transmisa celorlalti este mai intensa, si efectele actiunii comune sunt mai puternice.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top