Previziuni pentru 22 septembrie 2015

Avem o zi extrem de interesantă, guvernatorul zilei Marte, se află în grad anaretic, de altfel ca şi Soarele, ceea ce face ca această zi să aibă un fel de conotaţie a unor acţiuni obligatorii pentru a înţelege care ne sunt limitele, unde este cazul să ne oprim, când excesele sau zelul trece în extrema cealaltă, adică încăpăţânare, dogmatism, lipsă de flexibilitate. Apoi Luna din semnul de exil al Capricornului formează conjuncţie cu Pluton, ceea ce ne determină să analizăm situaţiile concrete de viaţă, să descoperim unde şi cum ne-am abătut de la planurile noastre, dar şi să ne propunem să facem toate transformările necesare pentru a reuşi să retuşăm acolo unde greşim.

Ziua este egală cu noaptea şi suntem în pragul echinocţiului de toamnă, de aceea este necesar să ne gândim exact cum putem să ne păstrăm echilibrul în toate domeniile vieţii, evident ţinând cont de toată experienţa acumulată de la începutul anului.

Trebuie să ne găsim puterea de a lua oamenii şi faptele aşa cum sunt, să fim obiectivi în luarea deciziilor, acceptarea ideii că un eveniment pe care îl trăieşte un semen al tău va fi trăit într-o zi şi de tine, că poţi ajunge în aceeaşi situaţie ca şi el, deci este bine să nu judecăm oamenii ci faptele lor. Este bine să ne evaluăm corect posibilităţile care se ivesc cât şi cele proprii.

Este o zi făcută în mod special pentru a medita, pentru a rememora, pentru a ne regăsi adevărata valoare în adâncul fiinţei noastre. Mai mult decât atât planul mental şi cel emoţional se îmbină armonios pentru a ne concretiza intuiţia, inspiraţia, mai ales în comunicare, aici referindu-mă la toate metodele de comunicare. Unii dintre noi îşi vor orienta gândirea către aspectele vieţii particulare, alţii vor dori să comunice prin scris, sau alţii vor folosi comunicarea pentru a jigni sau a-i răni pe cei dragi sau apropiaţi. Fiecare va folosi momentul cum va crede cel mai bine de cuviinţă.

Este important să fim atenţi la evenimentele sau întâlnirile care au loc, pentru că acestea nu sunt întâmplătoare şi ne aduc răspunsuri la întrebările pe care ni le-am pus în ultima perioadă, legate de sensul vieţii noastre dar şi de ceea ce ar trebui să facem pentru a ne atinge menirea.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Luaţi trei coli separate de hârtie, şi la începutul fiecăreia scrieţi câte un lucru pe care îl doriţi. Acum luaţi prima coală şi sub subiectul pe care l-aţi trecut acolo, scrieţi: „Acestea sunt motivele pentru care îmi doresc acest…” Scrieţi tot ce vă trece prin minte – tot ce apare în mod firesc; nu încercaţi să forţaţi. Şi atunci când nu vă mai vine nimic, aţi terminat pentru moment.

Acum, întoarceţi pagina şi scrieţi în susul paginii: „Acestea sunt motivele pentru care cred că voi avea acest…”

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  29 FECIOARĂ

UN OM DOBÂNDIND O CUNOAŞTERE SECRETĂ DIN MANUSCRISUL VECHI PE CARE-L CITEŞTE

Înţelepciunea străveche este la îndemâna tuturor, dar puţini ştiu să o descifreze. Ca să citeşti cărţi vechi, trebuie să cunoşti limbi de demult. Ca să descifrezi tainele vieţii tale de acum, trebuie să cunoşti limba sufletului tău. Oricât de multe cărţi savante ai citi, adevărul de care ai nevoie este înscris de multă vreme în inima ta. Învaţă să o asculţi în tăcere…

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE –  29 LEU

O SIRENĂ IESE DIN OCEAN, GATA SĂ RENASCĂ ÎN FORMĂ UMANĂ

Viaţa are multe niveluri de exprimare, şi fiecare fiinţă tinde să urce pe nivelul superior. Cele mai înalte idealuri ale oricărei fiinţe sunt cele legate de ascensiunea sa către o stare superioară de exprimare, de trăire, de fiinţare. Potenţialul de progres există în orice fiinţă, şi toată viaţa ei înseamnă o continuă căutare de concretizare a acestui potenţial.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top