Previziuni pentru 23 septembrie 2015

Astăzi odată cu intrarea Soarelui în Balanţă are loc şi echinoxul de toamnă, unul dintre cele patru momente subtile, magice şi extrem de puternice anuale. Aceste momente reprezintă pentru noi porţi, pe care de fiecare dată trebuie să le celebrăm şi să le acordăm atenţia necesară. Din punct de vedere practic, echinocţiul, pare doar momentul în care ziua este egală cu noaptea, aducând semnalele de reducere a zilei şi de creştere a nopţii.

De fapt este un moment în care, fiind într-un perfect echilibru interior ar trebui să punem în balanţă realizările noastre practice exterioare, cu cel interioare.

După modul de a acorda cele două aspecte, material şi spiritual, prin echilibru, fiecare revelează inteligenţa sa, iubirea sa, voinţa sa, şi nimic nu este mai dificil. Pentru unii, tentaţia este de a se arunca în viaţa materială uitând de Viaţa Spiritului, iar pentru ceilalţi de a nu se ocupa decât de Viaţa Spiritului, uitând de viaţa materială. Există o a treia soluţie, şi ea este cea pe care fiecare trebuie să o găsească pentru el însuşi, deoarece fiecare caz este particular, iar ziua de astăzi este una în care ne putem descoperi modalităţile de a acţiona cele mai potrivite, pentru a ne afla in echilibru şi armonie cu noi înşine.

Întreaga zi Luna este fără direcţie, mai exact până la ora 21.00, şi, cu toate că au loc evenimente astrologice importante, echinocţiu de toamnă despre care puteţi citi un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/echinoctiu-de-toamna-2015 , trigonul Venus Uranus, trigonul Soare Lună, sextilul Soare Saturn, ele vor acţiona mai mult la nivel subtil, în lăuntrul fiinţei noastre, fiind de aceea greu de perceput influenţa lor.

Sextilul Soare Saturn, primul dintr-o serie care va urma, indică cu multă claritate, că încă trebuie să ne concentrăm atenţia pentru a închide tot cee este rămas neînchis din trecut, ne determină să privim în jurul nostru şi să spunem ei asta mi-a mai rămas de înţeles, făcut sau rezolvat.

În plus, mai este un aspect interesant şi anume conjuncţia Ceres Lună, ea aduce capacitatea de a decela la nivel subtil, tot ceea ce este şi reprezintă o prioritate pentru fiecare dintre noi. Luna fiind fără direcţie la formarea aspectului şi în exil, se poate spune că ne este mai simplu să activă inconştientul şi subconştientul decât să lucrăm în plan concret.

Este important să descoperim ce ne bucură sufletul dar şi ce ne stimulează creativitatea şi să ne propunem să realizăm cât mai des această stare de bucurie. În acelaşi timp fiecare dintre noi are nevoie de libertatea de a se exprima creativ, aşa cum simte că îi este cel mai potrivit. Poate să fie doar o senzaţie, o stare de moment, dar trebui experimentat pentru a se înţelege cât de necesară este.

De aceea este nevoie de multă credinţă pentru a rezolva şi depăşi cu bine acţiunile acestei zile. Se pare că astăzi toate energiile superioare ne vor ajuta să înţelegem şi să conştientizăm aceste stări, pentru a face un salt calitativ important. Pentru aceasta este nevoie de sinceritate totală, de spirit de observaţie, pentru eliminarea restanţelor în plan spiritual. Starea de confuzie în care ne complăcem de ceva vreme trebuie înlăturată pentru a ne asigura un viitor sigur şi luminos.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Cele două erori majore într-o strategie sunt: a acţiona înainte de vreme sau a lăsa să-ţi scape momentul oportun; pentru a le evita, tratează fiecare situaţie ca şi cum ar fi unică şi nu aplica formule, reţete sau opinii ale altora.

Califul Moauyat îl întreabă pe Omar Ben Al-Aas care era secretul marii sale abilităţi politice:

“Niciodată nu m-am implicat în ceva fără a fi studiat în prealabil o posibilitate de retragere;

Pe de altă parte, niciodată nu am intrat cu gândul să ies numaidecât în fugă”, a fost răspunsul.”

Sprijinul divin poate veni sub nenumărate forme. Ascultă-ţi inima şi acceptă-l aşa cum este!

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  30 FECIOARĂ

AVÂND DE ÎNCHEIAT O SARCINĂ URGENTĂ, UN OM NU SE LASĂ DISTRAS

Când vrei să faci un lucru, concentrează-te asupra lui cu toată atenţia ca să-l faci cât mai bine. Construcţiile făcute de mântuială se năruiesc repede. Nu este suficient să predai lucrarea la termen, ea trebuie să fie şi temeinică. Astfel te vei putea bucura vreme îndelungată de roadele lucrării tale. Cea mai bună metodă de a îndeplini o sarcină neplăcută este să o duci la bun sfârşit cu maximă eficienţă. Ai toate şansele să nu mai fii niciodată nevoit să o faci din nou.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR –  14 BALANŢĂ

ÎN ARŞIŢA AMIEZII, UN OM ÎŞI FACE SIESTA

Trebuie să ştii să te relaxezi şi să te odihneşti la momentul potrivit. Munca fără oprire poate să-ţi epuizeze resursele şi să-ţi reducă randamentul, mai ales dacă o faci doar din obligaţie, de rutină, fără plăcere. Învaţă să-ţi rezervi în fiecare zi un moment (10-15 minute) pentru relaxare, destindere, detaşare, recuperarea forţelor. Oricât de presantă ar fi o problemă, o vei rezolva mult mai bine cu forţe reînnoite, cu o minte limpede şi revigorată printr-un moment de relaxare.

ASPECTELE ZILEI

Venus în Leu în trigon cu Uranus în mişcare aparent retrogradă în Berbec

Acest aspect ne face mai magnetici şi fermecători, plin de solicitudine şi inventivi. Ar trebui să ţinem cont de ceea ce simţim şi să acţionăm aşa cum ne spune inima. În general sunt cele mai influenţate relaţiile, mai ales cele amoroase, fiind posibile multe întâlniri, o viaţă relaţională intensă, activă, prieteni originali. Nu trebuie să exagerăm în nici un fel de manifestări ale sentimentelor,  să fim echidistanţi şi să aşteptăm înainte de a lua orice fel de decizii legate de viaţa sentimentală.

Soarele în Balanţă în sextil cu Saturn aflat în Săgetător

Acest aspect ne aduce o mare putere de muncă, seriozitate şi profunzime. În plus ne dezvoltă sau ne pune în valoare capacităţile spirituale, ne ajută să ne dezvoltăm relaţiile să ne găsim colaboratorii potriviţi.

Vom avea claritate în gândire, putere de concentrare, răbdare, calm şi disciplină, dar şi asumarea multor responsabilităţi.

Utilizând corect toate aceste calităţi vom obţine cu siguranţă succes în acţiunile pe care le întreprindem.

Putem da forme concrete imaginilor, trăirilor şi emoţiilor pe care le avem, cu condiţia ordonării lor. Depinde de noi dacă suntem capabili să reacţionăm pozitiv şi constructiv la acest aspect.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top