Previziuni pentru 29 septembrie 2015

Astăzi după ora 11.00 Luna este fără direcţie întreaga zi, deci avem nevoie de prudenţă în toate acţiunile pe care le întreprindem. În plus fiind  şi ziua lui Marte, impulsivitatea este ridicată, iar tendinţa de a riposta este foarte mare. Pe scurt este indicat să ne gândim de două ori înainte de a da un răspuns şi să fim cât se poate de temperaţi.

Apoi Soarele este în opoziţie cu Vesta, oricum Soarele este slăbit, în cădere, aşa că noi suntem mai mult atenţi la mesajele subtile, punem preţ pe micile detalii decât pe ceea ce este la vedere şi concret. Vesta în semnul Berbecului aduce fiecăruia dintre noi dorinţa de reuşi, de a realiza ceva, dorinţă extrem de intensă, care ne domină gândirea, căci ne focusăm numai asupra ei.

Din acest motiv părem de multe ori egoişti, lipsiţi de compasiune sau de interes faţă de aproapele nostru.

Pe de altă parte Vesta în semnul Berbecului ne aduce epuizarea resurselor fizice, dacă ne neglijăm sănătatea şi ne consumăm toată energia în scopul împlinirii dorinţelor noastre. Dacă ştim să ne oprim, să analizăm coerent unde am depăşit limitele, cu siguranţă acest lucru nu se va întâmpla.

Acest aspect conferă ne ridică spiritului de observaţie, ne creşte starea de înţelepciune şi facilitează apariţia unor idei inspirate, geniale. În plus face posibilă maturizarea interioară prin înţelegerea corectă şi profundă a responsabilităţilor pe care le avem şi, câteodată,  trezeşte altruismul. Este posibilă atingerea stării de liniştire interioară şi calm profund în sfera mentală, amplificând puterea de concentrare, aducând o gândire practică, obiectivitate şi punctualitate.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Omenirea a comis unele din cele mai grave crime în numele adevărului. Bărbaţi şi femei au fost arşi pe rug. Întregi culturi ale unor civilizaţii au fost distruse. Cei care au păcătuit mâncând carne au fost alungaţi. Cei care căutau căi diferite au fost excluşi. O persoană, în numele adevărului, a fost crucificată.

Dar înainte ca El să moară – ne-a lăsat o extraordinară definiţie a Adevărului. Nu e ceea ce ne aduce certitudini. Nu e ceea ce  ne ţine în închisoarea ideilor noastre preconcepute. Adevărul e ceea ce ne face liberi.

“Cunoaşteţi Adevărul şi Adevărul vă va face liberi”, a spus El.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  6 BALANŢĂ

UN OM PRIVEŞTE CUM IDEALURILE LUI PRIND FORMĂ ÎN VIZIUNEA SA LĂUNTRICĂ

Dacă ai un ideal în viaţă, el se va împlini. Dar a avea un ideal nu înseamnă doar să visezi la ceva şi apoi să aştepţi să se întâmple, ci să lucrezi continuu pentru a realiza acel ideal, şi păstrând permanent credinţa în împlinirea lui. Oamenii fără un ideal sunt debusolaţi şi nu ştiu ce le va aduce ziua de mâine. Dar omul care are un ideal ferm ştie întotdeauna ce are de făcut şi în ce direcţie merge.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE –  3 FECIOARĂ

DOI ÎNGERI PĂZITORI, OFERIND PROTECŢIE

Niciodată nu eşti singur, şi întotdeauna ţi se oferă o soluţie, dar trebuie s-o recunoşti şi s-o aplici tu însuţi. În orice moment al vieţii, avem de ales, şi alegerea aceasta nu este niciodată una care să ne sperie. Orice situaţie are mai multe soluţii, şi putem alege soluţia care ni se pare cea mai bună. Consecinţele vor fi întotdeauna pe măsura alegerii. Iar când nu ştim ce să alegem, atunci este bine să ascultăm ce ne spune inima. Şi, mai ales, când am ales ceva, să acceptăm că alegerea aceasta este cel mai bun lucru de făcut.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top