Previziuni pentru 2 octombrie 2015

Astăzi au loc trei aspecte interesante: Mercur este în conjuncție cu Junona și în opoziție cu Vesta iar Soarele și Luna sunt în trigon descrescător. Toate trei aduc o energie interesantă căci formează un fel de aspect prin care putem observa lucrurile subtile sau care până la un moment păreau neinteresante și putem înțelege cu ușurință mesajele care se descarcă din inconștient în conștient, doar că avem nevoie de dedicare dar și de bunăvoință. Riscul de a ne păcăli din cauza superficialității este foarte mare, așa că este nevoie de atenție sporită mai ales atunci când este vorba de semnarea unor documente dar și la ceea ce avem de oferit sau transmis.

Ceea ce trebuie să facem în aceste zile este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

În aceste zile, până mâine seară, ar trebui să căutăm să înţelegem care este locul şi momentul potrivit pentru a acţiona, să ne concentrăm atenţia pe ceea ce putem face în viitor, să descoperim cât de importante sunt disciplina, răbdarea şi perseverenţa. De asemenea valoarea prietenilor, şi a contactelor sunt cele care ne pot aduce bucurii, iar posibilitatea de a da formă viselor nu trebuie pierdută nici un moment din vedere.

Pot apare situaţii în care va trebui să încheiem afacerile ne terminate, sau lucruri rămase ne clarificate din trecut. Aici mă refer atât la aspectul vieţii actuale cât şi la acele din trecutul vieţilor noastre anterioare.

Este la fel de important să avem răbdarea ca lucrurile să se rezolve de la sine, sunt blocaje majore, iar insistenţa va aduce răni sufleteşti importante. Este bine să nu ne punem la bătaie toate relaţiile, sau să o facem cu orice preţ, este foarte posibil să avem dificultăţi în zona relaţională, evidente şi greu de reparat. De aceea, este profund vindecător şi important să însoţim fiecare mică dorinţă cu rugăciunea: „Doamne, îmi doresc acest lucru dacă este spre binele meu şi spre binele tuturor”! În acest fel, ni se va da ceea ce ne aduce bine şi, când nu ni se împlinesc dorinţele, nu ne vom mai simţi frustraţi. Vom ştii că drumul nostru este unul pe care uşile deschise sunt semnul binelui tuturor.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Viaţa noastră este – în fiecare clipă, în fiecare respiraţie şi-n orice puls – îmbibată de daruri şi aceasta în virtutea unei energii subtile, care se preumblă nestingherită şi nevazută de la unii la alţii. O putem simţi sub forma îndrăgostirii. O putem percepe sub forma bucuriei de a întâlni pe cineva drag. O putem trăi, fără a o pipai cu degetele, fără a o gusta, a o atinge sau a o vedea. N-o putem auzi şi nu-i putem atinge aripile cu nici unul dintre simţurile fizice. Dar acestea toate se simt înfiorate atunci când iubirea apare în trăirea noastra şi când… o putem primi ca pe un dar divin.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  9 BALANŢĂ

TREI VALOROASE TABLOURI VECHI ÎNTR-O SALĂ SPECIALĂ A UNEI GALERII DE ARTĂ

Tu nu eşti doar corpul tău fizic. În fiinţa ta se îmbină 3 planuri: fizic – mental – spiritual. Ştiinţa le vede ca substanţă – inteligenţă – energie. Între acestea trebuie să existe un echilibru, o armonie deplină. Omul trebuie să se preocupe în mod echilibrat de progresul său în toate aceste planuri. În lipsa echilibrului, viaţa lui este limitată şi neîmplinită. Dar cei care caută echilibrul şi armonia acestor 3 aspecte au parte de împlinire.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS –  25 LEU

O CĂMILĂ MARE TRAVERSÂND UN DEŞERT VAST ŞI TEMUT

Fii pregătit şi pentru perioadele fără resurse, atunci trebuie să pui în valoare bogăţia din sufletul tău. Lipsa de resurse este o aparenţă, fiindcă atunci când îţi lipsesc resursele exterioare, trebuie să foloseşti la maximum resursele tale lăuntrice. Viaţa nu este formată doar din ceea ce se vede în afara noastră, ci mai ales din ceea ce izvorăşte din noi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top