Previziuni pentru 5 octombrie 2015

Poziția Lunii de astăzi este extrem de puternică, ea se află în semnul Racului, în domiciliu, de unde ne amplifică emoțiile, trăirile, intuiția. De aici formează opoziție cu Pluton, ceea ce poate genera tensiuni interioare, poate aduce în prim plan nemulțumiri acumulate, care, la rândul lor pot duce la adevărate explozii emoționale, răbufniri sau discuții contradictorii fără un fundament real.

Astăzi este și Ultimul Pătrar, un moment tensionat în sine, căci cuadratura descrescătoare Soare Lună este provocatoare, tocmai cu scopul de a înțelege ce tip de ajustări ar trebui să facem, pentru ca să fim eficienți.

Aceste două aspecte au loc pe Nodurile lunare în mers direct și, de aceea efectul lor este resimțit extrem de intens.

Rezolvarea tensiunilor de astăzi şi din această perioadă este simplă dacă vom ştii să adoptăm o atitudine justă, atunci putem contempla situaţia şi putem observa lucrurile în ansamblu, descoperind detalii şi corelaţii nebănuite. Un om care aleargă sau se mişcă dezordonat printre lucruri este posibil să nu observe soluţiile necesare, dar un om care ştie să stea liniştit, relaxat şi detaşat, şi să privească lucrurile din unghiul corect, poate găsi mult mai uşor răspunsuri la întrebări şi rezolvări pentru problemele curente. Practic este posibil să apară confruntări, sau oamenii cu ajutorul cărora să înţelegem lecţiile personale de viaţă, acceptând că este uman să greşim, cu condiţia de a îndrepta toate acestea. Ne poate fi de un real folos lecţia  respectării şi cunoaştere a naturii, descifrarea tainelor ei şi apărarea vieţii în toate formele, iată lucruri la care oamenii ar trebui să ţină mai mult decât la funcţii, bani sau celebritate. Ar trebui să ne amintim mereu că suntem un copii ai universului, şi că universul este mult mai vast şi mai plin de bogăţii decât se poate vedea de la un colţ de birou.

Apoi să nu ne temem, când trecutul cade şi tot ceea ce ştim se sfârşeşte, se reinstaurează inocenţa. Intrăm practic în momentul de acum, pe deplin conştienţi, permiţându-i să se desfăşoare în noi şi prin noi. Aceasta nu este doar o fan­tezie, ci o invitaţie la experienţă, o invitaţie pentru a participa la miraco­lul continuu al vieţii.

Sinceritatea şi modul deschis de abordare ne vor aduce multe rezolvări. Discuţiile deschise, libere, fără ironii sau reproşuri, pot să facă viaţa mai uşoară. situaţii, şi vom avea arta de a ne afla la locul potrivit, acolo unde se întâmplă ceva important.

Vanitatea este de cele mai multe ori ce care provoacă acţiuni necontrolate.

Este bine să plămădim deciziile cu bătaie lungă, reflectând profund, asigurându-ne în acest fel succesul sigur.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Să ne gândim astăzi că un artist nu lucrează pentru altul, decât dacă, în felul acesta, înva­ţă ceva de valoare. Când încetează de a mai învăţa, el trece la un alt pro­fesor, sau începe să lucreze pe cont propriu. Nimeni nu-l poate ţine de­parte de meşteşugul său. Nimeni nu-l poate îndepărta de viaţa sa. Asta, deoarece viaţa şi meşteşugul sunt unul şi acelaşi lucru.

Într-o lume în care fiecare este un geniu, nu există şefi şi angajaţi. Există numai învăţători şi discipoli – într-o asociere de bună voie.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  12 BALANŢĂ

MINERI IES DINTR-O ADÂNCĂ MINĂ DE CĂRBUNI

Pentru mulţi oameni, aducerea la lumină a bogăţiilor din adâncul sufletului lor poate părea o muncă grea. Şi totuşi, fiecare poartă în el însuşi, în fiinţa sa, puterea de a face bine, de a fi util, de a dărui bucurie celorlalţi. Cu cât aceasta putere este folosită mai mult, cu atât roadele sunt mai fericite, şi viaţa omului este mai plină de împliniri. Aceia care trăiesc numai pentru sine, ascunzând adânc bogăţiile pe care le poartă în suflet şi pe care le-ar putea dărui celorlalţi, sunt cei mai nefericiţi dintre oameni, oricât de bine ar ascunde asta.

GRADUL SABIAN AL LUNII –  16 RAC

UN OM STUDIIND O MANDALĂ AFLATĂ ÎN FAŢA LUI, CU AJUTORUL UNEI CĂRŢI ANTICE

Uneori impresia că ştii totul despre o anumită problemă se poate dovedi falsă şi păguboasă. Există multă cunoaştere în cărţi, biblioteci, surse de informare specializate. Nu te jena să studiezi temeinic problema şi să înveţi ori de câte ori simţi că ai nevoie de informaţii suplimentare. Cei care cred că ştiu deja totul sunt cei mai expuşi riscului de a greşi din pură ignoranţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top