Previziuni pentru 6 octombrie 2015

Astăzi până la ora 12.00 Luna se află în perioada de fără direcție, înainte formând opoziție cu Ceres și cuadratură cu Uranus. Se poate spune că avem o stare interioară destul de tensionată, avem nevoie de a ne elibera de ceea ce nu ne este necesar, răbufnind cumva necontrolat. Nu înseamnă că nu avem dreptate, doar că manifestarea este neobișnuită și ar trebui puțin controlată sau amânată, încercând să ne notăm ceea ce avem de spus. Din trecut apar gânduri sau sentimente de vinovăție care ne schimbă atitudinea și ne îndepărtează de realitate.

Tot astăzi Soarele se află în cuadratura anuală, descrescătoare cu Pluton, acest aspect este destul de dur, declanșând la rândul lui reacții destul de violente sau nepotrivite. În schimb bine controlat ne poate ajuta imens, tocmai pentru a încerca să evităm să ne învârtim în cerc, să reintrăm în aceiași buclă temporară; este ca i cum avem șansa de a transforma tot ceea ce ne nemulțumește în favoarea noastră, dar nu prin a schima atitudinea exterioară ci prin a aprofunda cauzele noastre interioare care ne provoacă același rând de evenimente. Este o chestiune extrem de subtilă, de finețe, cerându-ne atenție, lucru cu sufletul și multă atenție la mesajele subtile pe care le primim, mă refer până la atenția asupra mișcării unei frunze.

În același timp acest aspect ne stimulează ambiția, ceea ce ne face ă părem sau chiar să fim mai egoiști, mai izolați de lumea exterioară, este doar un moment de retragere, de izolare ăn propria carapace, dacă este bine controlat. avem posibilitatea de a înțelege sensurile profunde a unor evenimente din viața noastră. În plus această stare rezidă și din nevoia personală de ne proteja, de a ne asigura viața ceea ce aduce partea dură și agresivă a aspectului, competiția fără sens, generată de lăcomie. De aceea este foarte posibil ca la nivel social să asistăm la evenimente virulente, generate de frica de a pierde dominația sau puterea.

Ne putem confrunta cu evenimente care în primul fază par dramatice, dar care de fapt ne vor aduce transformări importante, înnoiri obligatorii. Roadele acţiunilor întreprinse cu curaj, şi la timpul potrivit, adică acum, se vor vedea abia la sfârşitul anului. Dar dacă vom ceda sub impulsul tensiunii nervoase, vom acţiona caustic şi rănind pe cei din jur, vom avea surpriza să primim ”roadele” mai repede decât ne aşteptam, pe măsura cuvintelor care au rănit.

Seara putem afla lucruri la care nu ne aşteptam, sau putem să ne schimbăm atitudinea destul de brusc, mai ales renunţând la idei preconcepute din trecut, realizând că prezentul creează viitorul.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

În aceste zi gândul nostru trebuie să fie în totală comuniune cu Dumnezeu, El trebuie să existe în tot ceea ce facem, gândim sau spunem. Acest lucru ne va menţine o stare ridicată de conştiinţă, în acest fel putând să ne mişcăm fără greutate, liberi şi uşori, naturali.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  13 BALANŢĂ

COPII SPĂRGÂND BALOANE DE SĂPUN

Prea multă seriozitate în viaţă poate conduce la o mină sumbră şi o atitudine pesimistă, lipsită de perspective. Trebuie să ştii să te joci, dar nu în sensul de a lua viaţa în râs, ci în sensul de a te bucura de ceea ce ţi se oferă. Adesea, cele mai grele probleme se pot rezolva prin cele mai simple soluţii, dar dacă nu ştii să gândeşti simplu, sincer şi senin, ca un copil, rişti să te complici în judecăţi serioase şi temeri inutile, până când problema nu mai poate fi rezolvată…

GRADUL SABIAN AL LUI  MARTE – 7 FECIOARĂ

UN HAREM

Bucuriile vieţii nu pot fi dobândite prin durerea altora, ele sunt depline numai când toţi se bucură la fel de mult în experienţele comune. Clădeşte-ţi fericirea căutând să aduci bucurie şi ajutor celorlalţi. Sensul tău poate fi dat tocmai de mediul în care te afli, fie că te îndeamnă să te armonizezi cu el şi să-ţi asumi rolul pe care ţi-l rezervă, fie că simţi nevoia să cauţi ceva pe măsura posibilităţilor tale reale. În oricare caz, trebuie să te decizi.

ASPECTELE ZILEI

Soarele în Balanţă în cuadratură cu Pluton în Capricorn

Aspectul este natură transformatoare. Chiar dacă aceste vin prin momente pe care noi le percepem de suferinţă, este important să realizăm că ne sunt necesare pentru a ne atinge menirea. Dacă acceptăm să privim lucrurile aşa, atunci vom înţelege mesajele pe care le primim la nivel subtil, care sunt de o fineţe extraordinară.

Evenimentele pot fi transformatoare şi la nivel mundan, putând apare situaţii dificile, încordate, dezastre naturale, sau accidente. Totul are un mesaj ascuns, de extremă importanţă. Atenţia este necesară, ca şi prudenţa şi calmul. Nu vă lăsaţi provocaţi şi nici atraşi în răzbunări sau răfuieli. Lăsaţi să treacă câteva zile înainte  de a întreprinde orice acţiune.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top