Previziuni pentru 13 octombrie 2015

Ziua de astăzi se află sub efectul Lunii Noi despre care am scris un articol separat pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-noua-din-13-octombrie-2015. Energia noastră fizică este la cote minime, de aceea este un moment potrivit pentru a introspecții, pentru a ne face planuri în liniște și cu pace în suflet, dar mai ales pentru a ne analiza relațiile și felul în care suntem percepuți în exterior. După conjuncția cu Soarele, adică de la ora 3.05, Luna trece în perioada de fără direcție, ceea ce ne determină să fim mult mai atenți la ceea ce simțim, și mai puțin eficienți în activitățile concrete, materiale, pe care, de altfel, este indicat să le evităm. Această perioadă se încheie la noapte, la ora 00.40, de aceea este indicat să fim extrem de prudenți în luarea deciziilor.

Tot astăzi, în perioada cu Lună fără direcție, Mercur reformează sextilul cu Saturn și opoziția cu Vesta, fiecare aspect având loc de încă trei ori. De fapt acum se trag concluziile, se subliniază mesajele, doar că acestea se vor recepționa cu sufletul, la nivel extrem de subtil, ca un fel de înțelegeri, de clarificări, fără o explicație anume, este ca și cum pur și simplu știm. Saturn are un rol important căci mediază opoziția cu Vesta prin trigon, ceea ce cu siguranță aduce fiecăruia dintre noi o înțelepciune naturală, datorită căreia vedem doar ceea ce este potrivit, necesar, corect. Este un fel de subliniere a unor idei principale într-o carte, fără a avea un scop anume, ci doar este o sinteză, a cărei aplicabilitate o vom descoperi în următoarele zile. De aceea trebuie să lăsăm informațiile să vină la noi, fără a încerca să le înțelegem.

Pentru unii, tentaţia este de a se arunca în viaţa materială uitând de Viaţa Spiritului, iar pentru ceilalţi de a nu se ocupa decât de Viaţa Spiritului, uitând de viaţa materială. Există o a treia soluţie, şi ea este cea pe care fiecare trebuie să o găsească pentru el însuşi, deoarece fiecare caz este particular, iar ziua de astăzi este una în care ne putem descoperi modalităţile de a acţiona cele mai potrivite, pentru a ne afla in echilibru şi armonie cu noi înşine.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Şansă, noroc, putere personală, sau oricum i-ai spune, este o anumita stare specială. Este întocmai ca un băţ foarte mic care ne apare în faţă şi ne invită să-l culegem. De obicei, atunci suntem prea ocupaţi, sau prea preocupaţi, sau prea proşti şi leneşi pentru a ne da seama că este centimetrul nostru cub de noroc. Pe de altă parte, un luptător curajos şi perseverent este întotdeauna în gardă şi sigur, având rapiditatea şi îndemânarea necesara pentru a-l prinde.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  20 BALANŢĂ

UN RABIN EVREU ÎNDEPLININDU-ŞI ATRIBUŢIILE

Fiecare om are locul şi rolul său în viaţă. Dacă şi-l găseşte şi îl respectă, atunci el va fi respectat şi căutat de cei din jurul său, şi nu va mai avea nevoie să se zbată ca să-şi câştige traiul sau ca să-şi caute locul şi sensul în viaţă. Iar pentru a-şi găsi rolul şi locul, omul trebuie să-şi asculte inima, să se îndrepte spre lucrarea pentru care are chemare, să nu se lase deviat din drumul său de lucruri cu valoare trecătoare, îndoielnică. Fericit este cel care îşi trăieşte viaţa oferind oamenilor ceea ce poate el să ofere mai bun.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE –  12 FECIOARĂ

O MIREASĂ CU VĂLUL ÎNLĂTURAT

Întotdeauna vine în viaţă un moment al adevărului. Dacă nu poţi privi un om în ochi, înseamnă că ai ceva de ascuns, ceva ce nu vrei să-i spui, poate ceva de care ţi-e jenă… Şi numai tu însuţi poţi îndrepta acest lucru, ca să poţi fi pe deplin împăcat.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top