Previziuni pentru 14 octombrie 2015

Luna din semnul Scorpionului descarcă opoziția în formare dintre Venus și Neptun, este ca și cum prin inconștientul nostru ni se transmit toate mesajele de care avem nevoie, chiar unele pot fi suplimentare, din subconștient, pentru a ne orienta doar pe ceea ce este realmente valoros în ceea ce ne privește. Anumite acțiuni par ambigue, incerte, se amână, sau nu le vedem sensul sau scopul, acelea sunt de fapt semnale că ceva, acolo, nu ne este potrivit.

Lecţia acestei zile ar fi de fapt să conştientizăm că seriozitatea, profunzimea şi cercetarea atentă a ofertelor, dublată de credinţa în propriile idealuri ne pot aduce reuşite spectaculoase, chiar câştiguri importante. La fel ar trebui să acordăm o mai mare atenţie şi timp relaţiei. Şi să nu uităm că cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple.

Apoi acordaţi mare importanţă coincidenţelor, nimic nu este întâmplător acum, lasaţi soarta să decidă pentru voi, fiţi doar atenţi la modul de receptare a mesajelor.

Încercaţi să nu vă agitaţi, consacraţi o mare parte din timp mai mult pentru a analiza şi a gândi. Meditaţia sau plimbarea în natură vă vor ajuta să vă clarificaţi gândurile.

În această zi se activează forţe spirituale superioare.

Oricât de adânci pot părea prăpăstiile şi crizele sufleteşti ale vieţii, există întotdeauna în jurul lor şi repere solide care ne pot ajuta să ne menţinem la suprafaţă. La fel, oricât de dure şi de ameninţătoare ar părea problemele materiale ale vieţii, există mereu o cale mai profundă care ne poate ajuta să trecem dincolo de ele. Între două extreme ale unei situaţii, ne putem ajuta de una pentru a o depăşi pe cealaltă. Alegerea ne aparţine. Totuşi secretul acţiunilor de acum este acela de a tace (sigur Mercur ne va provoca să ripostăm verbal, să nu uităm că este ziua guvernată de el și că Venus se află în recepție mutuală cu Mercur) şi de a observa atent, de a reflecta profund la ceea ce vedem, de a nu ne lasă imediat copleşiţi de emoţii, privind lucrurile superficial şi refuzând să cugetăm mai atent la ele.

In fiecare an, la 14 octombrie, Biserica Ortodoxa de pretutindeni prăznuiește pe Cuvioasa Maica Parascheva. In chip deosebit ea este cinstită în Moldova, întrucât de 350 de ani moaștele ei se găsesc la Iași. Este cunoscuta în popor și sub numele de „Sfânta Vineri” sau „Vinerea Mare”. Se cuvine, așadar, ca noi, credincioșii români, să cinstim această sărbătoare, mai ales pentru că Sfânta este una dintre protectoarele României.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Este bine să reflectăm asupra modului în care am comunicat până acum cu cei din jurul nostru. Poate chiar să ne descoperim greşelile, sau lipsurile în modul de a ne transmite mesajele. Este bine să fim încrezători, şi să adoptăm o atitudine clară asupra proiectelor noastre şi a modului de a le comunica. Putem să ne rugăm, să ne apropiem de Dumnezeu, să comunicăm cu El. Rugăciunile sunt cele mai simple şi la îndemână metode, în plus ele îşi vor arăta roadele. Încercaţi să vă începeţi ziua aşa; este important să ştiţi cum şi ce să cereţi, dar cel mai important este să mulţumiţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  21 BALANŢĂ

O MULŢIME PE O PLAJĂ

În unele momente este util să-ţi analizezi emoţiile şi să-ţi aminteşti că, prin ele, te conectezi la tot ce este în jurul tău. Atunci când vrei să ştii dacă eşti pe calea cea bună, observă-ţi emoţiile, ascultă-ţi inima, şi aşa vei învăţa să alegi întotdeauna ceea ce este bine. Orice alegere greşită, chiar dacă nu ai trecut încă la fapte, îţi aduce tulburare în suflet, în timp ce alegerea bună este cea care îţi aduce pacea.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR –  3 BALANȚĂ

ZORII UNEI NOI ZILE DEZVĂLUIE TOTUL SCHIMBAT

În fiecare zi, multe lucruri par să fie ca şi în celelalte zile, şi totuşi fiecare zi este un prilej de a vedea lucrurile altfel, de a descoperi ceva nou, de a învăţa ceva, de a face un pas înainte. Numai cei care nu mai vor sa înveţe ceva nou ajung să se plictisească, să nu se mai poată bucura de viaţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top