Previziuni pentru 18 octombrie 2015

Astăzi suntem sub efectul conjuncției dintre Marte și Jupiter, cumva în acest semn ele sunt destul de slăbite, Jupiter fiind în cădere. De aceea toate schimbările și acțiunile care au loc sunt la nivel subtil, reacția lor fiind mai mult pe corpul fizic, ca un fel de neastâmpăr, neliniște, nemulțumire. Indiferent de situație, este evident că au loc schimbări importante legate de acțiunile noastre, adică de modul nostru de a acționa, care, teoretic, ar trebui să se supună unor altor legi. Pe de altă parte este nevoie să eliminăm din viața noastră tot ce ne perturbă principiile dar și ideile care ne guvernează relațiile sociale. Valoarea de sine, este importantă și trebuie îmbunătățită, iar toată energia se va direcționa în acest sens.

Apoi Soarele în sextil cu Luna, atenuează reacțiile la acest aspect și ne determină să fim mult mai relaxați decât ar trebui. Este important să ne punem în aplicare toate ideile care ne0au apărut în ultima perioadă, încercând să le dăm o formă cât mai adecvată prezentului.

După acest aspect, Luna intră în perioada de fără direcție până deseară la ora 22.00, acesta fiind un interval în care ar trebui să medităm la toate schimbările actuale și la tot ce ne este necesar pentru a le materializa. Este o perioadă în care recepționăm cu multă intensitate mesajele subconștinetului și în care avem posibilitatea de a exprima în scris tot ceea ce nepreocupă.

Trebuie însă înţeles şi acceptat că evenimentele care au loc astăzi, dar mai ales în această perioadă, au înţelesuri mai profunde decât par la prima vedere şi sunt importante semnale de alarmă asupra lucrurilor pe care le facem greşit. Ele ne vor determina să ne reorientăm cursul vieţii în concordanţă cu sensul real al existenţei noastre, pe care, pentru moment, din diferite motive l-am abandonat. Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

Tensiunile interioare sunt foarte mari ca şi încordarea de care dăm dovadă, de aceea se poate spune că trebuie să numărăm destul de des în gând până la a da un răspuns.

Este bine să ne controlăm energia care o avem, dar mai ales dorinţa de repara ce am greşit prin forţă.

Când lucrurile nu merg aşa cum am vrea, este cazul să avem răbdare până la momentul potrivit, sau să lucrăm pentru a pregăti condiţiile necesare. Tot ce gândim se împlineşte, dar numai la momentul şi locul potrivit. Dacă ne dorim lucruri pentru care nu suntem încă pregătiţi, este mai bine că dorinţa nu se împlineşte imediat, fiindcă atunci am risca să nu ne putem bucura de împlinirea ei. Dar dacă reflectăm atent la toate implicaţiile dorinţelor noastre, vom descoperi şi ce avem de făcut pentru a îndeplini tot ce depinde de noi

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Spectacolul vieţii ne oferă zilnic lucruri noi. Avem de învăţat foarte multe din el, cu singura condiţie să fim atenţi la ceea ce se întâmplă. Uneori comentariile celor din jur ne atrag atenţia asupra unui detaliu interesant, alteori ne derutează… Dar putem învăţa să fim atenţi la esenţa evenimentelor.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  25 BALANŢĂ

VEDEREA UNEI FRUNZE DE TOAMNĂ ADUCE UNUI PELERIN REVELAŢIA SUBITĂ A MISTERULUI VIEŢII ŞI MORŢII

Cele mai grele întrebări îşi au răspunsul în ele însele. Cele mai complicate probleme au soluţii foarte simple. Întotdeauna răspunsul este la îndemâna ta, trebuie doar să ştii să-l vezi. Dar fii conştient că răspunsul la o întrebare i se dezvăluie fiecăruia după cum are el nevoie în acel moment. Totul este relativ, şi dacă azi primeşti un răspuns, mâine poţi descoperi că la aceeaşi întrebare există şi alt răspuns, mai adânc.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 1 BALANȚĂ

UN FLUTURE DESAVIRSIT, CONSERVAT PENTRU ETERNITATE INTR-UN AC

Trecutul s-a dus si nu mai poate fi schimbat. Viitorul va veni, si nu este inca tangibil. Dar el depinde de ceea ce faci tu Acum si Aici. Astfel, Prezentul este singurul care conteaza, deci concentreaza-te asupra clipei prezente ca sa o faci cit mai frumoasa pentru toti.

ASPECTELE ZILEI

Marte în Fecioară în conjuncţie cu Jupiter

Este un aspect foarte bun, care ne deschide posibilităţi multiple şi şanse de reuşită. El ne aduce putere, energie şi forţă, dar şi dorinţa de expansiune, entuziasm, decizie şi fermitate. Toate activităţile sunt privite constructiv, fiind foarte hotărâţi să luptăm pentru a ne atinge idealurile.

Faptul că aspectul exact are loc la finalul casei a cincia este important sugerând că Marte va aduce forţă manifestărilor emoţionale, susţinând exprimarea de sine,  conferind impetuozitate manifestărilor şi dorinţelor. El susţine voinţa şi chiar riscul. Este stimulată imaginaţia, care se poate concretiza prin multă ambiţie. Jupiter subliniază acest aspect protejându-ne să trecem prin momentele dificile şi să obţinem succesul final. Condiţia este să avem încredere şi credinţă în idealurile noastre.

Combinate cele două planete ne aduc satisfacţie personală.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top