Previziuni pentru 21 octombrie 2015

Astăzi întreaga zi Luna este semnul Vărsătorului. De aceea se poate spune că atmosfera zilei este destul de ciudată, ea aduce stări contradictorii, senzaţii intense, idei, informaţii care sunt dificil de structurat sau înţeles, dacă nu sunt analizate în profunzime.

Ar trebui să luăm aminte la exemplele şi experienţele dificile din trecut, mai ales pentru a ne înfrânge pasiunile. Dar să nu uităm că experienţele dificile au contribuit la înţelepciunea colectivă iar fiecare realizare trebuie să ne inspire către eforturi mai mari şi mai adecvate. De fapt mesajul acestei săptămâni este ce-nu-trebuie-uitat-vreodată: primul pas pe care l-am făcut înainte în evoluţie astfel încât să-i ajutăm şi pe ceilalţi să o facă. Pentru aceasta comunicarea este foarte importantă.

Ceea ce trebuie să facem în această zi este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

sensului lucrurilor care vă nemulţumesc.

Orice situaţie are un aspect bun, pe care îl agreăm şi unul care ne displace. Încercaţi să înţelegeţi de ce vă displace, dar în profunzime. De fapt toate lucrurile au o cauză, odată înţeleasă poate dispare lipsa armonie.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Indiferent ce ascunzi de cineva, nu merita tăinuirea.
Te va roade, daca nu ești atent.
Poate să-ți facă ție mai mult rău decât ar face vreodată „spusul” adevărului.
Grăiește-ți adevărul, dar îndulcește-ți cuvintele cu pace.
Dezvăluie ceea ce ai ținut secret.
In final, transparența este cea mai buna, deși s-ar putea să nu se simtă în largul său, pentru o vreme.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  28 BALANŢĂ

UN OM ÎNTR-O TRISTEŢE ADÂNCĂ. NEOBSERVAŢI, ÎNGERI ÎI VIN ÎN AJUTOR.

Niciodată nu eşti singur. Întotdeauna este alături de tine cineva gata să te ajute. Uneori chiar simţi acest ajutor, şi atunci spui că ai avut noroc, sau că ţi-a ajutat Dumnezeu… Dar e bine să fii conştient că efectiv eşti ajutat. Iar dacă vei învăţa şi să ceri ajutorul atunci când ai nevoie de el, vei avea bucuria de a descoperi că rugămintea ta este auzită!

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 11 BALANȚĂ

UN PROFESOR PRIVINDU-ŞI ELEVII PE DEASUPRA OCHELARILOR

Există momente în care modul tău artificial de a vedea lucrurile nu mai face faţă, şi atunci tragi concluzia că trebuie să priveşti situaţia direct, aşa cum este ea cu adevărat. Oamenii s-au obişnuit să vadă viaţa prin prisma unor mentalităţi rigide, limitate, sau prin prisma propriilor interese, şi de aici apar o mulţime de dificultăţi. În realitate, viaţa este mult mai complexă şi mai bogată, şi aceia care învaţă să o privească detaşat, cu ochiul eliberat de prejudecăţi, va dobândi cea mai corectă viziune asupra ei şi va fi mult mai ferit de erori.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top