Previziuni pentru 24 octombrie 2015

Luna se află astăzi în semnul Peștilor, așa că beneficiem de o modalitate de transmitere a informației, extrem de intensă, la nivel intuitiv. Putem înțelege toate subtilitățile mult mai ușor, și ne putem descoperi calitățile interioare natural, ca un fel de flash. Este un moment favorabil pentru împărtăşirea plină de responsabilitate a cunoştinţelor spirituale ce au fost acumulate şi pentru studiul rodnic al lucrărilor spirituale de valoare. În acest sens conjuncția Venus Jupiter în formare își face intens simțită prezența, Luna opunându-se acestei conjuncții. Practic ne confruntăm cu posibilitatea de a ne orienta atenția doar spre planul material, concret și spre logica socială sau putem să observăm cu mare atenție tot ceea ce se află, se manifestă și primim din exterior, pentru a transforma în interiorul nostru, toate aspectele din exterior care ne deranjează. Acestea sunt de fapt mesaje subtile, semnale, că și noi mai avem ceva de lucrat acolo, că mai avem ceva de înțeles, de rezolvat. De la ora 14.15 până mâine dimineață la ora 8.20, Luna este fără direcție, ea aduce în interiorul fiecăruia tensiuni generate de dorința de perfecțiune, de senzația de superficialitate, și un simț critic și autocritic extrem. Cred că avem nevoie de o analiză profundă, de cercetare spirituală, ori de câte ori avem tendința de a critica. Făcând aceste, cu siguranță devenim eficienți și putem repara eventualele erori de gândire sau acțiune într-un fel constructiv, lipsit de tensiuni și frustrări.

Altfel, aparent, este o zi care se anunţă fără prea multe evenimente, poate fi una calmă şi liniştită, în care ne putem ocupa în voie de afaceri, de dezvoltarea ideilor, sau pentru a trage concluziile corecte şi a observa. Aş putea spune că este o zi importantă mai ales pentru că tot ceea ce spunem sau înfăptuim căci acestea pot avea o mare influenţă asupra viitorului nostru.

Să ne concentrăm asupra muncii, pentru că rezultatele consecvenţei şi încrederii în propriile idealuri nu vor înceta să apară. În acelaşi timp calmul şi tactul trebuie să fie permanent prezente pentru a evita certurile şi discuţiile în contradictoriu.

În plan spiritual ar trebui să avem activitatea cea mai intensă, mai ales este important să ne definim idealurile şi să încercăm să le urmăm.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Nu lasa ca viata ta sa devina un ritual mort. Lasa sa existe si momente inexplicabile, lasa sa existe si cateva lucruri misterioase, care nu pot fi explicate rational. Lasa sa existe si cateva
lucruri care sa-i faca pe oameni sa creada ca esti putin nebun. Omul care e sanatos la minte suta la suta e mort. Putina nebunie alaturi e intotdeauna o mare bucurie. Fa si cateva lucruri nebunesti.
Si atunci sensul va fi posibil.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  1 SCORPION

UN AUTOBUZ CU GEAMURI MARI, PLIN CU TURIŞTI

Viața poate fi o luptă numai pentru cine vrea să creadă asta. Dar este mai util dacă înveţi să vezi viaţa ca pe o călătorie, alături de alţii, în care ai prilejul să-i cunoşti frumuseţile şi să înveţi multe lucruri utile, la care altfel nu ai avea cum să ajungi. Cum te pregăteşti pentru această călătorie şi câte foloase ştii să tragi din ea, asta depinde de tine, şi bucuria călătoriei ar trebui să fie starea de spirit în fiecare etapă nouă de parcurs, în fiecare zi.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 4 SĂGETĂTOR

UN COPILAŞ ÎNVĂŢÂND SĂ MEARGĂ

Orice început are dificultăţile sale, şi obstacolele trebuie depăşite pas cu pas. Orice om are capacitatea de a învăţa, trebuie doar să şi-o folosească pentru a trece de primii paşi şi a putea merge apoi pe picioarele sale. Dar dacă îţi spui că nu eşti în stare să înveţi ceva nou, că este prea greu, sau că nu mai are rost, deja îţi închizi singur o poartă prin care ai putea merge către ceva mai bun decât ce ai acum în viaţă.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top