Previziuni pentru 4 noiembrie 2015

Astăzi întreaga zi Luna este fără direcţie de aceea cred că este bine să ne concentrăm atenţia doar pe acele activităţi pe care le putem realiza cu noi înşine, organizând, efectuând treburi administrative, sau analizând. Ne vin în sprijin Saturn şi Ceres care ne aduc eficienţa necesară pentru toate acestea, dar şi profunzimea cu care putem privi lucrurile. Ne putem face ordine în finanţe, ne putem programa cheltuielile şi investiţiile, organizându-ne activităţile curente şi agenda de lucru. Apoi, priviţi în urmă şi analizaţi în această zi, toate cauzele profunde ale răului din interior, este momentul să raţionăm în profunzime, de a merge pe lanţurile cauzalităţii, până la cauzele şi motivaţiile profunde ale acţiunilor şi gândurilor noastre, dar cu o sinceritate absolută.

Mintea noastră poate găsi tot felul de justificări, este greu, trebuie răbdare şi profunzime pentru a realiza această transformare. Această evanghelizare interioară, putem să o facem mai repede dacă în timp ce studiem păcatele, discutăm şi transmitem şi celor din jur descoperirile noastre, pentru a-i ajuta pe ceilalţi oameni să se transforme şi ei întru Bine şi Adevăr.

În schimb în plan relaţional nu funcţionăm prea bine, suntem destul de focalizaţi asupra idealurilor noastre şi ni se pare că nimeni nu se ridică la înălţimea aşteptărilor pe care le avem. În acest fel ratăm sigur nenumăratele momente când ne bucurăm de toată grija şi atenţia. Când ne examinăm relaţiile cu cei din jur este bine să începem prin a căuta să vedem ce am primit de la acele persoane. De exemplu azi dimineaţă acel cineva mi-a făcut suc de portocale, mi-a spălat vasele de la micul dejun, mi-a făcut cadou ceasul de la mână. Aceasta este de fapt descrierea clară şi simplă a realităţii. Deseori noi luăm astfel de lucruri ca şi cum ni s-ar cuveni. Trecem în grabă, de-a lungul zilei, fără să dăm prea multă atenţie tuturor acelor lucruri mărunte pe care le primim. Ele oare sunt chiar lucruri mici? Ele doar par aşa pentru că atâta timp cât avem sprijin atenţia ne poate fi îndreptată în altă parte. Dar când nu avem apă caldă la duş, sau ne-am pierdut ochelarii, aceste lucruri mărunte ne captează atenţia. Brusc devenim conştienţi de adevărata valoare a apei calde şi de vederea limpede. Ce-ar fi să ne rupem astăzi 5 minute pentru a inventaria tot ce primim de la ceilalţi. S-ar putea să fim surprinşi cât de multe ne-am notat, şi se poate ca, în mod firesc, să se nască un sentiment profund de recunoştinţă şi apreciere.

Doamne! citiți simbolul sabian al planetei Mercur, guvernatoarea zilei, chiar așa ar trebui să facem

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Îmbrăţişaţi întreaga experienţă, ne vom odihni numai atunci când toate judecăţile se dizolvă, şi când se naşte iubirea.Mai este necesar să nu ne grăbim, să nu forţăm lucrurile, să fim răbdători mai ales cu noi înşine. Presiunea de a decide este o sabie cu două tăişuri. Numai când vom transforma acea sabie în plug, vom fi fericiţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  12 SCORPION

UN BAL OFICIAL LA AMBASADĂ

Unele evenimente sociale îmbracă forme speciale, de protocol sau de ritual, pentru ca participanţii sau chiar simplii spectatori să poată percepe un anumit mesaj ascuns în aceste forme. Mesajul este mereu prezent, chiar dacă uneori totul pare să se desfăşoare doar în virtutea unei tradiţii a cărei semnificaţie a fost uitată. Depinde de fiecare să perceapă mesajul şi să se ridice la înălţimea lui, îmbogăţindu-şi astfel viaţa şi depăşind nivelul obişnuit al gesturilor zilnice.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 4 SCORPION

UN TÂNĂR ŢINÂND O LUMÂNARE APRINSĂ ÎNTR-UN RITUAL DEVOŢIONAL

Există momente când trebuie să înveţi să ţii aprinsă lumina idealului tău. Oricât de sumbre ar părea condiţiile vieţii, şi oricât de greu ar părea să-ţi urmezi calea, trebuie să înveţi să-ţi păstrezi sensul şi să depăşeşti obstacolele cu lumina emanată din propriul tău suflet. Părerile celorlalţi pot să se opună, în aparenţă, sau pot să apară piedici, dar dacă idealul tău este curat şi cu adevărat valoros, atunci vei găsi resurse, în tine însuţi, pentru a merge mai departe în lumină.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top