Previziuni pentru 7 noiembrie 2015

Astăzi Venus este în opoziție cu Vesta aspect care prefigurează evenimente deosebite la nivel subtil, spiritual. Este ultimul aspect care se formează cu Venus în cădere în semnul Fecioarei, ea apoi poziționându-se pe grad anaretic și pregătindu-se să treacă în domiciliu și să formeze conjuncția cu Nodul Nord. Mi se pare un fel de baleiere care generează un fel de rază care purifică, șterge și lasă loc la ceva cu totul special, nou, important pentru Viitor. De aceea tot ceea ce trăim în aceste zile, indiferent sub ce formă, vis, intuiţie, imagini, evenimente concrete au o încărcătură profundă şi deosebită, fiind mesaje subtile pentru rezolvarea unor probleme sufleteşti profunde, care au generat răni ale sufletului. Din acest motiv trecem fiecare dintre noi la un alt stadiu al existenţei, chiar dacă este o perioadă doar de tranziţie, în care ne dorim să trecem la un alt stadiu al conştiinţei, ceea ce implică o gândire şi atitudine nouă, o repolarizare.

Astăzi mai pregnant poate ca oricând, dorim să ne diferenţiem graniţele, adică, dorim să înţelegem cum să o facem. Unii dintre noi se vor opri la primul obstacol mental apărut în cale, alţii vor merge până la capăt. Oricum nu este uşor, pentru că presimţim existenţa nemărginirii, în care spaţiul şi timpul sunt suprimate şi păstrate deopotrivă. Toate acestea ne fac să ne temem de anumite acţiuni şi să ne simţim limitaţi. Reflectaţi de aceea înainte de a decide să nu acţionaţi.

Vă recomand să petreceţi această zi într-o stare de profundă receptivitate. Arta ascultatului “adevărat” vă va deveni un tovarăş fidel în fiecare moment. Ea vă va elibera de nenumăratele preocupări care vă alterează zilele şi nopţile. Ea vă va permite accesul la un univers misterios care vă va învălui, permiţându-vă astfel să vedeţi lumina eternă a conştienţei de care vă privează turbulenţa voastră mentală. Vederea şi auzul adevărat nu sunt particularităţi rezervate acestui câmp de meditaţie, ci condiţiile oricărei vieţi adevărate.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Atunci când condiţiile sunt potrivite ca ceva să se întâmple, aceas­ta se va întâmpla fără mare efort. Când condiţiile nu sunt potrivite, chiar şi un mare efort nu va reuşi. A te mişca împreună cu vântul necesită o sensibilitate faţă de condiţiile existente.

Există momente pentru odihnă şi retragere şi momente pentru a te mişca energic înainte.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  15 SCORPION

COPII JUCÂNDU-SE ÎN JURUL A CINCI MOVILE DE NISIP

Viaţa noastră începe cu copilăria. Jucându-ne, învăţăm să dobândim aspiraţii tot mai înalte. Jocul poate fi fascinant, bucuria de a participa la el poate fi mai mare decât satisfacţia de a învinge un adversar sau de a dobândi cât mai multe puncte. Dar se pare că mulţi oameni tind să rămână la stadiul de a dori doar să învingă. Aceasta face ca ei să trăiască doar pentru propria lor bucurie, şi atunci, fiindcă nu se gândesc şi la bucuria celorlalţi, societatea ajunge să fie divizată şi plină de tensiuni. Şi totuşi, orice joc poate fi jucat în aşa fel încât nimeni să nu piardă, şi toţi să se bucure de el…

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 5 SĂGETĂTOR

O BUFNIŢĂ BĂTRÂNĂ ÎNTR-UN COPAC

Mai multă înţelepciune dobândesc aceia care tac şi observă atent, şi reflectează profund la ceea ce văd, decât aceia care se lasă imediat copleşiţi de emoţii, privesc lucrurile superficial şi refuză să cugete mai atent la ele. Învaţă să vezi lucrurile cu detaşare, dintr-un punct de vedere în care te poţi ridica mai presus de ele, şi vei putea să vezi situaţia în ansamblu, şi chiar soluţionarea ei.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top