Previziuni pentru 8 noiembrie 2015

Este una dintre cele mai frumoase sărbători ortodoxe, dar simbolismul ei este mult mai profund, Arhanghelii Mihail şi Gavril, fiind simboluri puternice, legătura noastră cu lumea spirituală, ei purtându-ne pe aripile lor şi ocrotindu-ne. Le urez La mulţi ani tuturor celor care poartă numele lor şi le doresc ca aceşti minunaţi îngeri păzitori să îi ocrotească de orice rău din viaţa lor!

Astăzi avem două aspecte importante: conjuncția lunară Lună Lilith și trecerea planetei Venus în propriul domiciliu, Balanța. Ele aduc zilei o notă de tensiune, mai ales pentru că Venus este cumva fără direcție, adică este greu să ne găsim armonia și liniștea interioară. Din acest motiv ziua aduce o stare de iritare și de profundă nemulțumire. Imediat ce trece în semnul Balanței, Venus formează conjuncție cu Nodul Nord, în grad Aries pentru ea dar în grad anaretic pentru Nodul Nord, aceasta semnifică importanța definirii relațiilor noastre și importanța luării unor decizii legate de felul în care ne implicăm și acționăm în relațiile noastre.

Mai putem vorbi de  existenţa unui punct critic, de maximă energie, mei ales  în domeniul financiar, comercial, bancar. Ne vom întâlni cu situaţii sau acţiuni care s-au declanşat la începutul lunii august anul trecut dar şi la mijlocul lunii februarie, care acum ajung în acel punct în care trebuie rezolvate. Acest aspect se poate resimţi şi în planul sentimental. Este momentul de vârf, când lucrurile vor trebui lămurite sau rezolvate.

Altfel, beneficiem de forţă în acţiuni, dar este bine să fim atenţi ca acţiunile noastre să nu fie extreme, sau sub impulsul sentimentelor, ne putem expune unor riscuri care ne pot aduce daune fizice. Emoţiile intense se pot manifesta prin încăpăţânare, fanatism sau impulsivitate, din acest motiv vor fi afectate relaţiile care nu vor fi prea grozave. Discuţiile multe,  înflăcărate sunt afectate de faptul că gândirea nu poate fi obiectivă şi deschisă, deoarece este acoperită de sentimente. Conflictele interioare, ne tensionează şi mai mult, determinându-ne să nu judecăm foarte clar sau precis ce dorim să schimbăm.

Cu toate că avem o minte ascuţită, imaginaţie şi ingeniozitate vom avea tendinţa de a ne comporta impulsiv, pierzând din vedere scopurile, şi creând situaţii neaşteptate, bruşte.

Mulţi dintre noi vom percepe această zi ca pe o stare atemporală, ca o zi în care lucrurile se întâmplă neaşteptat, fără o aparentă logică. Priviţi totul serios şi în profunzime, pentru că sunt multe mesaje importante.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Fiecare greşeală va fi adusă în final la adevăr. Ai răbdare. Ceilalţi îşi vor învăţa cu timpul lecţiile. Nu încerca să faci dreptate cu propriile tale mâini. O persoană furioasă nu poate susţine adevărul. Atâta vreme cât suntem furioşi trebuie să ne îngrijim de mânia noastră, după ce o depăşim putem fi imparţiali şi atitudinea noastră faţă de viitor poate fi constructivă.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  16 SCORPION

CHIPUL UNEI FETE LUMINÂNDU-SE ÎNTR-UN ZÂMBET

Te-ai gândit vreodată ca unul din darurile pe care le poţi face foarte uşor celorlalţi, cu generozitate şi fără să te coste nimic, este zâmbetul tău? Pare greu, mai ales când sufletul tău este plin de temeri, de neîncredere, de dorinţa de a părea serios, matur, inflexibil, şi din cauza asta ai tendinţa să ai tot timpul o figură sumbră şi severă. Poate asta te face să te simţi bine, protejat înlăuntrul tău, dar cu siguranţă asta nu creează şi o impresie plăcută celorlalţi, şi de aceea să nu te miri dacă şi ei te vor trata la fel de distant. Nu poţi primi decât ceea ce dăruieşti.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 1 BALANȚĂ

UN FLUTURE DESAVIRSIT, CONSERVAT PENTRU ETERNITATE INTR-UN AC

Trecutul s-a dus si nu mai poate fi schimbat. Viitorul va veni, si nu este inca tangibil. Dar el depinde de ceea ce faci tu Acum si Aici. Astfel, Prezentul este singurul care conteaza, deci concentreaza-te asupra clipei prezente ca sa o faci cit mai frumoasa pentru toti.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top