Previziuni pentru 10 noiembrie 2015

Marte, guvernatorul zilei este în opoziție cu Vesta, aspect care ne determină să ne ordonăm ideile și să fim motivați spiritual, de a le concretiza, de a le aplica. În general nu se poate spune despre această zi că este una prea armonioasă. Tensiunile, starea de agitaţie şi nemulţumirea ne vor urmări aproape toată ziua şi ne vor face să avem multe discuţii, mai ales principiale. Dacă nu ne vom stăpâni egoismul este posibil să pierdem oportunităţi importante sau să fim incapabil să valorificăm situaţiile avantajoase care apar.

Va exista tendinţa de a încerca să ne manifestăm cunoaşterea fără a fi prea siguri de ceea ce ştim. Cunoaşterea de sine este foarte importantă, la fel ca şi cercetarea spirituală. Mare atenţie la cuvintele pe care le rostim, pentru că vom fi judecaţi după ele. Nu ne vor fi permise minciunile sau prefăcătoria, şi în general ar trebui să ne axăm pe rezolvarea unor lucruri care necesită o realizare rapidă.

Indiferent ce se va intampla in urmatoarele luni, noi aparent am intrat in vremea marilor schimbari. Si in acest timp, realizarea unei legaturi intre noi si ingerii nostri poate fi cel mai important eveniment din viata noastra.

O calauzire clara si concisa in aceste vremuri in care ne aflam valoreaza mai mult decat tot ce posedam si decat toata cunoasterea noastra castigata pana acum.

Ingerii ne vor aduce in viata o calauzire limpede si precisa. Dar mai important este ca vor aduce o intelepciune dincolo de posibilitatile experientei umane neajutorate.

Rugaciunea noastră este ca aceasta legatura cu ingerii  sa se realizeze intr-un timp cat mai scurt posibil. Ingerii nostri asteapta cu inimile larg deschise, cu o iubire mult mai mareata decat am cunoscut vreodata pe Pamant.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Dumnezeu este o forţă care consumă totul şi este totul. El este vântul ce suflă peste ape, frunzele ce cresc şi apoi cad, simplitatea trandafirului, intens prin culoarea sa. Dumnezeu este îndrăgostitul, înlănţuiţii, copii care râd, părul cu reflexe de miere. El este Soarele ce răsare, steaua strălucitoare în noapte, Luna care merge pe cer în miezul nopţii. Dumnezeu este frumoasa insectă, pasărea umilă în zborul ei, neînsemnată şi umila râmă. Dumnezeu este mişcare şi culoare, sunet şi lumină. Dumnezeu este pasiune. Dumnezeu este dragoste. Dumnezeu este bucurie. Dumnezeu este tristeţe. Ceea ce este, tot ce este, este  Dumnezeu Tatăl, totalitatea Vieţii, iubitorul de tot ceea ce există. Dumnezeu nu este un personaj aparte, aşezat pe un tron şi care judecă viaţa întreagă. Dumnezeu este viaţa întreagă fiecare moment ce bate. El este ceea ce este continuu, etern.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  18 SCORPION

O POTECĂ PRIN PĂDURI BOGATE ÎN CULORILE TOAMNEI

Ciclurile naturii sunt minunate, şi ele ne dau permanent o imagine a ciclurilor prin care trece propria noastră viaţă. Pe calea vieţii putem să întâlnim şi furtuni, dar şi poieni pline de soare şi de culori vii. Trebuie să învăţăm să ne bucuram de toate şi să mergem înainte ştiind că, orice s-ar întâmpla, acestea sunt doar momente din evoluţia noastră, care ne conduc către noi bucurii, către o ţintă mai luminoasă – mai ales dacă nu stăm pe loc!

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 29 FECIOARĂ

UN OM DOBÂNDIND O CUNOAŞTERE SECRETĂ DIN MANUSCRISUL VECHI PE CARE-L CITEŞTE

Înţelepciunea străveche este la îndemâna tuturor, dar puţini ştiu să o descifreze. Ca să citeşti cărţi vechi, trebuie să cunoşti limbi de demult. Ca să descifrezi tainele vieţii tale de acum, trebuie să cunoşti limba sufletului tău. Oricât de multe cărţi savante ai citi, adevărul de care ai nevoie este înscris de multă vreme în inima ta. Învaţă să o asculţi în tăcere…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top