Previziuni pentru 14 noiembrie 2015

Întreaga zi Luna este fără direcție, iar noi avem tendința de a exagera, de a privi lucrurile supradimensionat, indiferent în ce sens. Paradoxal această stare va genera o tensiune nejustificată, multă nemulțumire și cumva tendința de a acționa dar, blocată de conjuncturi exterioare. Pare că programele bine stabilite se schimbă, parcă totul scăpându-ne de sub control. Toate acţiunile pe care dorim să le întreprindem astăzi se vor dovedi nepractice, de aceea este bine să gândim de două ori înainte de a acţiona.

Există o mare probabilitate de a se descoperi afaceri imorale, intrigi sau scandaluri. Putem suferi dezamăgiri, descoperind că am fost trădaţi, sau putem trăda, este la ordinea zilei atitudinea duplicitară.

Este un context subtil de intrigă, în care apare lipsa de încredere, fuga de răspundere, imoralitatea. Este o zi în care vor fi testate relaţiile, şi se vor demasca duşmanii.

Este recomandabil să fim atenţi la micile accidente din călătorii.

Astăzi se pare că ar trebui să lăsăm mintea să se odihnească puţin şi ne lăsam conduşi de intuiţie sau pur şi simplu să ne abandonăm.

Este evident că aspectele de cuadratură  pe care Luna o face cu Nodurile lunare, au o mare putere subtilă asupra noastră, scoţând la lumină toate resentimentele, toate temerile, punând degetul pe răni.

În acest context nu trebuie să ne pierdem controlul sau să ne panicăm în faţa unor situaţii mai ciudate, ele vin în întâmpinarea noastră tocmai pentru a ne face să ne vedem chipul din oglindă, să înţelegem că tot ce ne înconjură este o reflexie a ceea ce suntem şi simţim, dar mai ales a ceea ce gândim.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Un Ego puternic poate fi si cucernic, si aparent smerit, poate fi chiar ascet sau fanatic religios; atasamentul de un punct de vedere, oricare ar fi el si oricat de imbracat in poleiala si sclipici ar parea, ramane tot atasament si tot slabiciune. Iisus a spus “sa ridice piatra cel ce este fara de pacat” pentru ca el a inteles slabiciunea umana ca pe o stare fireasca a experientei, care nu trebuie judecata, nici transformata in pricina de vinovatie, cat recunoscuta si modificata prin efort propriu si rugaciune, prin intelegere si dragoste. Asadar, negativitatea umana trebuie doar inteleasa, nicidecum hranita. Cand judecam, hranim fortele intunecate, nicidecum nu servim adevarului. Cand ne invinovatim aceste forte se ingrasa cu energie distructiva. Alegerea corecta inseamna si gandire corecta, iar gandirea corecta alege numai intre Dumnezeu si Egoul uman, intre iubire si judecata mintii. Noi ne inchinam “mintii”, Egoului si de aceea este o urgenta sa ne trezim si sa schimbam aceasta stare de lucruri. Pentru ca Iisus ne-a invitat sa alegem iubirea si viata!

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  22 SCORPION

VÂNĂTORI ÎMPUŞCÂND RAŢE SĂLBATICE

Nu este greu să ucizi fiinţe care nu se pot apăra. Ai nevoie doar de instrumente şi de o anumită îndemânare. La fel, nu este greu să loveşti în cei care nu te pot lovi. Dar aceasta nu este o dovadă de curaj sau de vitejie, ci doar o dovadă a faptului că eşti capabil să distrugi – şi oricine e capabil de aşa ceva, dacă vrea. Dar eşti capabil să redai viaţa unei fiinţe ucise de tine? Sau eşti capabil să aduci altora bucurie cel puţin în aceeaşi măsură în care le poţi aduce durere? Adevărata putere este cea care ştie să creeze lucruri bune pentru toţi.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 6 SĂGETĂTOR

UN JOC DE CRICKET

Regulile jocului trebuie respectate, altfel înseamnă că joci un alt joc, şi chiar dacă îl câştigi, în realitate ai obţinut altceva decât te aşteptai. Înşelându-i pe alţii în joc, de fapt te înşeli pe tine însuţi, şi la un moment dat vei ajunge să nu mai ştii care sunt adevăratele reguli şi obiective. Atunci nimeni nu va mai dori să joace cu tine, şi astfel vei reuşi să rămâi singur, adică în afara oricărui joc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top