Previziuni pentru 17 noiembrie 2015

Astăzi avem două aspecte demne de toată atenția: conjuncția dintre Venus și Lilith și conjuncția superioară Soare Mercur. Ele activează două semne consecutive, Balanța și Scorpionul, și aduc implicații importante în dublu sens, fără a putea vorbi de o echivalență sau o teoretizare oarecare.

Pur și simplu viața fiecăruia dintre noi este atinsă astfel încât să poată conștientiza cu claritate și luciditate ceea ce are cel mai bine de făcut, ACUM ȘI AICI. atmosfera nu pare a aduce un ultimatum, dar chiar așa este, iar superficialitatea și starea de comoditate în care ne-am complăcut fiecare până acum ne va fi oarecum destrămat, căci suntem obligați să acționăm pentru Binele nostru cel mai înalt. De aceea aceste aspecte ne aduc informații importante, ele implică planetele personale, adică implică pe fiecare în propria viață, cumva direct și fără menajamente ca până acum. Liberul arbitru de care am beneficiat este anulat pe moment căci l-am folosit prost și fără rațiune, asta dacă cumva am fost conștienți că îl avem ca Dar cel mai înalt a lui Dumnezeu pentru fiecare dintre noi. Deciziile noastre sunt oarecum dirijate, așa că este firesc ca una să ne dorim și să gândim și alta să se întâmple. Totuși avem capacitatea de a înțelege ce avem de făcut și de a ne orienta implicat în direcția care ni se sugerează, căci orice fel de opoziție este oarecum inutilă și fără efect și generează cel mult suferință sau alte probleme de ego. Mi se par extraordinare simbolurile sabiene al acestei zile, căci așa se acționează asupra noastră și așa trebuie să începem să privim lucrurile – merită citite.

În acest context Mercur ne vorbeşte despre o puternică tensiune interioară, ca o dorinţă de a acţiona, dar paradoxal simţim acut nevoia de susţinere şi sprijin moral. Impulsurile distructive  trebuie înlăturate, sunt doar stări de moment, de tensiune şi presiune interioară. Intuiţia şi empatia ne aduc multă mulţumire sufletească. Într-o zi atât de agitată este singurul mod în care putem avea o percepţie corectă, lipsită de prejudecăţi şi critică.

Sectoarele de viaţă care sunt supuse restructurării sunt legate de comunicare, de reformularea modului de exprimare, de regândirea unor strategi de vânzări, sau a unor planuri de marketing, de reprogramarea unor călătorii sau de începerea unor studii serioase în domenuil profesional. Mai poate fi vorba de o interiorizare necesară fiecăruia dintre noi, pentru a porni pe o nouă cale, restructurându-ne viaţa.

Acest aspect parcă ne spune: cercetează-te, cunoaşte-te pe tine însăţi!

Poate fi pentru mulţi dintre noi o perioadă fără resurse,  de austeritate, şi atunci este necesar să ne punem în valoare bogăţia sufletului. Lipsa de resurse este doar o aparenţă, şi este temporară, necesară pentru a aprecia valorile reale care ne înconjură. Deobicei când  ne lipsesc resursele exterioare, trebuie să folosim  la maxim resursele noastre lăuntrice, înţelegând că de fapt viaţa nu este formată din ceea ce se vede în exterior ci mai ales din ceea ce izvorăşte din noi.

Vine un moment în vieţile noastre când ne simţim pregătiţi să experimentăm o schimbare cu care am avut probleme în a o purta. Poate am fost blocaţi într-o casă, o relaţie, un serviciu sau un oraş pe care nu le simţeam cele mai potrivite de mult timp, dar nu am putut modifica circumstanţele în direcţia în care doream. În timpuri ca acestea, ne poate fi de ajutor declararea către Dumnezeu că suntem pregătiţi de o schimbare. Dacă timpul e potrivit, Dumnezeu va răspunde cu oportunităţi şi oferte pregătite pentru a ne ajuta să creăm schimbarea pe care ne-o dorim să o vedem.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Lasă-mă să te iubesc, Doamne.
Ce altceva am eu în cer
sau pe pământ în afară de Tine?
Dumnezeul inimii mele,
partea mea de veşnicie
lasă-mă să mă agăţ de Tine.
Fii totdeauna cu mine,
iar, daca voi fi tentat să te părăsesc,
Tu, Doamne, nu mă lăsa. (Bruno Ferrero)

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  25 SCORPION

UN FOTOGRAF CU RAZE X

Ceea ce se vede la suprafaţă este doar o palidă imagine pentru ceea ce este în realitate. Dacă vrei să vezi dincolo de aparenţe, trebuie să înveţi să foloseşti un alt tip de „vedere”, care funcţionează pe alte frecvenţe, la alte niveluri de vibraţie. Logica te ajută să vezi doar raporturile dintre lucruri care respectă anumite norme ale raţiunii, dar în afara acestora există şi alte aspecte ale realităţii, chiar mult mai profunde şi mai puternice decât ceea ce percepem prin raţiune. Când îţi spui că „viaţa n-are logică dacă te naşti doar ca să mori”, deja recunoşti că există şi altceva dincolo de logică, fiindcă dacă totul ar fi doar logic, viaţa n-ar trebui să existe, neavând logică. Cercetează, cunoaşte-te pe tine însuţi!

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 3 BALANȚĂ

ZORII UNEI NOI ZILE DEZVĂLUIE TOTUL SCHIMBAT

În fiecare zi, multe lucruri par să fie ca şi în celelalte zile, şi totuşi fiecare zi este un prilej de a vedea lucrurile altfel, de a descoperi ceva nou, de a învăţa ceva, de a face un pas înainte. Numai cei care nu mai vor sa înveţe ceva nou ajung să se plictisească, să nu se mai poată bucura de viaţă.

ASPECTELE ZILEI

Soarele în conjuncţie cu Mercur în Scorpion

Acest aspect este numit astrologic conjuncţia superioară şi îl putem asemui cu faza de Lună Plină, adică cu faza de realizare a proiectelor legate de scris, comunicare, mass-media, mici călătorii, studii, sau chiar activităţi comerciale, pe care le-am inițiat sau început în urmă cu aproximativ 60 de zile .

Acum totul se poate manifesta printr-o realizare sau o conştientizare. În urma unei analize atente, putem realiza ce se întâmplă, de ce ne-am propus să facem şi cum ne descurcăm.

Dacă există ceva greşit sau putred în subconştientul nostru, acum îl putem repara sau eradica. Este momentul în care toate obiectivele ne devin clare, în felul acesta căpătând încredere şi obţinând succesul. Este un moment extrem de util şi explicativ, fiţi atenţi la tot ce se întâmplă, la toate mesajele pe care le primiţi, şi folosiţi-le ca pe nişte lecţii.

Dacă până acum totul s-a desfăşurat în interiorul nostru, acum este momentul exteriorizării, a descoperirii unor noi faţete ale comunicării care se ne dezvolte personalitatea.

Sunt importante studiul şi informarea pentru a da forma finală proiectelor noastre.

Trebuie să acordăm multă importanţă intuiţiilor, suspiciunilor dar mai ales ghidului nostru interior.

Vor ieşi în prim plan afacerile nefinalizate din trecut, este indicat să le rezolvăm, pentru a lăsa loc şi spaţiu marilor proiecte să se dezvolte.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top