Previziuni pentru 2 decembrie 2015

Ziua de astăzi se află sub semnul unei conjuncții extrem de interesante, în formare, cea dintre Venus și Junona de mâine, în semnul Balanței, semn de domiciliu pentru ambele ; dar se resimt încă efectele conjuncției de ieri,  dintre Marte și Lilith, care ne aduce în continuare, un fel de purificări intense, de care nu suntem conștienți, dar pe care, cu siguranță le resimțim. Planeta Marte are domiciliul tradițional în semnul Scorpionului, iar Lilith, un punct virtual, cu o vibrație energetică feminină, tot în semnul Scorpionului. Combinația dintre cele două este explozivă, ea provoacă, elimină și restructurează la nivel subtil, felul în care acționăm.

În schimb Venus și Junona vin să pună ceva în loc, dar despre acest aspect voi scrie un articol separat. Ca un fel de prevu al acestei înlocuiri, putem vorbi astăzi, când Venus se află într-un sextil descrescător cu Luna, prin care ni se sugerează unde și cum avem de lucrat, căci acest aspect are darul de a ne determina să conștientizăm tot ceea ce se întâmplă. Evident că Luna formează sextil și cu Junona, iar acest dublu aspect ne prezintă cele două fațete ale conjuncției dintre Venus și Junona: primul este de recalibrare iar al doilea de inițiere, de deschidere a unor noi perspective spirituale de a ne implica și înțelege relațiile. Tentația, conform cu simbolul sabian de astăzi, este aceea de privi totul, la un nivel teatral, de ne stimula orgoliul, ambiția, lăcomia, ca și motive de creștere, artificiale, evident. Orice creștere forțată face loc manipulării, căci ea generează slăbiciuni, care în final par a putea fi tratate, evident numai artificial. Practic, noi, în această perioadă a anului, ar trebui să dezvoltăm natural în noi, calități importante, care sub nici o formă să nu poată fi manipulate. Este un moment în care este nevoie dea înțelege și dezvolta un nou mod de viață, sănătos, atât fizic, mental și spiritual. În viaţa fiecăruia există lucruri care pot ajunge, la un moment dat, să-şi dezvăluie valoarea în mod surprinzător. Şi aici este nevoie de aceeaşi deschidere pentru a percepe adevărurile care au fost ascunse – asta ne oferă această zi.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Umanitatea a simţit întotdeauna că trebuie să existe o justificare pentru fiecare acţiune. Totuşi, aceste acţiuni constituie adesea lecţii majore ce trebuiesc experimentate de ceilalţi. Înainte de a face o judecată, întrebaţi-vă, de ce fac acest lucru? De ce SUNT supărat? De ce MĂ afectează aceasta pe MINE?

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  10 SĂGETĂTOR

O REPREZENTARE SCENICĂ A UNEI „ZEIŢE  A OPORTUNITĂŢII” CU PĂR AURIT

Când şansa îţi surâde sub forma unei mari promisiuni de bogăţie şi abundenţă, asigură-te că vei şti să foloseşti bine acea bogăţie şi că nu te vei lăsa distrus de ea. Mulţi dintre cei care au câştigat mari averi au ajuns să-şi distrugă viaţa fiindcă nu au ştiut cum să reziste tentaţiilor sau cum să-şi administreze bine avutul câştigat. Nu îţi dori câştiguri imense dacă nu ştii limpede la ce le vei folosi în aşa fel încât să nu ajungi nefericit din cauza lor.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR –  19 SĂGETĂTOR

PELICANI, DERANJAŢI DE POLUAREA UMANĂ, IŞI MUTĂ PUII ÎNTR-UN NOU HABITAT

Atunci când condiţiile din jurul tău încep să scape de sub control, şi nu poţi face nimic pentru a le ameliora, poate fi timpul să cauţi un alt loc, unde poţi găsi condiţii mai bune. Dar asta nu înseamnă întotdeauna că trebuie să pleci, fizic, din locul unde te găseşti, ci poate însemna că trebuie să adopţi o atitudine nouă, sau să-ţi cauţi un alt domeniu de activitate. În orice caz, este necesară o schimbare care să-ţi permită, ţie şi a lor tăi, să trăieşti mai bine şi în pace.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top