Previziuni pentru 3 decembrie 2015

Este greu de acţionat organizat în această perioadă, de fapt aceasta fiind şi cea mai mare provocare. În acelaşi timp Marte va dinamiza şi mai intens lucrurile, aşa că suntem obsedaţi decât de puţin timp avem, sau cât de mult durează una sau alta. Aşadar trebuie să ne gândim cât de mult ne implicăm în propria noastră viaţă, sau la cât facem lucrurile să se întâmple… Probabil că ne vom gândi destul de des că suntem doar o persoană, dar să nu uităm că sunt anumite persoane în viaţa noastră pentru care noi suntem toată lumea. Aici este important să analizăm sincronicitatea care sfidează permanent logica, legându-ne prin fire misterioase de persoane complet necunoscute, car ne influenţează viaţa esenţial. Trebuie doar să fim atenţi pentru a descoperi toate acestea. Vointa noastra este pusa la grea incercare, mai ales prin repetarea unor situatii sau evenimente din care nu am invatat in trecut. De fapt este vorba de obisnuinte, de automatismele bazate pe repetitie la care ar trebui sa renuntam, printr-o noua abordare a vietii. Cred eu ca astazi ar trebui sa reflectam la lectiile noastre de viata, la situatiile care au revenit constant sau aproape identic in anume momente ale existentei noastre, si sa tragem concluziile necesare ca apoi sa renuntam la aceleasi tip de actiuni, la incapatanare a de a face aceleasi greseli, motivate de frica fata de viitor, refuzand in acest fel sa traim prezentul.

Apoi o altă lecţie importantă a acestei zile constă în aceea că puterea nu înseamnă să poţi lovi în ceilalţi, ci să poţi rezolva, cu calm şi stăpânire de sine, situaţiile de criză. Oricine poate lua o piatră şi poate lovi în altul, dar oare câţi pot vindeca rana produsă? Adevărata putere este aceea care, cu calm şi înţelepciune, este folosită pentru a rezolva situaţiile de fiecare zi, în care mulţi devin de-a dreptul isterici numai fiindcă nu reuşesc să întrevadă soluţiile simple cu care ar putea merge mai departe.

Soarele aduce şi el o atmosferă apăsătoare mai ales prin cuadratura cu Luna, amplificându-ne sentimentul de nedreptate. Apoi spre seară la nivel emoţional devine mai relaxaţi, putând să ne bucurăm de relaţii armonioase cu familia.

Vesta trece în semnul Berbecului, deci, daca am muncit foarte mult pentru o idee sau un proiect, acum este momentul sa ne retragem din autoizolarea impusa, sa-l lasam liber sa se manifeste in exterior, la fel cum facem cu un copil pe care l-am invatat sa mearga si a venit momentul sa nu il mai tinem de mana, de teama de a nu cadea. Caderile fac parte din prezent, dar si bucuria de a merge liber mai departe. Depinde de noi cum privim toate acestea.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Imboldul de a-i vindeca pe ceilalţi poate fi un obstacol major în calea propriei tale vindecări. În primul rând îngrijeşte-te să te vindeci pe tine însuţi, în aşa fel încât să te reîncarci şi să fi capabil să-i ajuţi pe ceilalţi. Aşa că pune-ţi crucea jos şi acordă-ţi timp pentru a-ţi cunoaşte propriile nevoi emoţionale şi spirituale. Meditează la toate acestea pe orele planetare ale lui Jupiter, şi gândeşte-te că pentru a fi generos şi expansiv cu ceilalţi, întâi trebuie să fi cu tine însuţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  11 SĂGETĂTOR

LAMPA ILUMINĂRII FIZICE ÎN TEMPLUL PĂRĂSIT

Corpul tău nu este o simplă maşină. Dacă ar fi o maşină, atunci un mecanic ar putea să-l repare la garaj. Dar adesea reparaţiile trebuie să le faci tu însuţi, corectând felul în care trăieşti şi gândeşti, şi asta demonstrează că între corpul, mintea şi sufletul tău există o legătură strânsă, care se simte permanent. Cu cât gândeşti mai sănătos, cu cât ştii să-ţi echilibrezi mai bine emoţiile, cu atât şi corpul tău fizic funcţionează mai bine. Iar pentru cel care ştie că omul este lumina din Lumina Spiritului, corpul fizic este un adevărat templu, lăcaş al Divinităţii şi purtător de miracole.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER –  22 FECIOARĂ

O HAINĂ REGALĂ CU MÂNECI ÎNCRUSTATE CU NESTEMATE

Viaţa ta este regatul tău, şi nimeni altcineva nu este responsabil pentru ceea ce se întâmplă în acest regat. Bogăţia ta constă în talentele tale, şi dacă ştii să le cultivi şi să ţi le pui în valoare, aceasta îţi va umple inima de bucurii şi viaţa de satisfacţii pe toate planurile. Oare ceea ce arăţi acum celorlalţi este ceea ce ai tu mai de preţ?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top