Previziuni pentru 10 decembrie 2015

Astăzi Mercur și Junona trec braț la braț, prin sextil, în semne diferite, primul în Capricorn iar Junona în Scorpion. Interesant tandem și aspect, căci transmută oportunitățile de a înțelege relațiile în a le transforma prin a comunica profund cu sufletul celuilalt. Apoi devine necesar să înțelegem valoarea transformatoare a fiecărei relații din viața noastră, căci relațiile nu sunt întâmplătoare și nici aleatoare, ele urmăresc un plan bine stabilit și cu semnificație foarte exactă. Noi suntem singurii care părem a nu înțelege acest concept. Apoi, repede, repede, mercur formează cuadratură cu Vesta, este ca și cum prin felul nostru de a gândi, în această perioadă, determinăm schimbări importante, generăm transformări interioare care ne eliberează sufletul și ne curăță mintea de tot ce ne apasă și ne împiedică să trăim plenar.

Este frecvent sentimentul de nelinişte interioară, iar starea de nervozitate ne va domina întreaga zi. De aceea trebuie să facem abstracţie de nemulţumirile pe care le avem, ele sunt nefondate, cel mai bine fiind să ne folosim această nelinişte interioară pentru a studia sau a aprofunda subiecte profunde, care să ne aducă răspuns la întrebările pe care le avem.

În general ziua aduce o predispoziţie spre interiorizare, fiind de fapt cea mai potrivită atitudine în contextul războinic în care ne aflăm cu lumea exterioară.

Este bine să încercăm să ne manifestăm adevărata personalitate, să ne afirmăm independenţa, să dăm dovadă de multă maturitate şi tact în atingerea scopurilor propuse.

În primul rând ar trebui să reuşim să ne îndeplinim îndatoririle faţă de partenerii noştri de afaceri, sau de persoanele care ne-au oferit protecţie, să luptăm pentru a ne realiza idealurile, care acum par cam utopice sau îndepărtate. Apăsarea financiară pe care o resimţim se poate rezolva, eliminând în ordinea importanţei toate datoriile şi făcând calcule exacte şi precise conturile sau lucrurile rămase deschise

Oricum avem puterea de a investiga, de a cerceta, de a înfrunta necunoscutul şi a limpezi enigmele, de a avea acces la fondul problemelor. De aceea repet că supunerea în faţa legilor, prin respectarea lor este absolut necesară.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

A face este o funcţie a corpului. A fi este o funcţie a sufletului. Corpul face tot timpul ceva. În fiecare clipă din zi se ocupă de ceva. Nu se opreş­te niciodată, nu se odihneşte niciodată, în mod constant face ceva.

El face ceea ce face, fie din porunca sufletului, fie în ciuda sufletului. Calitatea vieţii tale atârnă de acest echilibru.

Sufletul înseamnă pentru totdeauna a fi. El este ceea ce este, indife­rent de ceea ce face corpul – şi nu din cauza a ceea ce face corpul. Dacă gândeşti că viaţa ta înseamnă numai a face, nu înţelegi ce însemni tu.

Sufletului tău nu-i pasă ce faci ca să-ţi câştigi existenţa – şi nici ţie nu-ţi va păsa, atunci când viaţa ta se va sfârşi.

Sufletului tău îi pasă numai de ceea ce eşti în timp ce faci orice faci.

Sufletul caută starea de a fi şi nu starea de a face.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  18 SĂGETĂTOR

COPII CURAŢI CU PĂLĂRIUŢE DE SOARE

Inocenţa sau neştiinţa noastră are nevoie de protecţie uneori, atunci când unele lucruri depăşesc puterea noastră de înţelegere. Când venim de la întuneric, trebuie să ne adaptăm treptat la lumina Soarelui ca să ajungem să vedem bine. Aceasta nu înseamnă că trebuie să ne temem de lumina, de cunoaştere, ci doar că este nevoie de abordarea ei în ritmul în care nu ne va răni. Dacă laşi un cuţit pe mâna unui copil, el se poate răni din neştiinţă sau din neatenţie, dar un om matur poate învăţa să sculpteze cu el în lemn adevărate capodopere. Trebuie să căutăm să ne maturizăm ca să putem folosi bine adevărurile puternice ale vieţii.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER –  22 FECIOARĂ

O HAINĂ REGALĂ CU MÂNECI ÎNCRUSTATE CU NESTEMATE

Viaţa ta este regatul tău, şi nimeni altcineva nu este responsabil pentru ceea ce se întâmplă în acest regat. Bogăţia ta constă în talentele tale, şi dacă ştii să le cultivi şi să ţi le pui în valoare, aceasta îţi va umple inima de bucurii şi viaţa de satisfacţii pe toate planurile. Oare ceea ce arăţi acum celorlalţi este ceea ce ai tu mai de preţ?

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top