Previziuni pentru 11 decembrie 2015

Pentru toţi şi toate există un timp potrivit, iar astăzi, dacă suntem atenţi, este una dintre acele zile, Luna formează conjuncţie cu Jupiter. Niciodată nu amânaţi pentru mâine ceea ce ştiţi că ar trebui să faceţi astăzi, ar trebui să mergem în ritmul vieţii şi fim în perfectă pace.

Astăzi avem două aspecte foarte importante, opoziția Marte – Uranus despre care se poate citi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/opozi%C8%9Bia-marte-uranus-din-11-decembrie-2015 și Luna Nouă din semnul Săgetătorului care deschide o nouă cale despre care se poate citi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/luna-noua-din-11-decembrie-2015. În afară de aceste două aspecte se mai formează un trigon Venus Neptun, extrem de creativ, care susține toate transformările pe care decidem să le facem acum, dar și toate eliminările necesare pentru a ne elibera spiritual. Gândurile noastre creative, pozitive, de iubire deţin o putere uriaşă, mult mai mare decât ne închipuim, deoarece gândurile sunt putere. Aşadar ar trebui să anulăm toate acele gânduri negative.  Să căutăm întotdeauna partea plină a paharului, căci cu cât radiem mai multă bucurie şi iubire, cu atât mai multă bucurie şi iubire atragem spre noi.

Este important să renunţăm la orice formă de egoism şi să depăşim starea în care avem impresia că viaţa trece pe lângă noi. Trebuie să ne eliberăm pe noi şi pe ceilalţi de ceea ce s-a întâmplat pentru a ne pregăti de un nou ciclu lunar. Trebuie să comunicăm, să îi informăm pe cei din jur despre realizările sau proiectele noastre, să împărtăşim din cunoaşterea noastră, să dăruim. Este perioada în care trebuie să ne exprimăm şi să ne manifestăm în aşa fel încât să fim pe placul celor din jur, pentru a fi mai eficienţi şi coerenţi. În mod special astăzi din cauza sextilului de care aminteam anterior, este un alt moment de relaxare şi împăcare cu noi înşine, în care putem căuta şi sfaturile bine intenţionate ale altora pentru proiectele noastre viitoare. Vom avea ocazia să ne limpezim idealurile şi să găsim argumente în sprijinul proiectelor noastre viitoare.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Aşadar este foarte important dictonul „Cunoaşte-te pe tine însuţi”. Cine reuşeşte să-şi descopere individualitatea distinctă şi s-o exprime, acela e un om fericit. Trebuie să descoperim ceea ce ni se potriveşte cu adevarat. Să realizam un echilibru între dorinţele şi posibilităţile noastre. Este foarte important să fii TU, să te simţi bine cu tine. Pentru asta trebuie să te cunoşti. Ce important este să nu te plictiseşti când rămâi singur cu tine!

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  19 SĂGETĂTOR

PELICANI, DERANJAŢI DE POLUAREA UMANĂ, IŞI MUTĂ PUII ÎNTR-UN NOU HABITAT

Atunci când condiţiile din jurul tău încep să scape de sub control, şi nu poţi face nimic pentru a le ameliora, poate fi timpul să cauţi un alt loc, unde poţi găsi condiţii mai bune. Dar asta nu înseamnă întotdeauna că trebuie să pleci, fizic, din locul unde te găseşti, ci poate însemna că trebuie să adopţi o atitudine nouă, sau să-ţi cauţi un alt domeniu de activitate. În orice caz, este necesară o schimbare care să-ţi permită, ţie şi a lor tăi, să trăieşti mai bine şi în pace.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS –  8 SCORPION

LUNA STRĂLUCIND PESTE UN LAC

Atunci când intri într-o stare de calm, de pace lăuntrică, poţi vedea toate lucrurile in lumină, aşa cum sunt ele în realitate. Uneori aceasta stare de calm vine de la sine. Alteori trebuie să ştii să o regăseşti tu însuţi. Momentele de pace lăuntrică sunt infinit mai valoroase decât momentele de excitaţie senzorială. În asemenea momente de pace poţi descoperi cât valorează pentru tine aşa-zisele plăceri, bucurii, valori ale vieţii. Şi astfel îţi poţi orienta viaţa către ceea ce îţi aduce cu adevărat fericirea.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top