Previziuni pentru 16 decembrie 2015

Ziua de astăzi începe cu sextilul crescător Soare Lună, după care, de la 9.15 Luna intră în perioada de fără direcție până seara la ora 20.00. De aceea se poate spune că această zi este una care pare să decurgă normal, mai ales dacă încercăm să ne respectăm programul de lucru, conform, cu cele planificate. De fapt este secretul reușitei acestei zile. În plus, Luna fiind în semnul Vărsătorului, ne ajută în studiul individual, în analiza atentă a unor aspecte din viața noastră care sunt importante mai ales din punct de vedere a creșterii personale. Avem o zi în care se deschide un fel de vortex, o poartă, prin care ni se transmit informații importante, totul este să le recepționăm, să le prelucrăm în manieră proprie. De fapt începând cu această perioadă se deschide un fel de perioadă în care fiecare ar trebui să înțeleagă ce are de făcut, să se individualizeze prin ceea ce are mai valoros. Apoi, așa cum am scris în articolul https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/septilul-marte-saturn-decembrie-2015, este important să înțelegem valoarea și sensul relațiilor personale. Fericirea personală pare să fie plenară şi intensă, doar atunci când avem pe cineva alături de care s-o împărtăşim … însă, există un pericol: multora li se pare că asta înseamnă „cineva de la care să-şi primească fericirea”. Eu cred, din ceea ce am învăţat, că, în cazul în care simţim că altcineva – acel magic „celălalt” – ne va aduce fericirea, atunci noi am înţeles greşit ce este Dragostea. Un număr impresionant de oameni nutresc convingerea, cu privire la ei înşişi, că au propriile nevoi şi, implicit, privesc viaţa drept o odisee de „împlinire a nevoilor”. Într-adevăr, ei socotesc Iubirea drept „împlinirea nevoilor”.„Tu îmi împlineşti nevoile, iar eu ţi le împlinesc pe ale tale. În opinia multora, asta înseamnă Dragostea; mulţi au impresia că la aşa ceva se mărgineşte Dragostea. Căutăm pe cineva care ne poate împlini nevoile. Numim aşa ceva, „compatibilitate”. Şi, odată ce vom fi identificat pe cineva ce pare prevăzut cu tot instrumentarul necesar pentru a ne împlini propriile nevoi, noi alergăm de colo-colo, încercând să li le împlinim pe ale lor.

Este momentul să emitem acea energie prin care să se apropie de noi acele persoane care ne sunt necesare, chiar dacă pentru o perioadă scurtă de drum, sau acele persoane care nu ne obligă sau nu ne condiționează.

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Se spune ca atunci demult, dupa ce Iisus s-a nascut si a primit – acolo in pestera – darurile aduse de Magi, un copil a ramas langa usa. Il privea pe Isus si nu indraznea sa se apropie, dar nici sa plece nu dorea.

Iisus, Copilul Divin, l-a chemat sa vina langa El.
– Nu ! Imi pare rau, dar nu pot !
– De ce? L-a intrebat Iisus?
– Pentru ca nu ti-am adus nici un dar.
– Asta nu e o problema. Poti sa-mi daruiesti desenul pe care l-ai facut azi, la scoala.
– Imposibil. Este atat de urat, ca toti copiii au ras de el.
– Atunci, poate ai sa-mi dai farfuria din care ai mancat pranzul.
– Nu se poate, ca am spart-o.
– Si nici cuvintele pe care i le-ai spus mamei tale, dupa pranz?
– Cum crezi ca as putea sa-ti daruiesc niste cuvinte care..erau minciuni?
Ca i-am spus mamei ca farfuria am spart-o din greseala, dar de fapt asa am vrut – ca nu mi-a placut mancarea.
– Apropie-te, fara sa te temi si intelege ca mie poti sa-mi oferi tot ceea ce ceilalti resping, tot ceea ce este stricat. Chiar si minciunile, pe care eu pot sa le transform. Si…. nu uita sa vii in fiecare zi, sa ma vezi.”

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  24 SĂGETĂTOR

O PASĂRE ALBASTRĂ STÂND LA UŞA CASEI

O şansă deosebită poate aştepta să pătrundă în viaţa ta, dar depinde de tine să o recunoşti. Dacă obişnuieşti doar să te retragi între zidurile lumii tale şi să priveşti lumea prin ferestre de la distanţă, fără să deschizi uşa diverselor ocazii care se apropie de tine, este destul de greu să schimbi ceva. Trebuie să recunoşti ce îţi doreşti cu adevărat şi să întâmpini cu bucurie prilejurile care te apropie de idealul tău.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR –  10 CAPRICORN

UN ALBATROS HRĂNINDU-SE DIN MÂNA UNUI MARINAR

Daca ştii să-ţi laşi la o parte temerile sau orgoliile, atunci te poţi apropia uşor de cei care îţi pot fi de mult ajutor. De multe ori refuzăm ajutorul sau şansele oferite de viaţa din motive mărunte, din prejudecăţi, din frica de necunoscut sau din dispreţ pentru cel prin care ne parvine ajutorul. Un om echilibrat, nefiind limitat de asemenea atitudini, poate valorifica în viaţa mult mai multe şanse decât acela care respinge ocaziile propice, fiind astfel victima propriilor sale porniri împotriva altora.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top