Previziuni pentru 17 decembrie 2015

Luna este în semnul Peștilor şi Venus în Scorpion este în sextil cu Pluton, guvernatorul Scorpionului, ne aduce o mare dorință de libertate, dar şi o creativitatea mare, pretenţiile noastre sunt mari. Acum totul ne pare mare, copleşitor vrem lucruri mărețe și poate ciudate. De aceea strădania noastră este spre originalitate și spre ciudățenie, dar atenţie, această dorință poate să fie atât de hotărâtoare și de puternică simţim nevoia de a fugii.

De multe ori apar descoperiri bruște, imagini fulger, declicuri. Este important să păstrăm acest „fulger”, aceste declicuri, si să avem încredere în ele. În mitologie fulgerul spiritual se leagă de Prometeu, de aceea  este posibil să avem vise si imagini ajutătoare, putem avea viziuni excelente, bruște, care ne ajută să ne ridicăm la înălțimi și să coborâm în adâncuri, dar  suntem capabili şi de un salturi uriaşe. Atunci vom constata că pur si simplu ne cresc aripile, dar avem nevoie de încredere. Este important doar să le și deschidem.

Sunt importante toate semnele şi presentimentele din această zi, ele ne pot aduce răspunsuri la multe probleme din trecut, dar şi modalităţi în care putem produce schimbarea pe care ne-o dorim.

Este o zi în care putem descoperi foarte uşor natura oamenilor, stadiul la care ei se află, modul cum percep viaţa şi credinţa. Indiferent ce vom afla nu trebuie să fim ironici, trebuie să fim îngăduitori şi iubitori, să ne păstrăm calmul şi să nu rupem armonia.

Călătoriile,şi comunicarea sunt cele mai avantajate.  Deaemenea câteva clipe în mijlocul naturii ne vor readuce forţa, vigoarea şi elanul pentru a merge mai departe.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Foarte obositorul fenomen de „sărit peste garduri” este foarte prezent acum. Fiind acum cablați pentru manifestare instantanee si crearea din nou în fiecare moment dat într-o realitate a lui „a trai si a fi în clipa”, faptul ca trebuie sa facem un lucru pentru a putea realiza un altul pur si simplu nu ne convine. Se pare ca nu putem face asta până ce nu facem aia mai întâi, si tot așa, iar asta este pur si simplu împotriva ființei către care evoluam, împotriva a ceea ce înseamnă Lumea Noua.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  25 SĂGETĂTOR

UN BĂIAT DOLOFAN PE UN CĂLUŢ DE LEMN

Nimic din ceea ce faci nu este întâmplător şi nici inutil, în afară de cazul când nu ştii să găseşti un sens sau o utilitate vieţii tale. Dar fiecare lucru în care eşti antrenat poate fi un exerciţiu util pentru viitor, un prilej de a deveni mai experimentat, mai capabil, mai înţelept, astfel că la un moment dat să ajungi să faci lucruri şi mai interesante, şi mai valoroase. Să ştii să faci bine şi cu plăcere ceea ce ai de făcut acum, aceasta este cheia pentru a progresa în viitor.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 23 FECIOARĂ

UN DRESOR DE LEI INTRĂ NEÎNFRICAT ÎN ARENA CIRCULUI

Când viaţa te pune în situaţii dificile sau critice, imaginează-ţi că eşti dator să treci o încercare. Ca să controlezi situaţia, forţa brută nu îţi este de folos, şi trebuie să-ţi foloseşti înţelepciunea şi ştiinţa. Numai cu calm şi luciditate poţi găsi cele mai bune soluţii. Educă-te în aşa fel încât să nu-ţi pierzi cumpătul nici în momentele grele, şi să le înfrunţi cu curaj şi agerime.

ASPECTELE ZILEI

Venus în Scorpion în sextil cu Pluton din Capricorn

Acest aspect ne va determina să ne găsim scopul sau să ne exprimăm sentimentele, într-un mod atractiv, plin de magnetism. Totuşi vom lega aceasta de ceilalţi, de asocieri sau parteneriate, de cele mai multe ori din dorinţa de a ne atinge scopurile sau pentru a nu ne simţi singuri. Totodată, Pluton ne aduce abilitatea de a comunica cu ceilalţi, a ne împărtăşi informaţii cu multă inteligenţă. Acestea vor fi percepute ca o manifestare a sentimentelor, lucru foarte apreciat.

În sine aspectul este o împletire armonioasă între sentimente amoroase şi erotism puternic, contucând la pasiuni profunde, serioase. Putem spune că este un moment de explozie afectivă, sau de reformulări armonioase ale relaţiei. Împrejurările vor favoriza exagerarea plăcerilor existenţei.

Relaţiile de cuplu sunt pasionale, marcate de reacţii puternice sau iubire pasională.

Sunt avantajate şi afacerile financiare.

Ceea ce promitem nu se referă numai la ceea ce ne angajăm să facem pentru altcineva, ci şi la ceea ce afirmăm noi că suntem capabili să facem, şi astfel la ceva ce vrem să susţină devenirea noastră. Este ca o cheie către viitorul fiecăruia dintre noi, şi depinde de noi să o folosim, ţinându-ne promisiunea făcută. De aceea este bine să ne angajăm numai în direcţiile care corespund idealurilor noastre, fiindcă orice altă promisiune ne poate îndepărta de ele.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top