Previziuni pentru 22 decembrie 2015

Azi este solstițiul de iarnă despre care puteți citi un articol special pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/solsti%C8%9Biul-de-iarna-2015. Este un moment important, al fiecărui an , el ducându-ne pe fiecare dintre noi, adânc, în interiorul sufletului. În general ar trebui să aducă pacea și tihna sufletească, să ne ajute să fim cât se poate de interiorizați, tocmai pentru a ne înțelege nevoile care ne nevoiesc și Destinul. Apoi Luna din semnul Taurului, aflată în exaltare este deosebit de activă, ea formează opoziție cu Venus, ceea ce ne poate bulversa sau determina să nu ne orientăm corect spre ceea ce realmente ne este absolut necesar, dar și inconjuncție cu Marte, făcând ca acțiunile noastre să fie lipsite de direcție, tocmai pentru a lăsa controlul divinității. În schimb Luna formează o frumoasă Piramidă de pământ cu Jupiter din semnul Fecioarei și cu Pluton din semnul Capricornului. Ea este de natură a ne ajuta să ne definim nevoile materiale, și să ne planificăm activitățile profesionale sau cele din care obținem resursele necesare. Este o înțelegere subtilă pe care trebuie să o folosim, căci în ajutorul acestui aspect vine solstițiul de iarnă, care ne aduce intuiția și credința necesară pentru a urma calea corectă. Lucrurile se desfăşoară cu uşurinţă, bucuraţi-vă, fiţi însufleţiţi şi pasionali. Apropierea de Dumnezeu şi deschiderea către interiorul fiinţei noastre poate fi cea mai bună metodă de a rezolva corect situaţiile care apar.

Atunci când avem o cauză pentru care trăim sau acţionăm, avem mai mult decât o teorie sau o lozincă măreaţă: beneficiem de o adevărată sursă de energie pentru ceea ce facem în spiritul şi în sprijinul acestei cauze, o energie cu atât mai puternică şi mai creatoare, cu cât cauza este mai nobilă, mai înaltă. Mulţi oameni poartă steaguri fiindcă aşa cere protocolul, dar adevăraţii susţinători ai unei cauze sunt cei care au steagul în inimă şi îl preschimbă într-o energie nestăvilită pusă în slujba victoriei.

Este evident că din alt punct de vedere va urma o perioadă de schimbări importante ale structurilor sociale, ale sistemului bancar şi financiar, şi aici nu este vorba de legi sau noi proiecte ci de o schimbare fundamentală a viziunii noastre, pentru aceasta avem nevoie de multă înţelegere, care de numeroase ori vine doar în urma unor perioade de restricţii sau austeritate, tocmai pentru a diferenţia exact în noi ceea ce avem nevoie.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Multi dintre noi sunt prinsi in lumea dualitatii in acelasi ciclu invechit, in gandire invechita. Ca sa ne sporim fericirea, trebuie ca sa ne debarasam de vechea gandire. Avem nevoie sa gasim strategii si solutii care sa ne inspire, sa ne motiveze si sa ne dea putere! Ca sa ne miscam din lumea dualitatii, spre sistemul gandirii universale, trebuie sa gasim adevarul. Pe masura ce miturile noastre si falsele credinte sunt inlocuite de catre adevar, iubirea noastra se mareste. In timp ce iubirea noastra se mareste, conflictul scade si noi cream puntea de legatura spre sistemul universal al gandului.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  1 CAPRICORN

UN ŞEF INDIAN ÎŞI RECLAMĂ PUTEREA DE LA ADUNAREA TRIBULUI

Puterea care are nevoie să fie recunoscută de ceilalţi este şi aceea care trebuie folosită în beneficiul tuturor. Unii oameni, ajunşi la putere, uită de scopul puterii care le-a fost încredinţată, şi ajung să se distrugă pe sine, moral sau chiar fizic, prin întrebuinţarea greşită a puterii lor. Fii conştient de ceea ce ai de făcut cu puterea pe care ţi-o conferă poziţia ta, dar mai ales nu uita să fii mereu la înălţimea ei.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 24 BALANȚĂ

O A TREIA ARIPĂ PE LATURA STÂNGĂ A UNUI FLUTURE

Uneori, imaginaţia poate să o ia razna… Imaginaţia este minunată, fiindcă ea ne permite să vedem lucrurile pe care le putem realiza, chiar dacă raţiunea nu are argumente pentru ele. Dar este nevoie de măsură şi în imaginaţie, fiindcă tot ce ne imaginăm trebuie să se armonizeze cu ceea ce este pentru a se împlini frumos. Altfel, riscăm să ne jucăm cu imaginaţia fără să reuşim să o concretizăm în viaţa noastră.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top