Previziuni pentru 30 ianuarie 2016

Astăzi reiau scrisul, m-am întrebat de ce așa un impuls, după ce timp de atât de multe zile nu puteam nici să mă gândesc să scriu. Probabil, că refacerea pentru a treia oară a conjuncției dintre Mercur și Pluton, mi-a adus o structurare a gândirii, de care nu am beneficiat în ultima perioadă. Deci astăzi, acest aspect, chiar dacă se reface pe Luna fără direcție, este extrem de valoros, căci ne ajută pe noi cu noi să ne ordonăm ideile, să descoperim ceea ce avem de făcut, într-un fel neobișnuit; imaginea pe care o am, este acea a unui aluat pus la dospit care după un timp, când îl dezvelești, te uimește prin dimensiuni, se revarsă, nu te lasă fără a acționa.

Întreaga zi Luna se află fără direcție în semnul Balanței, de aceea poate părea dificilă relaționarea sau exteriorizarea, asta doar dacă aceasta se întâmplă fiindcă gândim că este nevoie să facem frumos. Doar că este o zi în care putem să ne exprimăm doar ideile noastre, în care putem să ne facem auziți sau ascultați, putem să ne punem pe noi în prim plan, în sensul manifestărilor intelectuale. Cât despre sentimente, acestea sunt destul de raționale, adică, sunt trecute prin filtrul nevoilor sufletești și putem părea mai duri decât deobicei. În schimb sextilul Venus Neptun, cu Neptun în domiciliu, aduce inspirație deosebită, dacă această se poate transforma în ceva constructiv. Așa că toate ideile, informațiile, gândurile pe care le avem, trebuie notate, iar apoi dezvoltate, pentru că primim tot ceea ce avem nevoie pentru a crește și ne dezvolta. Pe scurt este de evitat superficialitatea, sau atitudinea nepăsătoare, sau tot ceea ce ne îndepărtează atenția de la ceea ce avem de construit. Ideea activităților de-a lungul acestei zile nu este de a ne asigura traiul, ci de a trăi. Nu de „a munci”, ci de a crea bucuria. Astăzi putem înțelege Scopul vieții, care este să știm și să exprimăm „Cine Ești”. Dacă facem altceva în aceste zile și timpuri din viața noastră, nu am folosit aceste zile și timpuri într-un mod benefic sufletului nostru. În această perioadă și zi, trebuie să urmărim exclusiv beneficiul sufletului, al trupului va urma natural, firesc și simplu.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Uneori, ne este de ajutor să ne gândim la noi toţi, ca fiind părţi diferite ale unuia şi aceluiaşi psihic. După cum înlăuntrul propriei inimi şi minţi, se regăsesc zone umbroase, ce au nevoie de vindecare, tot astfel, inima şi mintea lumii are propriile-i zone întunecate. Sănătatea întregului organism depinde de sănătatea relativă a indivizilor care îl constituie. Noi intensificăm armonia, atunci când stăm în Lumină şi nu îngăduim să fie înnegurată de judecată, mânie şi temeri, cu privire la cei care se comportă inconştient. În acest scop, ar fi bine să nu ne concentrăm asupra însuşirilor negative şi punctelor slabe ale indivizilor; ci să ne axăm asupra modului în care amplificarea propriei străluciri va atrage explozia de lumină a imaginii generale.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top