Previziuni pentru 2 februarie 2016

Luna, aflată în semnul Scorpionului, este fără direcție până la ora 17.45, de aceea este destul de dificil să ne focusăm atenția pe ceea ce avem de transformat sau eliberat, eliminat, fiind mai mult atenți la ceea ce fac sau spun ceilalți. Acest aspect este subliniat prin cuadratura dintre Soare și Junona și cea dintre Lilith și Mercur, ele par să funcționeze separat dar împreună generează un fel de reordonare a priorităților noastre la nivel emoțional, doar că într-un mod rațional. Punctul mijlociu dintre Soare și Junona se află în același loc cu cel dintre Saturn și Venus, dar și cel dintre Neptun și Lilith, de aceea este posibil ca fel de fel de stări și evenimente care s-au întâmplat la sfârșit de decembrie, să revină spre înțelegere, sau rezolvare, să ne oblige să reflectăm, să ne îndepărtăm frica sau să ne dezvoltăm capacitatea de viziune, să ne susțină aspirațiile dar și să ne dezvolte credința.

Lilith în cuadratură cu Mercur, de fapt, face că tot ceea ce nu acceptăm să ne apar în fața ochilor pentru a rezolva, tot ce ne împiedică să evoluăm ni se revelează sub forma unor provocări, cumva parcă nimic nu trebuie să rămână ne-nțeles. Nu știu dacă există Îngeri ai Destinului, dar dacă da, acum sunt în plină acțiune, ne determină să ne depășim toate limitele impuse fals pentru a vedea Calea, acest proces poate fi extrem de dureros.

Astăzi este o zi în care putem privi in profunzime lucrurile, conjuncturile astrale aduc multă înţelepciune şi, mai ales luciditate. Momentul în care se face această trecere este extrem de armonios, în care planul fizic şi material, conlucrează cu planul spiritual pentru ca noi să înţelegem că nu există bariere şi delimitări decât impuse de noi înşine. Că legile armoniei şi iubirii se aplică la fel de egal şi constant la toate nivelele.

Suntem cumva acum cu toţii la un moment de start al înţelegerii propriului destin şi a atingerii menirii. Mai mult, mesajul conjugat este că avem nevoie de mai multă maturitate şi tact pentru a ne atinge scopurile propuse.

Datorită restricţiilor prin care am trecut am învăţat să ne stăpânim orgoliu, dorinţa de a cheltui nesăbuit,  să apreciem oamenii cu care relaţionăm la justa lor valoare.

În aceste zile, până mâine seară, ar trebui să căutăm să înţelegem care este locul şi momentul potrivit pentru a acţiona, să ne concentrăm atenţia pe ceea ce putem face în viitor, să descoperim cât de importante sunt disciplina, răbdarea şi perseverenţa. De asemenea valoarea prietenilor, şi a contactelor sunt cele care ne pot aduce bucurii, iar posibilitatea de a da formă viselor nu trebuie pierdută nici un moment din vedere.

Pot apare situaţii în care va trebui să încheiem afacerile neterminate, sau lucruri rămase neclarificate din trecut. Aici mă refer atât la aspectul vieţii actuale cât şi la acele din trecutul vieţilor noastre anterioare.

Cred va exista posibilitatea întâlnirilor, numite karmice, necesare pentru a ne elibera de anumite stări sau lucruri, pentru a deveni mai liberi şi înţelepţi, aducând totodată procese profunde şi radicale de transformare; marea realizare ar fi să reacţionăm în mod pozitiv şi constructiv.

Pe scurt, dacă am pornit spre un obiectiv important, trebuie să mergem înainte cu răbdare, învăţând să depăşim obstacolele unul câte unul. Nu avem de ce să ne oprim, şi în fiecare zi putem să înaintăm pe drumul ales, ajutându-te de tot ce avem la dispoziţie. Se poate ca obiectivul să fie important doar pentru fiecare, să fie doar o ţintă pe care ne-am propus s-o atingem doar ca să ne depăşim propriile limite. În acest caz, nu trebuie să aşteptăm nimic de la ceilalţi. De fapt acum fiecare traversează o perioadă de rezistenţă, un test care trebuie depăşit, totul este să nu stagnăm şi să ştim că ne este testată voinţa.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Imboldul de a-i vindeca pe ceilalţi poate fi un obstacol major în calea propriei tale vindecări. În primul rând îngrijeşte-te să te vindeci pe tine însuţi, în aşa fel încât să te reîncarci şi să fi capabil să-i ajuţi pe ceilalţi. Aşa că pune-ţi crucea jos şi acordă-ţi timp pentru a-ţi cunoaşte propriile nevoi emoţionale şi spirituale. Meditează la toate acestea pe orele planetare ale lui Marte, şi gândeşte-te că pentru a fi generos şi expansiv cu ceilalţi, întâi trebuie să fi cu tine însuţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top