Previziuni pentru 7 februarie 2016

Astăzi Venus preia descărcarea opoziției dintre Uranus și Lilith, de aceea toate nemulțumirile, revoltele interioare, își găsesc o explicație, sau un sens concret; evident că poate fi și invers, este greu de concretizat ceva în care nu avem încredere sau care ne destabilizează. În acest rol, Venus primește multă energie de la Marte pentru a acționa în sensul ca fiecare să privească cu multă seriozitate și foarte clar ceea ce îl reprezintă, și să poată acționa pentru a retușa ceea ce reprezintă un balast.

Apoi Soarele guvernatorul zilei, este în cuadratura crescătoare cu Marte, acest aspect ne motivează să acționăm, să demarăm sub impulsul unor aparente pierderi, să ne mobilizăm acolo unde am stagnat sau ne-am delăsat. Este ca un fel de impuls mobilizator, obligatoriu de utilizat.

Soarele descarcă și el inconjuncția Marte Uranus, în sensul că ne atenționează prin semnale fizice sau diferite întâmplări exterioare nouă, de ceea ce nu vedem, de pericolele care ne pândesc dacă nu ne decidem să acționăm. De aceea este important să dăm semnificații evenimentelor care au loc în jurul nostru, fără a ne identifica cu ele. De fapt, cred că secretul acestei perioade apăsătoare este acțiune, mobilizarea, renunțarea la ceea ce ne blochează, eliminarea a tot ce ne este toxic, transformarea și folosirea tuturor resurselor cu multă inteligență emoțională.

Săptămâna care începe astăzi este guvernată de Lună, ea începe cu Luna fără direcție, ceea ce sugerează că cele mai multe acțiuni se desfășoară fără ca noi să putem avea un control aparent. Este important să ne folosim intuiția, să ne lăsăm ghidați de credința interioară și de semnalele subtile, fără a încerca să controlăm lucrurile. Luna se află în semnul Capricornului iar apoi va trece în semnul Vărsătorului, amândouă sunt semne guvernate de Saturn, reci, destul de raționale, și foarte exacte, de aceea este posibil să ne simțim cumva presați să acționăm numai acolo unde este nevoie de clarificări și de înțelegerea unor situații importante.

Oricât de adânci pot părea prăpăstiile şi crizele sufleteşti ale vieţii, există întotdeauna în jurul lor şi repere solide care ne pot ajuta să ne menţinem la suprafaţă. La fel, oricât de dure şi de ameninţătoare ar părea problemele materiale ale vieţii, există mereu o cale mai profundă care ne poate ajuta să trecem dincolo de ele. Între două extreme ale unei situaţii, ne putem ajuta de una pentru a o depăşi pe cealaltă. Alegerea ne aparţine. Totuşi secretul acţiunilor de acum este acela de a tace (sigur Mercur ne va provoca să ripostăm verbal) şi de a observa atent, de a reflecta profund la ceea ce vedem, de a nu ne lasă imediat copleşiţi de emoţii, privind lucrurile superficial şi refuzând să cugetăm mai atent la ele.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Dedicaţi toată energia acestei zile lui Dumnezeu, folosiţi orele planetare ale Soarelui pentru a vă recăpăta forţa iubiri şi a spiritului. Dumnezeu este o forţă care consumă totul şi este totul. El este vântul ce suflă peste ape, frunzele ce cresc şi apoi cad, simplitatea trandafirului, intens prin culoarea sa. Dumnezeu este îndrăgostitul, înlănţuiţii, copii care râd, părul cu reflexe de miere. El este Soarele ce răsare, steaua strălucitoare în noapte, Luna care merge pe cer în miezul nopţii. Dumnezeu este frumoasa insectă, pasărea umilă în zborul ei, neînsemnată şi umila râmă. Dumnezeu este mişcare şi culoare, sunet şi lumină. Dumnezeu este pasiune. Dumnezeu este dragoste. Dumnezeu este bucurie. Dumnezeu este tristeţe. Ceea ce este, tot ce este, este  Dumnezeu Tatăl, totalitatea Vieţii, iubitorul de tot ceea ce există. Dumnezeu nu este un personaj aparte, aşezat pe un tron şi care judecă viaţa întreagă. Dumnezeu este viaţa întreagă fiecare moment ce bate. El este ceea ce este continuu, etern. Ommram Aivanhov

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top