Previziuni pentru 11 februarie 2016

Astăzi ziua începe cu Luna fără direcție, care o resimțim până la ora 12.00, de aceea în prima parte a zilei este important să ne ocupăm strict de problemele sufletului, să analizăm, să ne identificăm suferințele, sau erorile datorate lipsei de înțelegere. Ne vine în ajutor novilul format de Neptun și Uranus, alături de care se află și Vesta, un aspect unic, creator și extrem de constructiv, căci ne aduce libertatea necesară manifestării aspirațiilor, sau ne dă posibilitatea să ne folosim imaginația creativă pentru a ne exprima aspirațiile. Este o relație echivalentă, ceea ce ni se cere este doar dedicarea și implicare personală totală în tot ceea ce facem sau exprimăm. Eu cred că acest aspect este cel mai constructiv în acest an căci este singurul care ne asigură reușita sufletească. Tocmai pentru că Luna se află în semnul Peștilor și fără direcție, este o zi potrivită, mai ales până la prânz de a ne concentra gândurile doar spre visurile noastre, de a le vizualiza, de a le trece prin filtrul rațiunii și al conștiinței, pentru a se imprima în conștient. Este bine să ne scriem ce ne propunem să realizăm la nivel de aspirații, să stabilim un plan, să urmăm un traseu. Știu că replica este nu am cum să le pun în practică, Dar, pentru ca ceva să se manifeste să-i dăm șansa să existe ca proiect, aparent utopic, dar proiect. Asta presupune a ne asuma răspunderea imaginării lui și vizualizării creative.

Tot astăzi Soarele este în inconjuncție cu guvernatorul zilei Jupiter retrograd dar și cu Nodul Nord, de aceea este foarte posibil să neglijăm numeroase aspecte legate de înțelegerea destinului dar mai ales legate de anume întâlniri destinice, necesare pentru a ne instrui și evolua.

Starea de spirit este destul de scăzută, fiind posibil să ne simțim apatici și destul de obosiți fără un motiv anume. Este nevoie să ne dedicăm timp pentru a descoperi care este direcția potrivită cel puțin pentru pasul următor. Putem primi răspunsuri de la oamenii din jur, sau de la evenimentele care se petrec, de multe ori repetitiv lângă noi. Astăzi nimic nu este întâmplător deci este important să înţelegem semnificaţia coincidenţelor, să nu ne agităm, lucrul cu psihicul decurgând minunat

Ceea ce gândim despre oamenii din jurul nostru contează. Ceea ce simţim, contează. Trebuie să ne trezim din acest somn al inconştienţei şi al întunericului, al iraţionalităţii şi al suferinţei, să fim responsabili de momentele în care creăm binele altui om sau suferinţa lui.

Reflectaţi la toate astea şi propuneţi-vă ca o perioadă scurtă de timp din fiecare zi a acestei săptămâni să o dedicaţi unui gând de iubire faţă de ceilalţi.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Cuvântul „a renunţa” conţine un înţeles atât de greşit. În realitate, nu poţi să renunţi la nimic pentru că, orice căruia îi opui rezistenţă – persistă. Cel care cu adevărat renunţă – nu renunţă ci pur şi simplu, alege altceva. Acesta este un gest de a te îndrepta spre ceva, nu de a te îndepărta de ceva.

Nu poţi să te îndepărtezi de ceva pentru că acesta te va urmări până la capătul pământului. De aceea, nu opune rezistenţă tentaţiei, ci, pur şi simplu, întoarce-i spatele. Întoarce-te către Dumnezeu şi îndepărtează-te de orice care nu seamănă cu Dumnezeu.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top