Previziuni pentru 12 februarie 2016

Soarele și Luna sunt în septil întreaga zi, un aspect apăsător, care ne obligă la construcție, ne forțează să fim dedicați și implicați în toate acțiunile cotidiene. Pur şi simplu avem chef de harţă şi căutăm nod în papură, la tot ceea ce fac alţii, sau la tot ce se întâmplă în jurul nostru. Evident că din acest motiv atmosfera este încărcată şi apăsătoare, presantă chiar. Ne dorim să obţinem confirmări, în loc să acţionăm noi şi să facem schimbări, vrem să ni se dea dreptate fără a încerca să ne susţinem cauza, vrem, vrem, vrem…Cred că cel mai potrivit ar fi să ne oprim puţin din această cursă escaladantă, pentru a medita, pentru a ne interioriza şi a primi răspunsul subtil, cine crede, cu ajutorul îngerilor, la ceea ce avem efectiv de făcut.

Chiar dacă Venus este guvernatoarea zilei, și ea este la fel de severă și atentă la toate detaliile, perfecționistă și riguroasă. Din semnul Capricornului aflată sub guvernarea lui Saturn este chiar în aspect de novil cu Saturn, de aceea toate gândurile serioase, sentimentele profunde, se transmit printr-un fel de canal magic, căci le simțim fără a face ceva deosebit; practic nivelul nostru de percepție corectă este foarte ridicat iar discernământul este natural exprimat. De aceea mai bine evităm să mințim, sau să ocolim realitatea, dorința de sinceritate și corectitudine ne va genera contextele potrivite pentru a ne exprima și rezolva tensiunile interioare.

Mercur este în septil cu Chiron, acest aspect ne determină să ne ajustăm felul de a comunica, probabil că vom înțelege că anumite exprimări pot deranja, sau că toate cuvintele dor, dacă în spatele lor nu se află o încărcătură de iubire, de înțelegere.

Junona și Jupiter, renumitul cuplu reprezentând relația, se află în septil, de aceea se poate spune că avem tendința de a reproșa, de a observa doar lipsurile nu plusurile, de a critica, toate acțiunile și gesturile de acum poartă o încărcătură dură, sunt marcante, indiferent cât de mărunte ar pare. Este important să facem gesturi frumoase, să dăruim, să acordăm atenție. Practic multe evenimente sunt provocatoare, ele sunt manifestarea unei excesive nevoi de libertate sau a unei necesități de atenție mărită, este dificil în acest context să păstrezi echilibrul, dar nu imposibil. Însăși idea de a căuta echilibrul și armonia, de a restabili ordinea naturală, poate aduce rezolvări neașteptate. Însă, fără acest sentiment este greu de găsit soluții și apar descărcări karmice, sau conflicte greu de gestionat ulterior.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Dacă am izbutit măcar să dezvălui cuiva un colţişor necunoscut al inimii sale, atunci nu am trăit în zadar. Viaţa însăşi e cea care contează şi nu bucuria sau durerea, fericirea sau nefericirea. A urî e la fel de bine ca a iubi, iar un duşman îţi poate fi la fel de folositor ca şi un prieten. Trăieşte pentru tine însuţi, trăieşte-ţi viaţa. Astfel vei fi cu adevărat împăcat cu lumea. Eu sunt în fiecare zi altfel – şi când voi avea optzeci de ani încă voi experimenta schimbarea. Ceea ce am realizat deja nu mă priveşte, căci ţine de trecut. Viaţa are mereu atât de multe să-ţi ofere.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top