Previziuni pentru 22 februarie 2016

Săptămâna aceasta este guvernată de planeta Jupiter, aflată în semnul Fecioarei, în mișcare aparent retrogradă, de aceea, evident mai ales nativii din acest semn au o săptămână plină, extrem de interesantă și bogată în evenimente. Jupiter reface opoziția cu Chiron, ceea ce ne determină să ne concentrăm atenția pentru a ne organiza timpul în așa fel încât să fim eficienți, să ne ocupăm realmente de treburile importante, să regândim anumite strategii care au ridicat probleme și în luna decembrie, să înțelegem cu adevărat ce ne reprezintă și cum să ne punem în practică aspirațiile. Pe de altă parte, Soarele odată intrat în semnul Peștilor se opune și el lui Jupiter, și ne determină să privim mai mult partea goală a paharului, sau să înțelegem totul dintr-o perspectivă spirituală sau subtilă.

Ziua ne aduce două aspecte interesante, primul este conjuncția dintre Mercur și Pallas, care ne ajută să înțelegem ceea ce simțim, să gândim profund, rațional și holistic tot ceea ce se întâmplă, dar mai ales să putem să ne dezvoltăm gândirea creativă, să ne impunem ideile, să descoperim noi informații utile în ceea ce avem de făcut. Ca orice conjuncție, este foarte important să știm că ne aflăm la un început de drum legat de conceptele noastre, fiind momentul să ne ocupăm de punerea lor în practică. Este un aspect extrem de frumos, foarte subtil și care ne inspiră, de aceea este important să ne notăm toate ideile care ne apar, să ne scriem gândurile, să citim și să ne informăm cât mai mult legat de subiectele care ne pasionează, căci avem capacitatea de a înțelege și de a descoperi lucruri noi.

Al doilea aspect este de opoziție între Soare și Lună, sau Luna Plină din semnul Peștilor. Despre acest aspect o să scriu un articol separat, dar el influențează starea de spirit a întregii zile, când fiecare dintre noi trebuie să fie mai atent la ceea ce se întâmplă în jur și mai receptivi și senzitiv la mesajele subtile. În principiu această Lună Plină ne vorbește despre valorile personale și despre felul în care ni le folosim.

Este bine să nu fim agitaţi şă să utilizăm cât mai bine această zi pentru a descoperi ceea avem nevoie sau ceea ce ne lipseşte în proiectele în care suntem implicaţi. Dreptatea se află de partea noastră şi, orice minciuni sau trădări vor fi descoperite.

Este necesar autocontrolul, dar mai ales evitarea exceselor de orice fel, în plus autoanaliza şi discreţia ne vor ajuta să ne urmărim corect calea. Sensibilitatea foarte mare la provocări, se poate controla mai ales prin stăpânirea primului impuls, este absolut necesară maxima stăpânire de sine.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Astăzi mai pregnant poate ca oricând, dorim să ne diferenţiem graniţele, adică, dorim să înţelegem cum să o facem. Unii dintre noi se vor opri la primul obstacol mental apărut în cale, alţii vor merge până la capăt. Oricum nu este uşor, pentru că presimţim existenţa nemărginirii, în care spaţiul şi timpul sunt suprimate şi păstrate deopotrivă. Toate acestea ne fac să ne temem de anumite acţiuni şi să ne simţim limitaţi. Reflectaţi de aceea înainte de a decide să nu acţionaţi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  4 PEȘTI

TRAFIC DE MAŞINI GRELE PE UN ISTM ÎNGUST ÎNTRE DOUĂ STAŢIUNI DE PE LITORAL

Uneori, pentru a stabili conexiuni funcţionale şi căi de comunicaţie cu ceilalţi, soluţiile sunt limitate şi trebuie să facem eforturi serioase. Este nevoie de precauţie şi răbdare, uneori de importante investiţii emoţionale sau mentale, de proceduri abile şi înţelepte, pentru ca să nu se distrugă prematur calea de comunicare existentă. Dar totul este mult mai simplu dacă ştim să fim sinceri şi să exprimăm mereu ceea ce este mai bun în noi.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 27 LEU

AURORA – LUMINA ZORILOR PE CERUL DE LA RĂSĂRIT

Fiecare zi este un prilej pentru un început nou… nu-l rata! Chiar dacă Soarele răsare în fiecare zi şi este acelaşi, totuşi fiecare zi are o altă vibraţie, oferă alte perspective, şi merită să cauţi să abordezi fiecare zi într-o manieră nouă, mai bună decât cea din ziua precedentă. Începe ziua cu un gând nou, cu o speranţă nouă, şi caută să împlineşti ceea ce poate să îţi îmbogăţească viaţa din comoara zilei in curs.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top