Previziuni pentru 26 februarie 2016

Din punct de vedere astral, chiar dacă nu sunt aspecte importante, la nivel subtil şi în profundul fiinţei noastre apar tensiuni datorate necesităţi, pe care o conştientizăm sau nu, de a face schimbări. Acestea ţin mai mult de dorinţa de a ne transforma personalitatea, dar, este evident că acest lucru nu se poate realiza fără a ne extinde cunoaşterea de sine şi fără a ne dezvolta cunoaşterea spirituală.

În plan concret este important să ne stăpânim egoismul, în acest fel deblocând multe perspective, putând sesiza şi valorifica oportunităţile importante.

În rest ziua se anunţă armonioasă, putem comunica perfect cu cei din jurul nostru, avem puterea de a-i înţelege şi de a le accepta punctul de vedere.

Avem mult tact şi luciditatea de a ne echilibra viaţa personală. Acţiunile intuitive sunt corect orientate şi ne indică permanent soluţia cea mai potrivită contextului în care ne aflăm.

În plus, spre seară când aspectul opoziţiei este maxim, ne poate cuprinde o stare de pesimism sau melancolie care ne face să fim reactivi sau să fim lipsiţi de chef sau energie. Este bine să încercăm să privim realitatea aşa cum este şi să ne concentrăm atenţia pe rezolvarea problemelor în odinea importanţei lor. Ca sfat, este cel mai potrivit să încercăm să înfruntăm obiectiv şi direct subiectele sau problemele care ne neliniştesc.

Trebuie subliniat că începând cu ora 13.00; luna este fără direcție până mâine la prânz, și că din acest motiv, este important să nu ne implicăm în acțiuni riscante, să nu forțăm lucrurile și să ne ocupăm mai mult de noi înșine. În plus Luna este astăzi în conjuncție cu Lilith în semnul Balanței, din acest motiv, este bine să fim rezervați în a purta discuții lămuritoare cu persoanele apropiate și de a evita conflictele, ele pot genera tensiuni maxime și fără o finalitate sau un sens. În principiu ne deranjează faptul că nu ne este recunoscută valoare și ne dorim să fim apreciați. De fapt acest lucru nu se poate întâmpla din două motive, nu cerem lămuriri sau feedback-uri și nu avem încredere în calitățile noastre. De aceea lucrul este personal, se referă la transformările noastre de gândire, iar evenimentele exterioare sunt provocări de transformare nu de conflict. De aceea este potrivit să nu ne propunem să negociem sau să ne spunem punctul de vedere în chestiuni deja inflamate, să facem cât mai puţine discuţii, indiferent în ce domeniu, căci riscul de a degenera este foarte mare. Practic toate frustrările noastre vor să iasă, să erupă, suntem ca aricii şi gata de luptă, pentru te miri ce fleac.

Ceea ce trebuie să facem în această zi este să ne modelăm supleţea de spirit, toleranţa dar cel mai important, adaptabilitatea. Toate acestea le putem realiza rostind sincer nemulţumirile pe care le avem, cinstit, deschis, fără impulsivitate.

Este important să fim prudenţi evitând pe cât posibil acţiunile brutale, pripite, incoerente sau riscante, pentru a evita riscul unor accidente.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Am învăţat că numai iubind poţi aduce lumii în care trăieşti speranţa  care înnobilează spiritul şi îl face mai puternic. În întuneric paşii se rătăcesc undeva şi gândul  simte povara atâtor clipe dornice de adevăr.
S-a făcut lumină, o lumină care îmbracă  totul în diafan şi nostalgie. Binele luptă împotriva răului cu singura arma curajoasă care există.

Binele universal la care aspiră  omul care n-a suferit transformarea în bestie.

Omul de azi şi de ieri stăpân pe faptele sale, devotat misiunii pe care o are într-o lume ostilă încorsetată de griji cotidiene, mai puţin dispusă să privească  la semenul său.

Dumnezeu n-a uitat omul dar omul l-a uitat pe Dumnezeu, pentru că  puterea îi dăruieşte aura falsă a superiorităţii închipuite.

Iubirea e singurul sprijin într-o lume agoniei a drogului învăluit în  halucinaţii  a  sentimentului pierdut în neant.

Am învăţat că  iubind, golul se încarca de semnificatia plinului, visul devine realitate, omul se apropie de oameni cu toleranţă si înţelegere Lumina  dăruieşte lucrurilor contur şi alungă întunericul, universul  tresare zâmbind în mii de înţelesuri şi suspine.

Omul a păşit  în umanitate fără teama că  va fi respins, sensibil la idealurile sale.

Există un bine pentru fiecare rău.

Răspunzi urii cu iubire.

Pământul se mai învarte o dată şi încă o dată  cu apele cu munţii şi câmpiile sale, fiii îşi sărută părinţii şi bunicii nepoţii, noaptea   aleargă spre zi cu stelele sale. Atunci putem spune că am trăit într-o viaţă   cu  demnitate şi modestie cu un suflet năvalnic, mereu tânar şi înţelept.

Iubind, ne desăvârsim în încercarea de a deveni fiinţe umane… (Scris de Monica Sumalan)

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  8 PEȘTI

O FATĂ SUNÂND DINTR-UN CLOPOT

Fiecare ar vrea să trăiască în pace, să nu se implice în lucruri care nu-l privesc direct, dar când apare o situaţie care necesită acţiune, schimbare, atunci fiecare este dator să facă ceva. Daca toţi trecem pe lângă situaţii critice, care ne afectează, şi îi lăsăm mereu pe alţii să ia atitudine, să tragă semnalul de alarmă, să-şi asume responsabilitatea, atunci problema se adânceşte şi se complică. Bineînţeles că nu e suficient doar să atragem atenţia asupra unei probleme, sau să criticăm, ci trebuie să oferim şi soluţii, sau chiar să le aplicăm noi înşine.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 12 VĂRSĂTOR

OAMENI URCÎND PE O SCARĂ IMENSĂ

Nici o zi nu este la fel cu cea dinainte. Fiecare zi este un nou prilej, pentru orice om, de a urca o treaptă pe scara progresului sau individual, pe toate planurile. Dacă zilele au ajuns să ţi se pară identice, dacă viaţa ta a devenit monotonă, plictisitoare, aceasta se datorează faptului că ai uitat de menirea ta în viaţă – de faptul că vrei să evoluezi, să progresezi. Dar numai de tine depinde să faci pasul înainte, să înveţi în fiecare zi ceva nou, să faci un experiment, să duci la îndeplinire un proiect sau o parte a unui proiect. Totul este să nu te opreşti pe loc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top