Previziuni pentru 27 februarie 2016

Până la ora 14 Luna este fără direcție și aparent suntem mai interiorizați, dar că ne place să deschidem uși interzise, sau să privim indiscreți spre cei din jur. De fapt este o nevoie de a ne înțelege prin prisma acțiunilor celorlalți, de a ne simți importanți sau de a ne face remarcați. Această indiscreție nu generează situații armonioase, de aceea este important să ne ocupăm doar de activitățile specifice sufletului și de acțiunile care ne ajută să ne descoperim, să ne dezvoltăm. Marte și Pluton sunt în septil exact începând de astăzi și mâine, de aceea energia de transformare, necesitățile de eliminare sau de distrugere a ceva vechi sunt intensificate de descărcările karmice obligatorii. Pot fi momente tensionate, inexplicabile, pot apare rezolvări constructive în situații paradoxale, sau pierderi aparent lipsite de sens, dar care ne-au salvat de ceva mult mai rău, pentru că ne-au schimbat direcția de concentrare. Din toate aceste motive, nu este o zi prea simplă sau relaxantă, în schimb stare interioară de încordare poate fi folosită constructiv pentru a înțelege și a face anumite acțiuni importante din punct de vedere spiritual.

De fapt ziua este evazivă, divergentă şi, în plus aduce o energie foarte joasă, scăzută. De aceea este o zi excelentă pentru evaluări, pentru a ne analiza acţiunile, pentru a face sinteze, pentru a ne concentra pe nevoie sufletului nostru. Orice altă activitate ne solicită mult mai mult decât deobicei şi ne iese cu dificultate.

Este o zi foarte tensionată, dacă ne vom încăpăţâna să ne susţinem ideile şi vom impune sentimentele. În acelaşi timp energia se mişcă cu mare rapiditate, modificând stările şi trăirile. De aceea aş putea spune că există instabilitate dar se poate spune că şi uşurinţă. De aceea ţine doar de noi de a trata superficial sau profund evenimentele pe care le trăim, sau situaţii în care suntem puşi.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Trebuie să ţinem minte întotdeauna cele cinci reguli ale luptei, aşternute în scris de către Zhuang Zi acum trei mii de ani:

Credinţa: înainte de a intra într-o luptă, trebuie să crezi în cauza luptei.

Tovarăşul: alege-ţi aliaţii şi învaţă să lupţi împreună cu alţii, pentru că nimeni nu câştigă un război de unul singur.

Timpul: o luptă dusă iarna e diferită de o luptă dusă vara; un bun războinic este atent la momentul just al intrării în luptă.

Spaţiul: într-un defileu nu lupţi la fel ca în câmp deschis. Ia seama la ceea ce este în jurul tău şi la cel mai bun mod de a te mişca.

Strategia: cel mai bun războinic e cel care-şi face planul de luptă.

Viata poate fi o luptă numai pentru cine vrea să creadă asta. Dar este mai util dacă înveţi să vezi viaţa ca pe o călătorie, alături de alţii, în care ai prilejul să-i cunoşti frumuseţile şi să înveţi multe lucruri utile, la care altfel nu ai avea cum să ajungi. Cum te pregăteşti pentru această călătorie şi câte foloase ştii să tragi din ea, asta depinde de tine, şi bucuria călătoriei ar trebui să fie starea de spirit în fiecare etapă nouă de parcurs, în fiecare zi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  9 PEȘTI

CURSA INCEPE: CA SA-SI DEPASEASCA RIVALII, UN JOCHEU DA PINTENI CALULUI

Cand vine vremea pentru actiune, trebuie sa stii sa-ti mobilizezi toate resursele si sa te concentrezi asupra actiunii in sine, pastrand mereu in minte tinta, telul pe care vrei sa-l atingi. Chiar daca esti intr-o competitie cu altii, rezultatele tale depind in primul rand de tine, nu de ei. Foloseste-ti energia ca sa-ti dirijezi bine resursele si actiunile, si nu ca sa te compari tot timpul cu altii.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 16 SĂGETĂTOR

PESCĂRUŞI ZBOARĂ ÎN JURUL UNEI BĂRCI, CĂUTÂND HRANA

Dacă ai senzaţia că există un singur loc sau o singură zonă din care îţi poţi trage energia pentru această viată, atunci te condamni să depinzi de acea resursă limitată. Depinde numai de tine să ajungi capabil de a găsi resurse noi, prin învăţare, prin deprinderea unor activităţi şi abilităţi noi, şi mai ales prin perfecţionarea continuă a aptitudinilor tale native. Hrana de care ai nevoie pentru a-ţi continua viaţa şi drumul nu este numai fizică, ci şi sufletească şi spirituală. Atunci când neglijezi să-ţi hrăneşti sufletul, şi hrana fizică devine insuficientă sau ineficientă, lipsită de potenţial energetic şi de savoare. Exact aşa cum, dacă eşti o pasăre, stomacul supraîncărcat iţi va îngreuna zborul.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top