Previziuni pentru 2 martie 2016

Nodul Nord revine astăzi la mișcarea lui obișnuită de mers retrograd, este ca un fel de clarificare, de eliberare, avem sentimentul că putem face câțiva pași înainte. Apoi Soarele și Luna sunt în cuadratură, fiind Ultimul Pătrar, un moment tensionat căci ne obligă la evaluarea situațiilor cotidiene și la ajustare acolo unde este necesar. Apoi Luna și Saturn sunt în conjuncția lunară deschizând un ciclu de 27 de zile, mai exact până pe 29 martie, în care suntem obligați să fim extrem de concreți, să analizăm resursele personale, să ne folosim toate calitățile și capacitățile, în scopul de a ne crește valoare interioară dar și pentru a exprima ceea ce ne reprezintă. Nu cred că sunt lucruri extraordinare, doar că ceea ce facem în acest interval pentru a ne exprima și dezvolta înțelegerea și cunoașterea nu va rămâne fără rezultate. deci este important ca astăzi să ne trasăm obiective și să ne facem planuri concrete legate de toate acestea, cel mai simplu ar fi să ni le scriem, este ziua lui Mercur și de aceea tot ceea ce scriem rămâne bine imprimat în conștient. Luna formează aspecte tensionate, de cuadratură, cu Jupiter , Chiron și Ceres, de aceea conjuncția cu Saturn fiind importantă căci devine un vârf de lance, un sens, o direcție pentru rezolvarea mai multor tensiuni. Juona trece de astăzi la mișcarea aparent retrogradă, o perioadă bună de timp, mai exact până în 22.06; ea ne aduce cumva o stare de rupere de realitate, de plutire, de lipsă de concretețe, fiind un moment excelent de a ne investiga nevoile sufletului, sau de a-i oferi mici bucurii. Cred că mai ales în această perioadă este important și prioritar să ne ocupăm de sufletul nostru, căci este cea mai valoroasă activitate.

Astăzi emoţiile noastre sunt profunde, iar intuiţia funcţionează la cote maxime, cel mai bine mai ales în plan personal este să dăm şi o nuanţă de pragmatism sentimentelor pe care le încercăm, astfel va dispare conflictul dintre personalitate şi emoţii. În plus putem renunţa la emoţiile vechi şi inutile, pentru a lăsa locul unora noi să se manifeste.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Pentru toţi şi toate există un timp potrivit. Niciodată nu amâna pentru mâine ceea ce ştii că ar trebui să faci astăzi, ci mergi în ritmul vieţii şi fii în perfectă pace. Gândurile noastre creative, pozitive, de iubire deţin o putere uriaşă, mult mai mare decât ne închipuim, deoarece gândurile sunt putere. Aşadar anulează toate aceste gânduri negative. Caută întotdeauna partea plină a paharului, căci cu cât radiezi mai multă bucurie şi iubire, cu atât mai multă bucurie şi iubire atragem spre noi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  13 PEȘTI

O SPADĂ FOLOSITĂ ÎN MULTE BĂTĂLII, ÎNTR-UN MUZEU

Trecutul ne oferă multe exemple de eroism, curaj şi înţelepciune, ale oamenilor care s-au dedicat rezolvării unor probleme acute ale vieţii din vremea lor. Mereu avem de învăţat din trecut, chiar dacă prezentul ne oferă cu totul alte condiţii. Dar nu este suficient doar să reluăm soluţiile vechi, ci trebuie să ştim şi să le adaptăm la viaţa modernă. Mai trist este când refuzăm să ţinem cont de greşelile trecutului şi le repetăm în prezent. De aceea se spune că omul trebuie să înveţe continuu.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 25 VĂRSĂTOR

UN FLUTURE CU ARIPA DREAPTĂ MAI PERFECT FORMATĂ

Formele naturale ale vieţii dau dovada unei armonii depline, şi ele reflectă armonia proiectată să existe în orice fiinţa vie. Şi în om, latura logică şi raţională trebuie să fie pusă în armonie cu latura intuitivă, subtilă. Orice dezechilibru se va reflecta mai departe în starea sa fizică şi în derularea vieţii sale, fiindcă atunci şi deciziile sale vor fi dezechilibrate, şi faptele sale se vor abate de la ceea ce şi-a propus el să facă. Este uşor să porneşti la drum, dar drumul se poate dovedi foarte greu dacă îl străbaţi mergând mai mult prin şanţurile de lângă el.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top