Previziuni pentru 11 martie 2016

Astăzi este o zi extrem de interesantă, Mercur este în conjuncție cu Neptun iar Soarele în conjuncție cu Chiron. Ambele conjuncții sunt anuale și deschid cicluri importante și extrem de subtile legate de felul în care gândim și acționăm pentru a ne reprezenta cel mai bine și a ne manifesta în toată splendoarea construcției personale. Faptul că Luna este în Berbec în opoziție cu Lilith, ne poate genera o stare proastă, sentimentul de pierdere sau de risipă, ne-ncredere în propriile idei, acțiuni sau valori. Toate aceste trei aspecte sunt deosebit de importante, mai ales la nivel subtil, căci construiesc, nevăzut, ceva extrem de important: credința.

Luna este și în conjuncție cu Uranus, de aceea sentimentul de revoltă poate fi extrem de intens, iar dorința de a scăpa de ceva, de a ne elibera în sensul de neasumare a responsabilității la fel de puternică, ceea ce avem de făcut este să ne controlăm impulsurile și reacțiile de moment, căci nervozitatea ne va determina să facem gesturi sau acțiuni care pe moment nu par importante dar pe termen lung generează disfuncții greu de reparat.

În general va exista o doză mult mai mare decât deobicei de subiectivism, iar imboldurile necontrolate ne pot afecta în sens negativ gândirea. Atenţie mai ales dimineaţa, lipsa stăpânirii de sine influenţează în mod diferit comunicarea şi ne face mai ironici şi  caustici în exprimare.

La primele ore ale dimineţii ne putem simţi îngrădiţi, ceea ce ne irită şi ne declanşează stări contradictorii. Este mai mult un moment care necesită autocontrol maxim. Este momentul în care trebuie să conştientizăm sentimentele noastre negative, dar nu exteriorizându-le ci acceptându-le, iar în timp prin înţelegerea lor va apare şi transcederea. Putem avea experienţe ciudate, sau originale, este de fapt o perioadă a revoltei pentru mulţi dintre noi, o puternică dorinţă de schimbare, în care cu greu ne suportăm şi acceptăm limitele.

Cel mai potrivit este să încercăm să ne relaxăm, să ne plimbăm, să permitem trupului nostru să se repare, să se adapteze condiţiilor exterioare. Este un moment dificil în comunicare, dacă ne încăpăţânăm să credem că numai noi avem dreptate; un moment în care trebuie să punem în balanţă ceea ce trebuie cu ceea ce ne place. Aici nivelurile de discuţie sunt diferite, fiecare trebuind să stabilească o ordine sau să-şi redefinească visele.

ORA PLANETARĂ A LUI VENUS

Nu ti se va trimite niciodată o dorință fără să-ți fie dăruită și puterea de a o realiza. S-ar putea însă să fie nevoie să depui și eforturi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  22 PEȘTI

UN PROFET ADUCÂND NOUA LEGE DE PE MUNTELE SINAI

Atunci când toţi cei din jur par să fie într-o stare de confuzie, pierzând din vedere scopurile reale şi înalte ale vieţii, cineva trebuie să le aducă aminte de sensul în care şi-au propus să meargă. Ai putea fi tu însuţi acela, şi atunci trebuie să-ţi asumi responsabilitatea şi să ştii să dezvolţi viziunea utilă tuturor. Sau ar putea fi altcineva din jurul tău, şi atunci trebuie să ştii să-i accepţi viziunea şi să revii la calea ta reală cu ajutorul ideilor lui. În oricare situaţie, un nou set de norme poate limpezi lucrurile.

GRADUL SABIAN AL LUI VENUS – 29 VĂRSĂTOR

FLUTURE IESIND DINTR-O CRISALIDA

Fluturele este un simbol al transformarii complete. Diferenta intre fiinta care devine crisalida si cea care iese din crisalida este atat de uluitoare incat ne dezvaluie ce mare este puterea naturii si a vietii de a transforma realitatea. Viata inseamna o continua transformare, progres continuu. In orice om exista, latent, un extraordinar potential pe care omul trebuie sa caute sa-l aduca in manifestare. De la o viata larvara, in care devoreaza resursele mediului pentru a-si asigura cresterea, omul poate sa ajunga la zborul inalt si la dansul jucaus printre flori, bucurandu-se de viata si raspandind bucurie si viata, al fluturelui.

ASPECTELE ZILEI

Mercur în conjuncţie cu Neptun în semnul Peştilor

Mercur în conjuncţie cu Neptun, ne revelează o minte excepţional de sensibilă, intuitivă, sau chiar vizionară. Mintea are agilitatea de a-şi manifesta toate gândurile inspirate dar şi puterea de a-i manipula pe ceilalţi. Suntem sensibili la frumuseţe şi artă, iar imaginaţia se află la cote maxime. Avem puterea intuitivă dea sesiza foarte uşor gândurile celorlalţi, dar în acelaşi timp ne concentrăm mult mai greu asupra problemelor pragmatice. Este posibil să fim manipulaţi, mai ales prin cuvinte frumoase care ascund adevărul cu multă străşnicie, de aceea nu trebuie să ne limităm doar la a crede ce ni se spune, trebuie să şi verificăm totul.

Sunt momente când, din exces de zel sau din entuziasm, dintr-o pornire necontrolată, a ta sau a altcuiva, se declanşează un adevărat incendiu, şi atunci trebuie să faci eforturi pentru a menţine situaţia sub control. Este acel gen de moment de criză în care, dacă eşti suficient de echilibrat, poţi găsi cea mai bună cale de a rezolva situaţia, sau cel puţin îi poţi ajuta pe alţii să treacă de un asemenea moment cu bine. Asemenea momente nu sunt îndreptate împotriva cuiva anume, ci apar tocmai pentru ca oamenii să înveţe să se apropie unii de alţii şi să-şi asume răspunderi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top