Previziuni pentru 12 martie 2016

Astăzi Soarele se află în conjuncție cu Nodul Sud, din acest motiv amplifică anumite comportamente mecanice, reflexe, ele fiind ca urmare a unor calități dezvoltate de fiecare în trecut, astăzi ele punându-se în lumină, adică devenind simplu de aplicat. În același timp avem străfulgerări de înțelegere a anumitor complicații, dintr-o perspectivă diferită, să-i spunem karmică. De fapt este un act reparatoriu față de anumite concepte rigide, prejudecăți sau atitudini tranșante. De aceea este important să ne scriem tot ceea ce simțim și pare că înțelegem, căci sunt doar momente scurte de înțelegere care apoi vor dispare sub preocuparea prezentului. Acest aspect are loc anual și reprezintă un moment important de revelații, care se eliberează în funcție de nevoile noastre, de stadiul evolutiv în care ne aflăm, dar și de punctul de pe calea destinului, unde ne situăm. Pe de altă parte Chiron aflat în apropierea Soarelui ne ajută să facem vindecarea unor răni profunde din trecut, să înțelegem și să descoperim cauza unor probleme, să devenim înțelepți și compasivi față de anumite situații.

Când tensiunile se acumulează în viaţa cuiva, ele generează o mare acumulare de energie care are două căi posibile de eliberare: fie printr-o explozie, cu urmări imprevizibile şi poate chiar dezastruoase, fie printr-o canalizare a lor către o acţiune constructivă. Depinde de noi cum le dirijăm pentru ca viaţa să nu se umple de suferinţă şi probleme. Avem întotdeauna la dispoziţie şi o cale de dezamorsare a lor, văzând partea bună a lucrurilor şi acţionând pentru rezolvări paşnice şi înţelepte.

Tot astăzi Venus trece în semnul de exaltare al Peștilor, ceea ce cu siguranță ne va amplifica trăirea interioară, ne va stimula pentru a ne pune în evidență darurile și ne va ajuta să ne folosim creativitatea ca metodă de manifestare cotidiană.

Luna se află în exaltare în semnul Taurului, în conjuncție cu Fortuna la ora de răsărit, ceea ce amplifică creativitatea noastră, simțul practic și atitudinea concretă. De aceea este nevoie să ne scriem toate ideile și să le punem în practică când le vine rîndul.

Apropierea de Dumnezeu şi deschiderea către interiorul fiinţei noastre poate fi cea mai bună metodă de a rezolva corect situaţiile care apar.

Energiile subtile acţionează astăzi pentru a lămuri relaţiile cu ceilalţi. Există un flux care ne determină să luăm acele hotărâri necesare evoluţiei noastre ulterioare. Confuzia interioară tindem să o proiectăm asupra celor din jur.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

O stare sufletească negativă este una din cauzele cele mai frecvente ale îmbolnăvirilor şi fiecare poate observa că, din când în când, suferă de aceleaşi boli. Ori, adevăratele maladii care ne afectează sunt de fapt orgoliul, vanitatea, intoleranţa, instabilitatea, teama şi egoismul. Fiecare dintre aceste defecte sfârşesc prin a ne crea neplăceri, un sentiment de conflict şi dizarmonie interioară care, în cele din urmă, se reflectă într-o maladie.
În concluzie, organele nu sunt afectate întâmplător : problemele care se manifestă sunt strâns legate de tulburările spirituale de care suferim. Un proces de vindecare profund şi adevărat este cel care implică vindecarea sufletească : reechilibrându-ne personalitatea vom putea să diminuăm, chiar să eliminăm suferinţele fizice. Când ne simţim cuprinşi de tensiuni şi nelinişti, să avem încredere în sfaturile binefăcătoare ale îngerilor. Dimineaţa, înainte de a fi absorbiţi de vârtejul activităţilor cotidiene şi seara, când oboseala ne copleşeşte şi ne simţim goi, putem să ne adresăm îngerului păzitor şi să-l rugăm să ne ajute să redăm sufletului nostru pacea şi seninătatea. Îngerii pot face multe pentru noi.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  23 PEȘTI

UN PROFET ADUCÂND NOUA LEGE DE PE MUNTELE SINAI

Atunci când toţi cei din jur par să fie într-o stare de confuzie, pierzând din vedere scopurile reale şi înalte ale vieţii, cineva trebuie să le aducă aminte de sensul în care şi-au propus să meargă. Ai putea fi tu însuţi acela, şi atunci trebuie să-ţi asumi responsabilitatea şi să ştii să dezvolţi viziunea utilă tuturor. Sau ar putea fi altcineva din jurul tău, şi atunci trebuie să ştii să-i accepţi viziunea şi să revii la calea ta reală cu ajutorul ideilor lui. În oricare situaţie, un nou set de norme poate limpezi lucrurile.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 17 SĂGETĂTOR

UN SERVICIU RELIGIOS DE PAŞTI, LA RĂSĂRITUL SOARELUI

De milenii, oamenii au folosit ceremonii pentru a marca mai profund în sufletele lor deciziile luate pentru a evolua împreună. Detaliile ceremoniilor sunt încărcate de sensuri, şi fiecare se poate umple de energia acestor semnificaţii, pentru a-şi înnoi viaţa şi a-şi amplifica potenţialul de progres. Ceea ce contează cel mai mult este procesul declanşat în sufletul tău de aspectele exterioare ale ceremonialului. Dacă sufletul tău nu simte nimic dintr-un ceremonial, dacă nu găseşti nici un sens în asemenea manifestări, înseamnă că mai ai serios de lucru cu tine însuţi ca să poţi ajunge să foloseşti la maximum tot ce-ţi oferă viaţa.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top