Previziuni pentru 22 martie 2016

Întreaga zi Luna este fără direcție, ceea ce cu siguranță aduce fiecăruia dintre noi o stare de oboseală și o lipsă de concentrare destul de intensă, așa că eficiența noastră este extrem de scăzută. În schimb ne putem ocupa de detaliile organizatorice sau de treburi administrative care nu necesită un volum mare de muncă, dar care, în schimb, sunt consumatoare de timp. Luna se află în conjuncție cu Nodul Nord staționar retrograd, ceea ce ne va face să simțim cu intensitate maximă tot ceea ce avem de făcut pe termen lung, să ne încordăm atenția spirituală, să sesizăm amănunte cu valoare de subtilitate. În același timp Luna este în opoziție cu Chiron, este ca și cum simțim, primim mesaje și informații la nivel subtil, dar ne este dificil să le utilizăm, să le ordonăm în funcție de rațiunea noastră sau de modul nostru de a gândi. Ele vin pentru a aduce în prim plan anumite informații, acestea trebuie acceptate, lăsate să se așeze singure, și la prima lor utilizare vom putea să le așezăm într-un anume fișier, sau spațiu al conștientului.

Aspectul cel mai important al zilei îl reprezintă conjuncția în formare dintre Chiron și Nodul Nord, ea se va perfecta abia joi, dar, până atunci acționează evident mai ales astăzi se descarcă numeroase energii și informații legate de experiențele cumulative din trecut, acestea fiind deosebit de intense, mai ales pentru că Nodurile lunare sunt staționar retrograde. Este ca și cum participăm la un important congres internațional, în care iau cuvântul numeroase personalități marcante din domeniu, ceea ce îl ridică la rang de eveniment mondial, însă lipsește sistemul de traducere simultană. Aceasta presupune o mare încordare și atenție dar mai ales utilizarea unui alt limbaj de comunicare pentru a recepționa, și anume, cel al sufletului. Din acest motiv,valoarea comunicării este diferită, stările și senzațiile sunt maxime, dar ele nu se pot exprima prin simple cuvinte pentru că generează o înțelegere specifică și personală fiecăruia.

Toate aceste aspecte fac din această zi una specială, căci senzațiile și percepțiile sunt extinse la maxim.

Ceres este și ea în conjuncție în formare cu Chiron, și de aceea conotația de concret, de materialitate de efect a eforturilor personale, nu se poate contoriza decât la nivel spiritual, subtil, dar se evidențiază cu siguranță cumva. Avem câteva zile cu o încărcătură spirituală maximă, simțim toate acestea dar nu știm cum să le utilizăm concret. cel mai simplu este să lăsăm să se întâmple și să ne ascuțim simțurile, să ne extindem antenele, să fim atenți la tot ce se întâmplă în jurul nostru, la toate amănuntele și să privim ne implicat.

Evident că este dificil, ni se pregătește o eclipsă de Lună în penumbră, o cuadratură descrescătoare Jupiter retrograd Saturn staționar retrograd, o opoziție Venus Jupiter și o cuadratură a acesteia cu Saturn. Peste toate acestea Mercur a trecut azi noapte în semnul Berbecului, ceea ce îl face mult mai voluntar, mai activ și nerăbdător, punându-se în serviciul lui Uranus, aliindu-se pentru a revoluționa, mai ales că este deosebit de inflamat și de conjuncția superioară cu Soarele, în formare și ea.

În final este o zi cu o încărcătură deosebită, ea concentrează în ea mesaje importante care se acumulează la nivel subtil, se pregătesc să schimbe, să de o formă finală unei perioade lungi de transformări.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Învaţă să acţionezi în mod spontan, prin intuiţie, prin ceea ce-ţi spune inima şi nu doar cum îţi spune mintea că este raţional sau rezonabil. Unele acte de pură iubire pot apărea în ochii altora iraţionale, chiar nebuneşti, dar nu contează. Când intuiţia îţi spune să acţionezi, fă-o şi nu te opri să chibzuieşti sau să te întrebi de ce să o faci. Cel mai mic act de iubire poate avea un efect foarte mare şi el poate să nu se arate de la început. Nu-ţi pierde timpul să cauţi cauzele; fă pur şi simplu ce trebuie să faci şi lasă-Mi Mie restul. Câteodată poate trece mult timp până când sămânţa iubirii germinează într-o inimă dură şi rece , dar de îndată ce ea a fost plantată, iubirea se va arăta mai devreme sau mai târziu: Tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi faci munca cu credinţă şi să ştii că totul este foarte, foarte bine. Eileen Caddy Deschiderea porţilor lăuntrice

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  2 BERBEC

UN COMEDIANT AMUZĂ GRUPUL

Umoriştii vor avea mereu surse de inspiraţie din viaţa reală, fiindcă în orice situaţie există şi o parte comică. Este acea parte care, pentru cine o sesizează şi o are în vedere, oferă o cale de a te elibera de stres, de teamă, de ceea ce te-ar putea împiedică să rezolvi situaţia. Cine caută tot timpul doar la partea gravă şi serioasă a lucrurilor, acela nu mai apucă să se bucure de partea lor luminoasă.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 6 SĂGETĂTOR

UN JOC DE CRICKET

Regulile jocului trebuie respectate, altfel înseamnă că joci un alt joc, şi chiar dacă îl câştigi, în realitate ai obţinut altceva decât te aşteptai. Înşelându-i pe alţii în joc, de fapt te înşeli pe tine însuţi, şi la un moment dat vei ajunge să nu mai ştii care sunt adevăratele reguli şi obiective. Atunci nimeni nu va mai dori să joace cu tine, şi astfel vei reuşi să rămâi singur, adică în afara oricărui joc.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top