Previziuni pentru 23 martie 2016

Ziua de astăzi se află sub semnul eclipsei de Lună în penumbră care are un efect foarte important asupra noastră și despre care puteți citi mai multe pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/eclipsa-de-luna-in-penumbra-din-23-martie-2016. Această eclipsă acționează foarte personalizat pentru că Soarele este în conjuncție superioară, în formare, cu Mercur. Tocmai din acest motiv efectele ei fiecare le va resimți în funcție de gândirea și conceptele personale, de felul în care și le-a construit sau nu și de felul în care le-a aplicat.

Căci tot vorbim despre acest aspect, el se formează la ora 22.10 și ne vorbește despre curajul de a ne exprima, de a manifesta la nivel de cunoaștere informațiile pe care le-am acumulat. Ea se formează în casa a V a  momentului, ceea ce ne spune că tot ceea ce gândim și spunem, ceea ce ne este necesar să aflăm și cerem, se va materializa; atenție să nu uităm că toate gândurile și vorbele noastre lasă urme sau dâre în univers, și că acestea sunt dificil de șters sau retras. În plus această conjuncție se află în opoziție cu Punctul mijlociu dintre Jupiter retrograd și Lilith, un punct extrem de sensibil, mai ales la manipulare, minciună, dezordine sau lipsă de compasiune și de interes umanitar. În plus acest punct formează un extraordinar quintil cu Saturn, adică acest aspect/anasamblu are rolul de constructor spiritual, el ordonează în fiecare dintre noi ideile, aduce clarificări legate de temerile personale, ne determină să ne eliberăm de toate automatismele din gândire și ne ajută să numai judecăm. Pe scurt la nivel subtil suntem într-un profund proces de recreație interioară, la care putem deveni participanți prin conștientizare dar mai ales prin înțelegere. Ascendentul momentul este în conjuncție cu un grup de stele binare, Zuben, care reprezintă lupta prin exprimarea forței interioare, ea poate aduce reușite dacă este corecta spiritual sau evenimente zdrobitoare daca se folosește manipularea. Oricum energia ei este de a rezolva și finaliza, chiar dacă acest lucru presupune nefericire, scopul ei fiind de a repara, de a reconsidera o situație împinsă la extrem. Altfel, ne aflăm la un moment de maxim, legat de anumite activități declanșate la începutul lunii ianuarie, acestea se referă la anumite idei sau concepte, la studii sau activități care atunci ne-au încolțit în minte, acum fiind momentul aplicării, materializării, exprimării lor.

Și nu în ultimul rând, astăzi se formează cuadratura Jupiter Saturn, un aspect dur, căci ne obligă la ajustări importante, greu de amânat sau controlat. Acest aspect este descrescător, Jupiter se află într-o poziție delicată, de cădere, ceea ce ne sugerează că acțiunile lui nu le înțelegem, nu ne interesează, nu ne sunt familiare, poate, de aceea ne surprind sau ne determină să judecăm în necunoștință de cauză. Este important să eliminăm automatismele din gândire și din acțiunile zilnice, să fim doar echilibrați și permanent și constant corecți și binevoitori cu ceea ce vine spre noi. Saturn este declanșatorul , el readuce rațiunea și ordinea în lumea noastră, vrem sau nu vrem. Este important să acceptăm conștient aceste ajustări și ordonări care au loc în viața noastră, ele fiind menite a elimina exagerările sau lipsa de coerență. Acest aspect vine să aducă o curățenie de primăvară în relațiile noastre, mai ales, așa că este posibil să ne confruntăm cu fel de fel de situații prin care să fim determinați să eliminăm ceea ce nu ne este necesar din zona partenerială. Avem nevoie de multă prudență, Ascendentul momentului se află în semnul Racului în conjuncție cu steaua fixă Procyon, care aduce situații periculoase, conflicte, instabilitate sau trădări. Luna se află la momentul aspectului, în conjuncție cu Fundul Cerului, sugerând un început și un sfârșit în același timp, o instabilitate emoțională dar și impulsivitate datorată temerilor și sentimentelor contradictorii.

Pe scurt, astăzi ne-ar trebui o sinceritate foarte mare în relaţiile cu noi înşine, dar şi cu ceilalţi şi un spirit de observaţie foarte ascuţit. În acest fel va fi o zi extrem de bună pentru acumularea spirituală, pentru creşterea interioară şi chiar pentru evoluţia socială. Apoi, putem primi semnificaţia şi necesităţile schimbărilor de fond pe care trebuie să le facem. În acelaşi timp putem primi soluţii inedite pentru a depăşi impasurile în care suntem, în mare parte acestea nu ne vor conveni şi le vom refuza automat, dar cu siguranţă ele sunt cele mai bune rezolvări ale situaţiei de moment…

ORA PLANETARĂ A LUI MERCUR

Arta Păcii începe cu tine. Munceşte cu tine şi lasă Arta Păcii să se manifeste în toate activităţiile tale. Fiecare are un spirit care poate fi şelfuit, un corp care poate fi antrenat şi o cale pe care să o urmeze. Eşti în viaţă pentru a cunoaşte ceea ce este sacru în tine. Adu pacea în propria ta viaţă şi aplică Arta Păcii în tot ce te înconjoară. Morihei Ueshiba

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  3 BERBEC

UN MEDALION CU PROFILUL UNUI OM ÎN INTERIORUL CONTURULUI ȚĂRII SALE

Locul unde trăiești este locul unde ai ceva de făcut din tine însuți. Nu e o simpla întâmplare că te naști într-o anumita țară, și că ajungi la un moment dat într-un anumit mediu și printre anumiți oameni. Oriunde ai fi, asumă-ti rolul pentru care ești acolo, acela în care poți face tot ce poți face tu mai bun.

GRADUL SABIAN AL LUI MERCUR – 3 BERBEC

UN MEDALION CU PROFILUL UNUI OM ÎN INTERIORUL CONTURULUI ȚĂRII SALE

Locul unde trăiești este locul unde ai ceva de făcut din tine însuți. Nu e o simpla întâmplare că te naști într-o anumita țară, și că ajungi la un moment dat într-un anumit mediu și printre anumiți oameni. Oriunde ai fi, asumă-ti rolul pentru care ești acolo, acela în care poți face tot ce poți face tu mai bun.

ASPECTELE ZILEI

Jupiter în Fecioară în mișcare aparent retrogradă în cuadratură cu Saturn din Săgetător

Este un aspect în care expansiunea este frânată de contractare, el generează melancolie, bănuieli, agitaţie. Apropierea tensionată dintre două naturi antimonice diminuează perseverenţa, amplifică egoismul dar şi neliniştea. Putem să trecem pe lângă multe oportunităţi fără a le vedea, nu recunoaştem şansele dar nici limitele , pentru că suntem prea ocupaţi de trecut sau de probleme false. Parte frumoasă este dacă descoperim echilibrul, momentul când expansiunea maximă trebuie urmată de retragere, iar izolarea  şi singurătatea trebuie dublată de generozitate şi prietenie. De fapt este momentul în care ne putem afla în echilibru perfect, în care ne putem situa în centru fiinţei noastre.

În acest context se poate resimţi o restricţionare a vieţii și activităților cotidiene şi o curiozitate spiritaulă. Simţul responsabilităţii este maxim, dar împins la extrem forţând conştiinţa. Echilibrul este dificil de realizat, de aceea programarea exactă a timpului alocat fiecărei activităţi poate fi o soluţie.

Soarele în Berbec în conjuncţie cu Mercur – conjuncţia superioară

Din punct de vedere astrologic acest aspect aduce la împlinire planurile, proiectele sau afacerile pe care le-am declanşat în jurul datei de 14 ianuarie 2016. Este un moment potrivit de a înţelege ce se întâmplă şi de a aduce ajustări importante la ceea ce avem de făcut mai departe. Totuşi analiza trebuie să fie perfect lucidă şi neimplicată emoţional, făcută în primul rând prin prisma conştiinţei superioare.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top