Previziuni pentru 24 martie 2016

În aceste zile, până mâine seară, ar trebui să căutăm să înţelegem care este locul şi momentul potrivit pentru a acţiona, să ne concentrăm atenţia pe ceea ce putem face în viitor, să descoperim cât de importante sunt disciplina, răbdarea şi perseverenţa. Aici tripla conjuncție Ceres Chiron, Nodul Sud, își spune cuvântul și acționează extrem de puternic la nivel subtil, în concret rezultatele vor apare abia spre vară, despre acest aspect puteți citi pe https://www.mirabilys-magazin.ro/previziuni-zilnice/tripla-conjunc%C8%9Bie-chiron-nodul-sud-%C8%99i-ceres.

De asemenea valoarea prietenilor, şi a contactelor sunt cele care ne pot aduce bucurii, Luna se află în semnul Balanței, iar posibilitatea de a da formă viselor nu trebuie pierdută nici un moment din vedere. Pe de altă parte se pot prelua energii și informații extrem de subtile, care ne aduc forță sau ne destabilizează, de aceea discernământul trebuie să fie permanent prezent și foarte activ. Luna descarcă într-un fel ciudat, prin ricoșeu, toate frustrările noastre în exterior și preia din jur nemulțumirile, putând să ne destabilizeze înțelegerea corectă a situațiilor.

Pot apare situaţii în care va trebui să încheiem afacerile neterminate, sau lucruri rămase neclarificate din trecut. Aici mă refer atât la aspectul vieţii actuale cât şi la acele din trecutul vieţilor noastre anterioare.

Cred va exista posibilitatea întâlnirilor, numite karmice, necesare pentru a ne elibera de anumite stări sau lucruri, pentru a deveni mai liberi şi înţelepţi, aducând totodată procese profunde şi radicale de transformare; marea realizare ar fi să reacţionăm în mod pozitiv şi constructiv.

Atenţia este mărită şi percepţiile sunt perfecte. Poate că privim puţin mai idealist şi exagerat lucrurile, dar oricum este remarcabil modul în care putem raţiona folosindu-ne cum spuneam mai sus discernământul, şi înţelege ce se petrece cu noi.  Când hotărâm să acţionăm, e normal să apară conflicte neaşteptate. Vom fi răniţi de acele conflicte, cu siguranţă. Rănile se vindecă; rămân ca cicatrice, şi asta este o binecuvântare. Asemenea răni rămân cu noi pentru tot restul vieţii şi ne sunt de mare ajutor. Dacă la un moment dat – pentru orice motiv – dorinţa noastră de a ne întoarce în trecut este puternică, trebuie doar să ne privim cicatricele. Cicatricele sunt semnele cătuşelor şi ne duc cu gândul la ororile închisorii – şi cu acea amintire mergem înainte. Uneori, cum este ziua de astăzi, unele dintre ele pur şi simplu dispar, într-un mod miraculos, tocmai pentru că nu ne mai sunt necesare.

ORA PLANETARĂ A LUI JUPITER

Actioneaza repede dupa ghidarea pe care o primesti din partea îngerilor ( sau intuiţiei – dar pentru a avea răspunsul corect trebuie să le ceri ajutorul). Accepta oportunitatile si actioneaza  imediat. Ajutorul angelic este infinit si nelimitat – nu poti sa il consumi sau sa te situezi în afara lui. Nu poti sa ceri « prea mult », cu toate că Ingerii sunt fericiti sa iti daruiasca fara limite. Cu cat mai repede actionezi, cu arat mai repede vei primi asistenta !

Adu-ti aminte:

Sarbatoreste-te pe tine acela care esti in acest moment. Lasa orice judecati critice sau ganduri negative despre tine sau viata ta şi despre altii. Lasă-te in mainile Ingerilor pentru vindecare. Chiar si pentru cateva momente, lasa sa plece tot ce nu reprezintă iubire pentru persoana ta si alungă toate tensiunile  care te inconjoara. In acest moment de detaşare, mult mai multe pot sa faca pentru tine Ingerii decat poti sa faci tu insuti. Accepta-te pe tine insuti pentru a face alegerea de iubire si increde-te Ingerilor. Multumeste Ingerilor pentru asistenta. Pune-ti dorinta de a adanci relatia cu Ingerii.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  4 BERBEC

DOI INDRAGOSTITI HOINARIND INTR-O PLIMBARE INTIMA

Momentele petrecute cu cineva drag sunt momente speciale, in care viata ne poate oferi o viziune foarte clara pentru experienta comuna pe care o avem de impartasit cu celalalt. Asemenea momente, daca sunt petrecute in intimitate, devin mult mai semnificative decat antrenarea in grupuri mari, unde experienta in doi tinde sa fie perturbata de tendintele grupului. Daca vrei sa fii stapanul vietii tale si la acest capitol, atunci organizeaza-ti intalnirile romantice in asa fel incat semnificatia lor sa nu fie alterata de intrusi.

GRADUL SABIAN AL LUI JUPITER – 16 FECIOARĂ

COPII SE ÎMBULZESC ÎN JURUL CUŞTII URANGUTANULUI

Spectacolul vieţii ne oferă zilnic lucruri noi. Avem de învăţat foarte multe din el, cu singura condiţie să fim atenţi la ceea ce se întâmplă. Uneori comentariile celor din jur ne atrag atenţia asupra unui detaliu interesant, alteori ne derutează… Dar putem învăţa să fim atenţi la esenţa evenimentelor.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top