Previziuni pentru 27 martie 2016

Astăzi se trece la ora de vară și intrăm în săptămâna guvernată de Soare. De aceea se poate ca în următoarea săptămână să ne simțim mult mai siguri pe noi înșine, mai plini de resurse și concreți în acțiuni. În plus Soarele este în trigon cu Luna, descrescător, ceea ce ne ajută să putem finaliza cu mai multă ușurință activitățile deja începute. În același timp Soarele se pregătește de cuadratura crescătoare, anuală cu Pluton, acest aspect ne aduce un surplus de forță, de energie pentru a transforma și genera schimbări importante în viața noastră. Toate acestea pe fondul unei intense energii orientate spre persoană, aparent egotice care ne face pe moment mai insensibili la nevoile și sentimentele celor din jur. Se impune atenție în relațiile personale căci riscul de a nu fi înțeleși sau acceptat egoul nostru este mare și poate genera discuții aprinse. Junona și Soarele se află în inconjuncție așa că se amplifică mult această aparentă lipsă de interes față de celălalt. În fapt este o focusare și avem nevoie de înțelegere dar și de tact pentru a ne exprima cerințele și pentru a ne manifesta atenția exclusiv într-o direcție anume.

Apoi toată săptămâna Soarele se află în jurul Punctului mijlociu dintre Neptun și Vesta, de aceea nevoia de focusare este foarte crescută pentru fiecare dintre noi, dar, în același timp dedicarea trebuie să aibă și un substrat spiritual, adică să fim implicați în acțiuni care pe lângă creșterea materială sau consolidarea poziției sau afirmarea de sine, să implice și o creștere personală spirituală, evolutivă. Numai prin îmbinarea acestora apar reușitele și se manifestă oportunitățile. Este de observat în ce anume planuri avem deschise drumurile și sub ce formă ne facem înțeleși atunci când ne manifestăm intențiile.

Este o zi pe care ar trebui să o dedicăm sufletului nostru, în care ar trebui să ne ocupăm de noi, să dăm importanţă simţurilor noastre. Este bine să vă dedicaţi măcar  câteva ore pentru a

vă analiza viaţa şi evenimentele din ultima perioadă. Ne putem construi diferite planuri, putem finaliza lucrurile începute. Este important ca toate gândurile noastre să fie luminoase, să ne dorim atât nouă cât şi altora numai lucruri bune şi frumoase.

Este bine câteodată să ne oprim din mers, să stăm pur şi simplu fără să facem nimic. Atunci ne vin în faţa ochilor, de la sine, tot ceea ce ar trebui să capete importanţă în viaţa noastră.

Personal eu consider această zi ca una de pregătire şi ordonare a ideilor şi proiectelor viitoare, în care avem răgazul psihic necesar de a ne face cele mai potrivite planuri.

Este o zi minunata pentru meditaţie în pacea, armonia şi liniştea pe care o vom simţi fiecare dintre noi. Este bine să mulţumim pentru această frumoasă zi, şi să ne bucurăm de ea cât de mult putem.  În plus, este bine câteodată să ne oprim din mers, să stăm pur şi simplu fără să facem nimic. Atunci ne vin în faţa ochilor, de la sine, tot ceea ce ar trebui să capete importanţă în viaţa noastră.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Dacă aruncăm o piatră într-un bazin cu apă, ea va produce o succesiune de valuri concentrice având drept epicentru locul impactului. Lumina unei lumânări va da şi ea naştere unor valuri de vibraţii eterice călătorind în toate direcţiile, pornind de la centru.

În acelaşi mod, atunci când un gând, bun sau rău, străbate mintea unei persoane, el dă naştere unor vibraţii în atmosfera mentală, care vor călători în toate direcţiile, la mare distanţă de emiţător.

Gândurile trăiesc. Ele sunt la fel de solide în lumea lor ca şi o piatră în lumea fizică. Corpul nostru poate înceta să mai fie, dar gândurile noastre nu pot muri niciodată.

Fiecare schimbare de gând este însoţită de o vibraţie nouă în materia mentală. Gândul-forţă are nevoie de o anumită materie subtilă (un mediu) pentru a putea acţiona. De aceea, cu cât mai puternice sunt gândurile, cu atât mai devreme vor apare rezultatele lor. Când gândul este focalizat, dându-i-se o anumită direcţie particulară, el va produce anumite efecte, direct proporţional cu puterea de concentrare a emiţătorului (adică cu forţa cu care acesta emite gândul).

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  7 BERBEC

UN OM EXPRIMÂNDU-SE CU SUCCES ÎN DOUĂ DOMENII DEODATĂ

Se spune că este greu să faci bine două lucruri deodată, şi în general aşa este. Dar reuşesc asta aceia care ştiu să coreleze cele două lucruri diferite astfel încât ele să aibă un obiectiv comun. În fond, tot ce facem este ca să fim fericiţi. Orice lucru care nu are acelaşi scop este ceva „diferit” de scopul de bază, de aceea şi este sortit eşecului, sau ne perturbă alte acţiuni. Daca un lucru pe care trebuie să-l facem nu se înscrie în idealul nostru principal, el tinde să devină stresant, şi atunci merită să ne gândim mai bine – fie renunţăm la el, fie îl facem în aşa fel încât să susţină obiectivul nostru de bază.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 21 FECIOARĂ

ECHIPA DE BASCHET A UNEI FETE

Viaţa nu este o aventură pe care s-o trăieşti de unul singur, urmărindu-ţi doar propriile interese. Ai nevoie de ceilalţi şi trebuie să înveţi să cooperezi cu ei în mod loial şi respectând regulile. Altfel, rişti să fii pus pe tuşă pentru a face loc celor mai capabili, şi nu este altcineva de vină decât tu însuţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top