Previziuni pentru 28 martie 2016

Imaginea de ansamblu şi tabloul acestei zile este sugerat de o configuraţie astrală care mie personal îmi seamănă cu un Ghem, cred că imaginea este sugestivă, ea sugerând imensitatea posibilităţilor care se deschid acum, ţinând doar de înţelepciunea deciziilor noastre de a pluti pe ape limpezi, sigure şi bogate sau a ne poziţiona în ape tulburi. Oricum ar fi, acest aspect are nişte blocaje de început, nişte dificultăţi de depăşit, dar, odată trecute, practic nimic nu va mai sta în calea reuşitelor noastre. Aici avem de învăţat de a ne decide acţiunile ghidându-ne doar pe îndrumarea de Sus şi pe credinţa şi intuiţia personală. Această configuraţie holistică, permite în general şi în ansamblul ei, atingerea  unei bune stăpâniri de sine, şi o largă deschidere de spirit – dezvoltate mai ales în cadrul unei activităţi de comunicaţie, şi folosind corect oportunităţile care apar.

Este indicat să folosim din plin această zi pentru a ne pune la punct acele aspecte ale vieţii care în ultima perioadă au lăsat de dorit şi să ne concentrăm atenţia pentru a putea sesiza prin intuiţie sau evenimente cheie unde trebuie să aducem schimbări.

Luciditatea şi obiectivitatea sunt foarte puternice, deci deciziile luate pe durata acestor aspecte sunt foarte bune pe termen lung.

În plan sentimental ne simţim destul de nesiguri sau chiar nemulţumiţi mai ales din cauza gândurilor negre sau a frustrărilor pe care le avem. Este o tensiune interioară, un fel de încrâncenare care ne face cam arţăgoşi şi puţini cam duri, mai duri ca deobicei în manifestări.

Celor din jurul nostru le va părea straniu comportamentul, dar nu uitaţi că şi ei simt la nivel subtil acelaşi lucru.

Relatiile pasionale se schimbă cu perioade de izolare si de singurătate. Pasiunea arzătoare este amplificată de respingere si de negare; forta de viată se loveste de apatie. Dorim să ne iubim corpul şi nu  putem. Este o senzaţie contradictorie de iubire şi nemulţumire care ne împiedică să iubim.

La nivel mundan, instituţiile sociale dezvoltă o rezistenţă puternică la schimbare. Ele trebuie totuşi să se schimbe atunci când produsele lor negative devin de nesuportat, fapt cu care ne confruntăm în prezent.

Este nevoie de o muncă atentă şi precisă pentru a da o formă perfectă potenţialului nostru creator. Talentele şi aptitudinile brute pot fi puse în valoare cel mai bine dacă sunt antrenate şi şlefuite până la punctul în care oricine se poate bucura de strălucirea şi binefacerile aduse de ele. Orice om ascunde în fiinţa sa o piatră preţioasă, dar trebuie să lucreze ca să o scoată la iveală.

Hristos a spus: “Cei care au ochi de văzut – să vadă, cei care au urechi de auzit – să audă”. Era El oare înconjurat de orbi şi de surzi? Desigur că nu. prin aceste cuvinte, Isus din Galileea sublinia insuficienţa ochilor şi urechilor din carne. Fără linişte interioară, fără conştienţă pură şi vigilentă (receptivă), omul suferă de cea mai gravă invaliditate, orbirea şi surzenia spirituală. Spiritul său este închis, nimic nu îi mai poate fi dat, nu mai poate primi nimic. Vă recomand să petreceţi această zi într-o stare de profundă receptivitate. Arta ascultatului “adevărat” vă va deveni un tovarăş fidel în fiecare moment. Ea vă va elibera de nenumăratele preocupări care vă alterează zilele şi nopţile. Ea vă va permite accesul la un univers misterios care vă va învălui, permiţându-vă astfel să vedeţi lumina eternă a conştienţei de care vă privează turbulenţa voastră mentală. Vederea şi auzul adevărat nu sunt particularităţi rezervate acestui câmp de meditaţie, ci condiţiile oricărei vieţi adevărate.

ORA PLANETARĂ A LUNII

Tot ceea ce poţi să faci este să înţelegi scopul şi să te dedici lui, în fiecare clipă. Dacă nu te dedici cu adevărat unui scop, nu vei găsi mijloacele pentru a-l atinge. Orele planetare ale Soarelui, mai ales astăzi când este în conjuncţie exactă cu Nodul Nord, ne pot ajuta să medităm, să reflectăm şi să descoperim scopul vieţii noastre.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  8 BERBEC

O PĂLĂRIE DE DAMĂ CU PANGLICI FLUTURÂND ÎN VÂNTUL DE LA RĂSĂRIT

Viaţa modernă tinde să schimbe radical tradiţiile, dar omul trebuie să ştie să aleagă, dintre tendinţele moderne şi tradiţiile vechi, ceea ce este cu adevărat bun pentru viaţa sa. Dacă omul ştie ce vrea şi are un ideal ferm în viaţă, el nu va fi în viaţă ca o frunză în bătaia vântului, nu va fi aruncat încolo şi încoace de jocul factorilor externi, ci va putea să-şi urmeze consecvent drumul ales.

GRADUL SABIAN AL LUNII – 29 FECIOARĂ

UN OM DOBÂNDIND O CUNOAŞTERE SECRETĂ DIN MANUSCRISUL VECHI PE CARE-L CITEŞTE

Înţelepciunea străveche este la îndemâna tuturor, dar puţini ştiu să o descifreze. Ca să citeşti cărţi vechi, trebuie să cunoşti limbi de demult. Ca să descifrezi tainele vieţii tale de acum, trebuie să cunoşti limba sufletului tău. Oricât de multe cărţi savante ai citi, adevărul de care ai nevoie este înscris de multă vreme în inima ta. Învaţă să o asculţi în tăcere…

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top