Previziuni pentru 3 aprilie 2016

Astăzi începe săptămâna guvernată de Venus, teoretic ar trebui să fie o săptămână armonioasă, liniștită, în care totul să se așeze, practic de marți Venus va trece în semnul Berbecului ceea ce ne va face mult mai nerăbdători și lipsiți de tact. Marte este și el destul de inflamat în semnul Săgetătorului, și devine presant, sâcâitor căci își încetinește mult mișcarea, va deveni staționar .

Astăzi Mercur se află în opoziție cu Lilith, ceea ce ne aduce multă luciditate dar și tendința de a fi mult prea nemulțumiți, agitați, lipsiți de răbdare, din aceste motive putând să apară numeroase controverse. În plus Mercur va trece în semnul Taurului de miercuri ceea ce ne va amplifica nemulțumirile legate de planul material atât de blocat în acest moment.

Luna este în scădere, formând sextil descrescător cu Soarele, joi fiind Luna Nouă din semnul Berbecului, din acest motiv energia noastră fizică este din ce în ce mai scăzută, ceea ce ne scade eficiența și rezistența fizică.

Este momentul în care trebuie să avem o atitudine hotărâtă, profitând de tot ceea ce se întâmplă, dar mai ales de toate mesajele simbolice pe care le primim.

De aceea este important ca în această zi să respectăm regulile ordinii cosmice, să depunem energia necesară ca lucrurile să meargă în acord cu această ordine. Este bine să ne înfrânăm gândurile negative, şi dorinţa de a acţiona impulsiv.

Cel mai potrivit este să încercăm să ne relaxăm, să ne plimbăm, să permitem trupului nostru să se repare, să se adapteze condiţiilor exterioare. Este un moment dificil în comunicare, dacă ne încăpăţânăm să credem că numai noi avem dreptate; un moment în care trebuie să punem în balanţă ceea ce trebuie cu ceea ce ne place. Aici nivelurile de discuţie sunt diferite, fiecare trebuind să stabilească o ordine sau să-şi redefinească visele.

ORA PLANETARĂ A SOARELUI

Şi dacă ne este greu , iată ce frumos spune Chico Xavier:

“Când veţi reuşi să depăşiţi gravele probleme dintr-o relaţie, nu vă mai pierdeţi timpul amintindu-vă momentele dificile, ci bucurându-vă că aţi mai trecut de încă o încercare a vieţii. Când veţi ieşi dintr-o lungă perioadă de tratament al sănătăţii, nu vă mai gândiţi la suferinţa pe care aţi fost nevoiţi s-o înfruntaţi, ci la binecuvântarea lui Dumnezeu care v-a îngăduit vindecarea.

Purtaţi în amintire, pentru tot restul vieţii, lucrurile bune care s-au ivit în toiul dificultăţilor. Ele vor fi o dovadă a capacităţii voastre şi vă vor da încredere în confruntarea cu oricare alt obstacol.”

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  14 BERBEC

UN ŞARPE ÎNCOLĂCINDU-SE LÂNGĂ UN BĂRBAT ŞI O FEMEIE

Relaţia dintre un bărbat şi o femeie poate fi simplă şi paşnică, sau complicată şi tensionată, după cum o fac chiar protagoniştii ei. Omul este o fiinţă socială, şi este firească tendinţa lui de a-şi găsi un partener de viaţă, un prieten şi un suflet apropiat. Dacă fiecare urmăreşte convieţuirea în pace, împlinirea prin dăruire, atunci totul merge bine. Problemele apar numai la cei care văd relaţia ca pe o confruntare cu celalalt, ca pe un comerţ cu sentimente sau ca pe o competiţie între ego-uri. Orice viziune eronată conduce la consecinţe pe măsură.

GRADUL SABIAN AL NODULUI NORD – 21 FECIOARĂ

ECHIPA DE BASCHET A UNEI FETE

Viaţa nu este o aventură pe care s-o trăieşti de unul singur, urmărindu-ţi doar propriile interese. Ai nevoie de ceilalţi şi trebuie să înveţi să cooperezi cu ei în mod loial şi respectând regulile. Altfel, rişti să fii pus pe tuşă pentru a face loc celor mai capabili, şi nu este altcineva de vină decât tu însuţi.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top