Previziuni pentru 12 aprilie 2016

Ziua de astăzi se află sub influența trigonului Venus Marte, el este constructiv, aduce o presiune deosebită pentru un aspect de trigon, căci Marte este staționar pregătindu-se de duminică de retrogradare. De aceea este important să înțelegem cum ar trebui să acționăm pentru a putea face ca relațiile noastre să funcționeze și pentru ca noi să ne simțim cât mai împliniți de ele.

Apoi este un moment în care putem să ne concentrăm pentru a ne face planuri legate de noi acțiuni, chiar dacă totul în jur pare ușor blocat. Mercur și Neptun sunt în sextil, ceea ce ne determină să simțim că pierdem controlul sau că nu putem concretiza multe idei sau acțiuni. În unele momente putem avea senzaţia că suntem purtaţi ca de vânt prin evenimentele vieţii, fiindcă ne-am plasat sub influenţa altora sau le-am acordat altora responsabilitatea de a decide ce vom face noi. Să nu uităm că este tot alegerea noastră, pentru că astfel avem prilejul să cunoaştem şi să trăim lucrurile fără să ne simţim presaţi de răspunderea deciziei. Merită să observăm cât mai atent ce este în jurul nostru, şi poate la un moment dat vom simţi nevoia să ne alegem singuri drumul.

Este momentul ca în viaţa noastră cât şi în viaţa socială să explodeze acele lucruri, situaţii, lumi care şi-au epuizat vitalitatea şi utilitatea. Pe de altă parte este momentul întoarcerii la spiritualitate, din acest motiv, dacă nu vom accepta, vom fi constrânşi să facem schimbările necesare. La nivel mundan este posibilă declanşarea a fel de fel de catastrofe, mai ales dacă se va menţine cu orice preţ ceea ce este uzat, deteriorat sau corupt. De aceea este important să abandonăm vechile obiceiuri care ne aduc suferinţe, să adoptăm altele noi, căci în caz contrar tulburările catastrofice vor reuşi să ne schimbe.

Astăzi se sărbătoareşte Sfântul Sava de la Buzău, este un martir romând al cărui ajutor este de mare folos mai ales în momentele dificile în care rătăcim drumul. De aceea cum spune Omram: Roagă-te în fiecare zi. Chiar dacă rugăciunile tale sunt fără cuvinte şi nu ceri nimic, şi pot fi greu înţelese. Fă din rugăciune un obicei.

Dacă e greu să începi, spune-ţi: ‘Mă voi ruga în fiecare zi din această săptămînă.’ Şi reînnoieşte această promisiune în fiecare zi următoare.

Aminteşte-ţi că nu creezi doar o legătura mai intimă cu lumea spirituală; îţi antrenezi voinţa. Doar prin anumite practici dezvoltăm disciplina necesară în lupta vieţii. Nu are nici o valoare dacă îţi uiţi promisiunea într-o zi şi te rogi de două ori ziua următoare. Nici dacă te rogi de şapte ori într-o zi, petrecîndu-ţi întreaga săptămînă crezînd că ţi-ai atins obiectivul. Anumite lucruri trebuie să se întîmple cu ritmul lor natural.

ORA PLANETARĂ A LUI MARTE

Suntem tot timpul preocupaţi să dăm răspunsuri. Simţim că răspunsurile sunt importante pentru a înţelege semnificaţia vieţii. E mult mai important să trăim din plin şi să lăsăm timpul să dezvăluie secretele existenţei noastre. Dacă ne preocupăm prea mult cu a da un sens vieţii, împiedicăm natura din acţiunile sale şi devenim incapabili să citim semnalele lui Dumnezeu.

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  23 BERBEC

O FEMEIE ÎN CULORI PASTELATE CĂRÂND O SARCINĂ GREA ŞI DE PREŢ, DAR ASCUNSĂ

În spatele complexităţii vizibile a vieţii se ascund taine de o simplitate uimitoare, şi fiecare om are misiunea de a le descoperi şi folosi. Caută să vezi dincolo de aparenţe, pătrunde în adâncul lucrurilor, nu te mulţumi doar cu ce ţi se dă sau ţi se spune. Vei găsi că tot ce scrie în cărţi şi tot ce îţi spun alţii sunt doar repere pe calea către ceea ce îţi spune, mult mai simplu, sufletul tău.

GRADUL SABIAN AL LUI MARTE – 9 SĂGETĂTOR

O MAMA ÎŞI CONDUCE COPILAŞUL, PAS CU PAS, ÎN SUS PE TREPTE

Cineva trebuie să ştie să-i ajute şi pe cei mai puţin experimentaţi. Aşa cum fiecare om a fost ajutat, din primii săi ani, să descopere tainele vieţii şi să meargă pe picioarele sale, la fel fiecare este dator să-i ajute pe alţii atunci când li se oferă ocazia. Iar cei care au nevoie de ajutor ar trebui să ştie că există, întotdeauna, cineva de la care pot cere acel ajutor. Trebuie doar să-l caute.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top