Previziuni pentru 16 aprilie 2016

O zi interesantă, trigonul crescător Soare Lună ne poate aduce în suflet bucuria de a trăi și de a acționa. Putem privi în jurul nostru la frumusețea naturii, putem învăța de la pomi, flori și păsări să ne odihnim ochii și sufletul în miracolul din jur. Cu toate acestea ceva în sufletul nostru nu ne dă pace, ceva ne împiedică să vedem frumosul, concentrându-ne pe ceea ce ne lipsește sau pe ceea ce este momentan blocat. În prima parte a zilei Luna în inconjuncție cu Chiron, ne împiedică să vedem o modalitate pentru a ne bucura sau pentru a ne simți împliniți, este doar o stare care ne provoacă să înțelegem, fiecare lecția lui sau nevoia lui. Realitatea este că Marte staționar retrograd generează în interiorul nostru o tensiune extremă mai ales dacă ne este greu să ne descoperim valoarea. Situaţiile neaşteptate pot apare în contextul în care acţionăm indecis, dual, fără a ne implica prea mult, evitând deciziile. În acest caz pot apare asocierile nefaste, pericolul de a ne implica în activităţi care nu ne sunt pe măsura valorii noastre. Cu acest aspect coexistă activitatea la nivel fizic şi tensiunea la nivel psihic. Din dinamica acestei stări putem alege să înţelegem că nici un efort nu este în van, nici un sacrificiu făcut pentru a ne atinge idealurile nu este fără sens, roadele aşteptate vor apare după un timp. Pentru toate acestea avem nevoie de descoperire, cercetare, valorificare, asumare şi responsabilitatea, adică devotament pentru reuşită, mai ales supunere în faţa obligaţiilor sociale. Deci este momentul de început al sfârşitului în care trebuie ca fiecare dintre noi, funcţie de tema natală să-şi asume responsabilităţi, sacrificându-şi propriile dorinţe pentru binele semenilor. Este vorba de gândirea creativă, la nivelul stăpânirii şi purificării emoţiilor.

ORA PLANETARĂ A LUI SATURN

Zâmbește, mâine va fi mai bine ! Vezi-ți de drumul tău, curat, demn și fericit. Dumnezeu îți prețuiește dragostea, bunătatea, reușitele, mulțumirea, seninătatea, omenia. Asta e tot ce contează. Fii împăcat și rămâi în pace. Îți doresc Iubire!
Îngere, ne vedem la răsărit… Hrisostom Filipescu

GRADUL SABIAN AL ZILEI –  27 BERBEC

PRIN IMAGINAŢIE, O POSIBILITATE PIERDUTĂ ESTE REDOBÂNDITĂ

Totul este relativ. Nici măcar trecutul nu este absolut, vedem asta din faptul că el ne apare mereu după cum îl recreează în mintea noastră istoricii şi propria noastră memorie, care se schimbă continuu. Tot ce s-a întâmplat a fost inevitabil, am putea spune, dar efectele lucrurilor care s-au întâmplat le putem îndrepta acum şi aici, şi ne stă mereu la îndemână această putere de a acţiona în prezent pentru a corecta trecutul şi a îmbunătăţi viitorul.

GRADUL SABIAN AL LUI SATURN – 16 SĂGETĂTOR

PESCĂRUŞI ZBOARĂ ÎN JURUL UNEI BĂRCI, CĂUTÂND HRANA

Dacă ai senzaţia că există un singur loc sau o singură zonă din care îţi poţi trage energia pentru această viată, atunci te condamni să depinzi de acea resursă limitată. Depinde numai de tine să ajungi capabil de a găsi resurse noi, prin învăţare, prin deprinderea unor activităţi şi abilităţi noi, şi mai ales prin perfecţionarea continuă a aptitudinilor tale native. Hrana de care ai nevoie pentru a-ţi continua viaţa şi drumul nu este numai fizică, ci şi sufletească şi spirituală. Atunci când neglijezi să-ţi hrăneşti sufletul, şi hrana fizică devine insuficientă sau ineficientă, lipsită de potenţial energetic şi de savoare. Exact aşa cum, dacă eşti o pasăre, stomacul supraîncărcat iţi va îngreuna zborul.

error: Acest continut este protejat !!
Scroll to Top